Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yazdım ya.atomizer nautilus 2 diye. şu an hazır coilli sigara içimi en çok tutulan atomizer bu.

hem size hem aynı düşüncedeki herkese yazayım. sigarayı bırakıp, sigara içimine yakın bir alet almak isteyenler, paranız çok değil ise pico+nautilus 2 size yeter. (ilerde sarımlı bir atoya 70-80 lira verip , daha da maliyeti düşürürsünüz.)
    parası çok olan ister pico mod alır, ister diğer havalı, süslü, yüksek wattlı modlarda. ama hazır coilli atomizer nautilus 2'dir. sigara içimi için tabi ki. ama tel-pamuk yaparım diyenin alternatifi çok. ister 80 -100 liraya doggy alır, ister 120 liraya falan kayfun v5 alır, isterse orijinal ato alir 500-600 lira verip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Ağustos 2017; 0:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

hocam yazdım ya.atomizer nautilus 2 diye. şu an hazır coilli sigara içimi en çok tutulan atomizer bu.

hem size hem aynı düşüncedeki herkese yazayım. sigarayı bırakıp, sigara içimine yakın bir alet almak isteyenler, paranız çok değil ise pico+nautilus 2 size yeter. (ilerde sarımlı bir atoya 70-80 lira verip , daha da maliyeti düşürürsünüz.)
    parası çok olan ister pico mod alır, ister diğer havalı, süslü, yüksek wattlı modlarda. ama hazır coilli atomizer nautilus 2'dir. sigara içimi için tabi ki. ama tel-pamuk yaparım diyenin alternatifi çok. ister 80 -100 liraya doggy alır, ister 120 liraya falan kayfun v5 alır, isterse orijinal ato alir 500-600 lira verip.

Hocam son olarak Vaporesso revenger kit mi yoksa Pico mu alinmali?

Vaporesso revenger kit alirsak sigara icimine yakin hazir coilli hangi modu tavsiye edersin?

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar merhaba;

Annem gunde iki paket sigara iciyor. Sigarayi biraktirmak icin elektronik sigara almayi dusunuyorum. Smok Alien modelini kullanan bir kac arkadasim var. Onlarin tavsiyesi uzerine Smok Alien alacagim. Bu model sizce nasil? Problem yasarmiyim?

Ayrica bu cihazlari Istanbul da sorunsuz olarak nereden temin edebilirim?

Son olarakta Smok Alien yerine tek pilli Pico al diyenler oldu. Sizce hangisi ve neden?

Tesekkurler.

Günde 2 paket içiyorsa yüksek likit kapasiteli bir atomizer ve 2 pilli bir mod gerekir diye düşünüyorum. Alacağınız kitin türü MTL olmalı. MTL, sigara gibi içilen türlere deniyor.
    Smok Alien bence riskli bir ürün. boya atması, chipset arızası gibi sorun yaşayanlar var. Şans işi yani.
    likit olarak başlangıçta tütün aromalı Efkar marka likitleri öneriyorlar. Efkar'da, Hayat ve Tiryaki modellerinin 6mg veya 9mg nikotinli olanları uygun olur.

Cihaz için en düşük fiyatı tercih edersen facebook gruplarından bulabilirsin. Ama ben "görmeden almam"cılardanım o yüzden gittim Sirkeci/Doğubank'tan aldım. Biraz geçiriyorlar ama bi sorun çıkarsa hiç olmazsa adresi belli.

EKLEME: Bu arada hazır coil takılabilen bir atomizer alırsanız kullanım açısından daha pratik olur. 15 gün filan ömrü var.

Benim sorunumu cok iyi anlamissiniz. Sizin tavsiyeniz hangi kit ve mod?
    Ayrica sigara birakmak isteyen biri olmadigi icin sigara tadina en yakin cihaz olsun istiyorum.

Kendim sigara içimli cihaz kullanmadığım için kesin bir model söyleyemem ama rambo_34 arkadaşımız pico mod ve nautilus2 atomizer önermiş. Ben de sigara içimli kit alsam bu ikisini alırdım.
  • Kaliteli nbase için evyaparoma sitesi uygun mudur yoksa başka siteler mi tercih edelim hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Kaliteli nbase için evyaparoma sitesi uygun mudur yoksa başka siteler mi tercih edelim hocam ?

www.velabuhar.net

çok çeşitli aroma skalası mevcut ve nbasei gayet güzel.
  • Takip mesajı
  • Aroma : valebuhar,aromaci

Nbase : alevkimya.

Kesinlikle hazır,klon likitlere para kaptırmayın kendi likitinizi yapmak çok kolay ve basit inanın.

