Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    voltaj konusu çok alengirli. pilin kendi çıkış değeri 3.7 volt. modlar bu değer üzerinde oynama yapabilen cihazlar. ben şahsen 2.5 -3-4 arasında gidip geliyorum coile göre.
  • Akiro A kullanıcısına yanıt
    Voltajı 3.7 nin altına düşürmeni tavsiye ederim.
  • Akiro A kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajlarda da önerildiği üzere sek n-base içersen (250ml 50 tl gibi) hem ekonomik hem sağlık açısından daha faydalı olacaktır. Vücuda istediği nikotini verirsen zaten ikna olur. Olmadı Sek dediğimizin içine bir kaç damla aroma atıp, kazıklanmamış olursun. - ben keyf nbase kullanıyorum 6mg- melo 3 mini veya serpent ile. Diğer türlü içinde ne olduğunu bilmediğin likit veya aromalara kazıklanmaktan iyidir ve sağlıklıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu konuyu benim için aydınlatmanızı rica ederim benim smok p griv cihazım geldi likiti koyunca ekranda bir ohm değeri çıktı coil 0.15 ohm 45-60 w idealdir diye bir ibare var üzerinde diyelim ki 50 watt ayarladım ateşledim sonra amper ve volt değeri çıkıyor sonra kayboluyor 40-60 w değerler arasında amper ve volt değeri çıkan ekranın kaç olması gerekiyor ben bunu anlamadım 4 voltları geçmeyn diye bişey okumuştum peki geçmedim o değeri diyelim peki amper değeri kaç olmalı onun değeri ne kadardır? ikisinide normal seviyede nasıl tutabilirim sıkıntı yaşamayalım güvenlik konusunda korkularım var açılcası bilgilendirirseniz çok memnun olurum hsnkks ve rambo arkadaşlar sonuç olarak 3.7 voltu geçmeyin demek istemiş peki amperi nasıl kontrol edecez mod bunu otomatik mi yapıyor? yada amperinde belli bir sayısımı var 18-19 gibi!!! atomizeri moda taktığımda likitn ohm değerinin ekranda (yada coilin bilmiyorum) ne faydası olacak bana? düşük ohmlarda kullanmayın diyorlar düşük ohm ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile yazayım. tanımlar, düşük ohm 0.5 ohm altı benim için. zaten 0.5 ohm altı ciğer çekimi oluyor.ne kadar düşük ohm olursa watt o kadar yükseltiliyor verim için. ama benim gibi sigara içimi (mtl) ci iseniz 0.5 ohmdan başlayan ve 2 ohmlara kadar çıkan bir yelpazeniz olur.ohm kanunu bizim zamanımızda fizik dersinde vardı. şimdi ne durumda bilmiyorum. kısaca şöyle:
    "Bir gerilim kaynağı, V ndan çıkan elektrik akımı, I direnç, R üzerinden geçer. Bu şu şekildedir. Ohm kanunu: V = IR."
    yani direnç eşittir, volt bölü amper. araştırıp okumakla daha iyi anlaşılır.
  • 2 tane farklı likit denedim biri boğazlarıma zarar verdi diğer aldığım likittede yanık tadı var. Tam işte bu diyemedim tavsiye ediceğiniz sürekli alışveriş yaptığınız likit satan varsa tavsiye edermisiniz 0.3 nikotin oranlıydı ikiside

Orman meyvesi karpuz

Nutella

Pamuk şekeri denemeyi düşündüğüm likitler

No: yeni üyelerin yorumları yada nikotin reklamlarını hiç değerlendirmiyorum bilginiz olsn.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnkks

Voltajı 3.7 nin altına düşürmeni tavsiye ederim.

Hocam cevap için teşekkürler. 3.7 volt için 0.6 ohm tfv8 q2 coil için 20 watta içmem gerekiyor. Bu değerdede boş hava çekiyormuşum gibi geliyor. İşte benim sorumda bu Smok AL85 de volt kendimiz ayarlayabiliyormuyuz ? 20 wattı geçtiğimde 4 voltu geçiyor cihaz.

