Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaç ohm ve kaç watt kullandığınıza bağlı olarak ncr piller sıkıntılı olabilir. inr veya imr li-ion pil kullanılması önerilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

kaç ohm ve kaç watt kullandığınıza bağlı olarak ncr piller sıkıntılı olabilir. inr veya imr li-ion pil kullanılması önerilmektedir.

0.15 ohm 50 watt'da kullanıyorum. Tehlike yaratır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Bilindiği üzere elektronik sigara ana konu adlı başlık Forum donanım haber üyelerimizin bilgi,öneri ve tecrübelerini paylaştığı bir konudur.Konuda son zamanlarda konudaki bilgi akışını etkileyecek derece ticari maksat ile mesajlar görmekteyim.Kurallarımız açık ve nettir.Yaptırımlarla karşılaşmamak adına Lütfen kurallara uyalım.Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar dilerim
  • valla bende yeni vaporesso revenger aldım satan arkadaştan rica ettim bu coil işi başımıza bela olabilir onun için bu cihaza kendim sarım yapabileceğim bir coil takıp kullanabilirmiyim diye oda olmaz olurmu abi dedi ve bana smok biri normal biride mini modeli 2 coil çıkarttı yanımda açtı bağladı ama hiçbir şekilde cam tanka denk getiremedi,başka aparatlarla denedi maalesef oda olmadı bana uydurmak istediği bir camı camcıya gönderip biraz tıraşladıkmı halledeceğim dedi! yani kısaca şu anda revenger'a birebir uyan bir coil yok galiba.
  • birde ben bu ciğer çekimini beceremedim bir türlü onun için rta tarzı sigara içimi içebileceğim kullanışlı bir ato ne önerirsiniz bana revenger mod ile kullanabilmek adına.araştırdığım kadarıyla çoğu kişi fakirs troy 1x v.3 öneriyor ama bulamadım maalesef.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    hocam kaynak burada.0.15ohm telde 50watt kullandığınızda kaç voltluk gerilim çektiği ve bunun kaç amper akımı pilden aldığını inceleyin isterseniz.

sihirlibuhar.blogspot.com.tr
    Mod Pilleri Hakkında Önemli!
    http://sihirlibuhar.blogspot.com.tr/2014/01/mod-pilleri-hakknda-onemli.html

ben yanlış hesaplamadıysam 19-20 ampere yakın akım çekiyor pilden. aman dikkat edin. bu konu önemli.
  • Pil direnci çekilen akım ohm ve amper değerleri için kolay bir uygulama.
    Pil kapasiteleri arttıkça amper çıkışları düşer.Kullandığınız pile dikkat edin.

Örnek düşük ohm için SOny vtc 5 2600 mah 30 A
    Ama sony vtc 6 3000mah 20 A

Pil ısınıyor diyoruzya cihazı ateşlerken dikkat edin bu olay pil kapasitedi düşükken olur.En sonunda weak battery hatası alısınız modunuzun amper koruma özelliği varsa.

Steam Engine
    Battery drain | Steam Engine | free vaping calculators
    http://www.steam-engine.org/batt.html

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi sonuç çıktı ama doğru mu anladım emin değilim: pillerime 50 watt'da 11.90A yük biniyor, ama normalde zararsız olarak kaldırabileceği akım 6.8A doğru mu?

• Arkadaslar merhaba;

Annem gunde iki paket sigara iciyor. Sigarayi biraktirmak icin elektronik sigara almayi dusunuyorum. Smok Alien modelini kullanan bir kac arkadasim var. Onlarin tavsiyesi uzerine Smok Alien alacagim. Bu model sizce nasil? Problem yasarmiyim?

Ayrica bu cihazlari Istanbul da sorunsuz olarak nereden temin edebilirim?

Son olarakta Smok Alien yerine tek pilli Pico al diyenler oldu. Sizce hangisi ve neden?

