Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi şehirdeysenin direk elden alın netten uğraşmayın.facebook gruplarınadaki ilanları iyi inceleyin.Bulamazsanız öm atın.
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Merhaba pro cihazlar nelerdir
  • vaaaayyyy burada ecig konusu açılmıışşş

o zaman ben de mekanik candır hele rda candan da ötedir diyeyim bari , ama acemiler mekanik kullanmasınlar ,
    efkar likitlerini öneririm ,aroması yoğun gelenler keyf.us dan nbase alıp içerisine ağır gelen aromalı likidi karıştırarak aroma oranını düşürebilir tabi aynı nikotin değerinde olacak ,
    çok eskiden konu vardı dh de 200-300 sayfalık deli gibi bilgi vardı orda ama kapandı
    buharınız bol olsun
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar, natilus 2 kullanıyorum 1.8 ohm coil ile bana mekanik mod önerebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

hocam merhabalar, natilus 2 kullanıyorum 1.8 ohm coil ile bana mekanik mod önerebilir misin?

Tulpar alabilirsiniz 80tl turk yapimi kick sistemi yok o yuzden iyice anlamaniz lazim ohm kanunu vb seyleri mekanik mod hata kaldirmaz bilen icin keyfi ayridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

Ben fakirs ida mekanik kullanıyorum, hem küçük ve hafif hem de sorunsuz. Tavsiye ederim. 100 TLwww.sigaramo.com

• Arkadaşlar elektronik sigaralar ile sadece aroma, base olmadan içilebiliyor? Pico, AL85 gibi bir cihaz alıp sadece aroma tatmak istiyorum bu mümkün mü?

Evde birkaç tane aromalı likit var ancak tatları hiç gelmiyor. Bomboş buhar geliyor ağza.
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın. Arkadaşların da dediği gibi Facebook sayfalarında daha ucuza bulursunuz hiç gerek yok Instagram falan.

Atomizer modun üstündeki kafa yani likit doldurulan yer. Atomizer değil de içindeki coil değişir attığınız modellerin. O da artık size kalmış. 15 gün ideal benim kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Ağustos 2017; 1:38:38 >
  • asisterd A kullanıcısına yanıt
    Bütçesi ne kadar hocam ?

• Aromasiz sadece Base kullanan var mı merak ettim

Revenger kit ile başlamayı düşünüyorum daha iyi veya uygun bir önerisi olan var mıdır

Likit hazirlar çok pahalı geldi günde 3-5ml tüketim hesaplarsam acaba evyap işine girsem mesela 500 ml nbase alsam 3-4 çeşit aroma alsam 4 parçaya bölsem ne oranda kullanmalıyız 4x125 ml likit yapmak icin çok tariflerle uğraşmak istemiyorum,bir de günlerce demleme beklemeden kolay tarifler var mıdır

15 senedir günde 1 paket sigara içen biriyim amacım atesliden kurtulmak bundan keyif almak evyap disinda varmı öneriniz uygun fiyatlı hazır likit alabilecek biryer ama öyle 20ml 30 lira olan yerler dışında

• Vaporesso target pro, nasil arkadaslar onerirmisiniz?

Bu modun sigara icimi nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın. Arkadaşların da dediği gibi Facebook sayfalarında daha ucuza bulursunuz hiç gerek yok Instagram falan.

Atomizer modun üstündeki kafa yani likit doldurulan yer. Atomizer değil de içindeki coil değişir attığınız modellerin. O da artık size kalmış. 15 gün ideal benim kanaatimce.

Problem yok hocam

Araştırdım ne nedir diye bilgi sahibi oldum, henüz almadım ama facebook grubundan birisi ile iletişime geçtim. Çevremdeki herkes beni yıldırmaya çalışıyor alma 1-2 ay kullanıp kenara atarsın bu seni sarmaz diye karar aşamasındayım şu anda. Genelde sadece aromalı içiyorlar çevremdekiler ve nikotin kullanmıyorlar bunun sonucunda yıldırmaya çalışan insanlar yılmış olabilir mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. günde toplam 6-7 tane sigara içen birisiyim. artık normal sigara yerine elektronik sigara almayı düşünüyorum. içerken nargile keyfi verebilecek e-sigara var mıdır? e-sigara'ya yeni başlayacağım için hiçbir fikrim yok, likit nerden alınır, hangi marka almalıyım? hangi aromalar güzel? konuyu okudum ama kafam allak bullak oldu. bunlar hakkında deneyimli arkadaşlardan bilgi ve önerilerini bekliyorum. teşekkürler
  • AtalayD kullanıcısına yanıt
    2 pilli bir mod ve güzel bir ato alman yeterli.

Önemli olan atomizer

Smok TFV8
    FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $20.57 Authentic Smoktech SMOK TFV8 Baby Sub Ohm Clearomizer - 3ml / 0.4ohm / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10007487/5417401-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-sub-ohm

GeekVape Ammit Dual RTA
    $25.01 Authentic GeekVape Ammit Dual Coil RTA Rebuildable Tank Atomizer - dual tank capacity (3/6ml) / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10019096/7295400-authentic-geekvape-ammit-dual-coil-rta

Vaporesso Gemini Mega RTA
    $22.18 Authentic Vaporesso Gemini Mega RTA Rebuildable Tank Atomizer - 4.5ml / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/3028/10020304/4725501
    Alışveriş yapmadan önce almak istediğiniz ürün ve fiyatı (link, kişi/firma ismi, resim eklemeden) bizlerle paylaşın, daha uygun bir fiyat olursa bilgilendirelim.
    Yurtdışı fiyatına +50 TL den fazla para verip alışveriş yapmayın !
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Hocam facebooktan bir grup buldum ve arkadaşla irtibata geçtim İstick Pico+vtc6 (3000mah) pil+likit için 180 fiyat verdi+7 lira kargo ücreti, güvenilir bir satıcıya benziyor fiyatlarda kampanya olduğunu söyledi sizce nasıl almaya değer mi daha ucuzu bulunur mu?

Gayet uygun makul fiyat.Referans ve diğer gruplardaki ilanlarını kontrol edin.Mümkün oldukça elden alışveriş yapın. Orjinal kontrolü yapmayı unutmayın.
    Maalesef şehir dışında olduğu için kargo ile almak zorundayım, bu cihazın orijinal olup olmadığını yandaki düğmeye 20 kez basıp sürümünü kontrol edin diyorlar doğru mudur bu yöntem?

Doğrudur...
    Teşekkürler, grupta başkası ile iletişime geçtim 170 tl fiyat verdiler. En büyük artısı elden teslim alabiliyoruz

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.