Kafanıza takılan bir çok şeyi özel mesaj ile sorabilirsiniz e-sigara ile ilgili 4 yıl geçmişim mevcut yardımcı olurum.
  • ileri düzey kullanıcı farkı ne ki ?
  • Smok gx350, serpent mini,4 adet vtc 5 pil, 4lu sarj edici, temco tel, pamuk, aromalar( meshur cilekli cheesekek ve gecen senenin en begenilen karisiminin bilesenleri " rhodonit") vs var elimde. Nargileyi birakmak icin aldim ama çok kullananamadim. Burada bunu paylasmak kural dışı mı bilemiyorum ama cihazi satmak istiyorum. Almak isteyen olursa özel mesaj atabilirsiniz.

• 12 günün sonunda Revenger'ın GT8 coilinin sonu:
    http://www.imgim.com/1168inciz6003019.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 23 Ağustos 2017; 7:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

12 günün sonunda Revenger'ın GT8 coilinin sonu:
    http://www.imgim.com/1168inciz6003019.jpg

Hocam olayın ne revengar nede coillik olduğunu düşünmüyorum , hazır coil ömrü tamamen kullanım ile alakalıdır.
  • Rba coil kullanan arkadaşlara kendi sardığm el yapımı alien clapton coilleri tavsiye ederim. Kullanılan aroma ve nikotin miktarına bağlı ılarak 2-4 hafta arası kullanım ömrü vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Kaliteli nbase için evyaparoma sitesi uygun mudur yoksa başka siteler mi tercih edelim hocam ?

www.velabuhar.net

çok çeşitli aroma skalası mevcut ve nbasei gayet güzel.

Bence velabuhar çok pahalı. Reklam gibi olacak ama aromavadisi adlı sitedeki mix aromaları tek geçerim. ESF'den bir satıcının sitesi ve baya tuttu aromaları. E-liquid calculator sitesindeki en çok tutan reçetelerle hazırlıyor. Boşu boşuna ayrı ayrı aroma almaya çalışıp (ki bunu yapmak için zibilyon tane siteden veya satıcıdan stok kontrol etmek lazım) kendiniz yapmaktansa böyle daha mantıklı. Dediğim yerden 10dan fazla aroma aldım twisted filan hikaye bence. İsteyene denediklerimi yorumlarım

Bir de sitede herhangi bir yorum vs olmamasının sebebi ESF üzerinden satış yapıyor olması

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sitenin nbase'ini kullanmadım. ama yeni gelecek club der dampfer aromalarını bekliyorum merak içinde. alevkimya veya keyf sitelerine de bakabilirsiniz.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    hocam iki kit de sigara içimine uygun değil. (kit mod+atomizer demek. mod zaten fark etmez de atomizerleri mtl için değil.) tek olarak bulabilirseniz pico mod+nautilus 2 atomizer alabilirsiniz. tek bulamazsanız pico kit alıp, atosunu kenara koyup (yedek olabilir,) veya satabiliyorsanız satarsınız. ayrıca nautilus 2 atomizer ve coillerini alırsınız.
  • kolay gelsin arkadaşlar. Beni sorum justfog q16 easy-9 ile ilgili. saolsun bir arkadaşım bana hediye olarak bu cihazı aldı. Bataryası içinde pille çalışmıyor. Bende açıkcası biraz tırstım bu patlama çatlama olaylarından. sizce güvenilir mi bu cihaz. ?
    Birde alieksperten almış ürünü .
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben denedim, ama çok ağır, rahatsız edici bir kokusu olduğudan, ato yu da döktüğüm şişeyi de kokudan arındırmak zorunda kaldım. Nbase ler ufak boyut 100 ml veya varsa daha düşük sipariş edilirse deneme açısından daha akıllıca olur. Aromaları da mümkün olduğunca orijinal kendi şişesinde almaya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar,

Gecen yazlikda 2 gun arkadasin E Sigarasi ile takildim. Cok hosuma gitti sigara icen birisi degilim fakat Nargileyi cok iciyorum oda maaliyetli ve hazirlamasi ugrastirici oluyor.

200-250 liraya şık ve kaliteli ne tavsiye eder siniz?

• Ben de bu gün bir joyetech vtwo mini cubis pro alarak bu işe adım attım. Ancak coil için uygun ayarları beceremedim galiba. Sıcaklığı düşürürsem hiç buhar gelmiyor. Arttırınca bir noktada direk fokurdamaya başlıyor ve ağzıma sıcak likit geliyor. Taktığım coil 0,25 ohm 30-70watt ss316. Hangi sıcaklıkta kullanmam gerektiğini deneyerek mi bulmam gerekiyor. Likit dudaklarımı yaktı resmen.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    hocam burada modunuzun kullanım kılavuzu var. iyice bir inceleyin bence.
    www.elektroniksigaravip.org
    eVic VTwo Mini Kullanım Kılavuzu | Elektronik Sigara Vip | Türkiye'nin En Güvenilir E-Sigara Sitesi
    http://www.elektroniksigaravip.org/icerik/evic-vtwo-mini-kullanim-kilavuzu.html

not: sıcaklık derken tc olarak mı ayarlı cihaz? eğer öyleyse bence watt ayarında kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 24 Ağustos 2017; 0:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.