Tesekkurler.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Pico nun şuanki fiyatı çok uygun max. 140tl bulursun, ayrıca boyutuda alienden ufak. Alienlerin clonları filan da var piyasada, pico ucuz olduğundan kimse clon üretmeye uğraşmaz.
    ilk kez kullanıcaksanız yakınınızda size yardım edicek bu işlerden anlayan biri de yoksa, Başlangıç için pico daha isabetli bir tercih olabilir. Alien kit bende kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim şuana kadar fakat sıkıntı yaşadıgını söyleyen çok fazla insan var. Piconun melo3 atomizerinin buhar ve aroma performansı smok baby atomizerle yarışamaz tabi onu da söyleyeyim.
    Pico nun avantajı fiyatı, basit ve oldukça da sağlam bir mod, Atomizeri de fena degil başlangıç seviyesinde ki biri için.
    Smok alien yerine Vaporesso revenger kit de alabilirsin 230-260 tl arası. Daha şık, hem yeni çıktı, çipseti çok övülüyor, kullananların çok büyük bir kısmı memnun.
  • almadan önce şunu iyi bil sigara içen biri nargile tarzı içimi kolay kanıksıyamıyor ve çok zorluk çekiyor bu cihazların hepsi ciğer çekimi diye tabir edilen nargile tarzı içimli kitler bende geçenlerde bir vaporesso revenger aldım ama ne yalan söyliyeyim bin pişman oldum aldığıma.cihazın kötü olmasından değil ama sigara gibi içime uygun atomizeri olmadığı için hala alışamadım bir türlü,bence çok para harcamadan mod + sigara içimli bir atomizer alırsan daha rahat olacağı kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar merhaba;

Annem gunde iki paket sigara iciyor. Sigarayi biraktirmak icin elektronik sigara almayi dusunuyorum. Smok Alien modelini kullanan bir kac arkadasim var. Onlarin tavsiyesi uzerine Smok Alien alacagim. Bu model sizce nasil? Problem yasarmiyim?

Ayrica bu cihazlari Istanbul da sorunsuz olarak nereden temin edebilirim?

Son olarakta Smok Alien yerine tek pilli Pico al diyenler oldu. Sizce hangisi ve neden?

Tesekkurler.

Günde 2 paket içiyorsa yüksek likit kapasiteli bir atomizer ve 2 pilli bir mod gerekir diye düşünüyorum. Alacağınız kitin türü MTL olmalı. MTL, sigara gibi içilen türlere deniyor.
    Smok Alien bence riskli bir ürün. boya atması, chipset arızası gibi sorun yaşayanlar var. Şans işi yani.
    likit olarak başlangıçta tütün aromalı Efkar marka likitleri öneriyorlar. Efkar'da, Hayat ve Tiryaki modellerinin 6mg veya 9mg nikotinli olanları uygun olur.

Cihaz için en düşük fiyatı tercih edersen facebook gruplarından bulabilirsin. Ama ben "görmeden almam"cılardanım o yüzden gittim Sirkeci/Doğubank'tan aldım. Biraz geçiriyorlar ama bi sorun çıkarsa hiç olmazsa adresi belli.

EKLEME: Bu arada hazır coil takılabilen bir atomizer alırsanız kullanım açısından daha pratik olur. 15 gün filan ömrü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 22 Ağustos 2017; 13:46:23 >
  • Az önce coillerim geldi Aliexpress'ten. 10 günde geldi. 4 delikli GT8 sanıyordum, 2 delikli GT4 almışım neyse 3 ay kafam rahat. inşallah bu süre içinde Vaporesso bey lütfeder de bi RBA coil çıkarır artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 22 Ağustos 2017; 14:2:35 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    hazır coil ile kullanılan ve sigaradan yeni ayrılanlara en iyi seçim nautilus 2 atomizer. kullanıp şikayetçi olan hiç duymadım.

pico istick mod ile birlikte en uygun seçim olur. mtl zaten 8-20 watt aralığında kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Ağustos 2017; 15:13:18 >
  • Sigara bıraktırmak için smok alien alınmaz anneye bence.Just s yada özellikle pico gayet kolay kullanım ve yeterli seviye.
    Piconun piyasa fiyatı şuanda 140 tl.Coilleri heryerde bulunuyor uygun fiyatlı ergonomik hafif basit cihaz.

Sene 2017 olmuş hala eski dandik malzemeli smok alien satanlara paranızı kaptırmayın ayrıca.
    Çift pilli alacaksanız aynı fiyata daha KALİTELİ cihazlar kitler var.

Babama Just S verdim gayet memnun.
  • Farklı likit kullanımda tat karışımı olmaması için ne yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ESF forum için davetiye sistemi şu an kalkmış kayıt olabiliyorsunuz, kayıt olmak isteyenlerin dikkatine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayD -- 22 Ağustos 2017; 16:46:28 >
  • AtalayD kullanıcısına yanıt
    Esf de banlanmaktan üye kalmadı.Herkes 3 kuruşluk ürünü 5e satmanın derdinde satış platformu.Bilgi dışında başka birşey almayın.
  • BİR BİLGİ PAYLAŞIM FORUM SİTESİYSE DAVETİYE NİYE Kİ?
  • merhaba bugün vaporesso revenger kit aldım ancak check atomizer hatası alıyorum sürekli. Coili temizledim sıvı teması yok. Hatta kurcalarken atomizerin içindeki coili perte çıkardım yedeği taktım ancak sorun çözülmedi. Problem nedir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.