Coilin üzerinde min. 20 max 50 watta kullanın diyor. 20 watta dediğiniz 3.7 voltajı yakalıyorum. O da çok kötü oluyor. 35 watta gayet iyi şuan. Fakat volt 4.8 e çıkıyor 35 watta. Çözemediğim olay bu hocam.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

hocam amperi cihaz kendisi ayarlıyor, sony piller 25-30 ampere kadar çıkabiliyor, ona çok takılma, zaten coilleri best aralığında kullanırsan herhangi bir sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_fcb

Daha önceki mesajlarda da önerildiği üzere sek n-base içersen (250ml 50 tl gibi) hem ekonomik hem sağlık açısından daha faydalı olacaktır. Vücuda istediği nikotini verirsen zaten ikna olur. Olmadı Sek dediğimizin içine bir kaç damla aroma atıp, kazıklanmamış olursun. - ben keyf nbase kullanıyorum 6mg- melo 3 mini veya serpent ile. Diğer türlü içinde ne olduğunu bilmediğin likit veya aromalara kazıklanmaktan iyidir ve sağlıklıdır.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Keyf gümüş seri alacağım birtane inşallah içimi güzeldir.

• Teşekkürler arkadaşlar sayenizde öğreneceğiz birde bu aleti nasıl kullanmalıyız onuda söylerseniz sevinirim yani kaç kez ateşleme yapabiliyoruz sigara içim değil benim modum aldım masaya başladım içmeye ısınana kadar çekim yapıyoruz mu yoksa belli aralıkları varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

2 tane farklı likit denedim biri boğazlarıma zarar verdi diğer aldığım likittede yanık tadı var. Tam işte bu diyemedim tavsiye ediceğiniz sürekli alışveriş yaptığınız likit satan varsa tavsiye edermisiniz 0.3 nikotin oranlıydı ikiside

Orman meyvesi karpuz

Nutella

Pamuk şekeri denemeyi düşündüğüm likitler

No: yeni üyelerin yorumları yada nikotin reklamlarını hiç değerlendirmiyorum bilginiz olsn.

LikitLess'ı bizzat kullandım yaklaşık 15x30 ml kadar. Vanilla Sky harika. Diğerlerini de herkes çok beğeniyor ama benim favorim Vanilla Sky.

The Collection Vape ise yine çokça olumlu yorumlarını gördüğüm, sayfalarını takip ettiğim ama denemediğim bir likit.

İmkan varsa Vapor Knight grubuna katılıp ithal likitler temin edip kullanmak fakat maliyet ml başına 3-4 lirayı buluyor. Yerli likitlerde bu 1-1 ya da 1.25 gibi en fazla.

Adı geçen tüm marka ve grupları facebookta bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

bütün ciğercilerin karşılaşacağı sorunlar bunlar. :D dl tanklar hem çok likit kullanır hemde pili çabuk bitirir. nautilus 2 atomizer size dünyaları verecektir.

Ustad bu dediğiniz atomizer smok p griv modeline uygunmudur? ama ben hazır coil kullanacam sigara içimler sarmalıdır diye bişey duymuştum hazır coilli benim moda uygun sigara içimli atomizer şart olcak sanırım

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    hocam just likiti kullandınız mı hiç ben onu denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

hocam just likiti kullandınız mı hiç ben onu denemek istiyorum

Site veya whatsapp üzerinden likit veya e-sigara/aksesuarı satışı yapan yerlerden katiyen alışveriş yapmayın. Fiyatlar 2 kat pahalı ve likitler berbat.

Facebook'tan LikitLess'ı tavsiye ederim.

İthal likitlerden ise adını bildiklerim; One Hit Wonder, Cutwood var en sık gördüğüm.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    saol ustad bir araştırayım

Yardımcı olurum elimden geldiğince, çekinmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parasını geçtim orjinalliğini kanıtlayacağımız telefonumuzdan kodunu okutup gerçekmi değilmi diye sorgulatacağımız bir likit varsa ondan kullanmak istiyorum açıkcası one hit wander diye aratınca maşallah herkes satıyor liqua bir iki sitede qr kodunu sorgulatabilirsiniz dye kendinden çok emin ama hala inananısım yok

• Ohw likitleri gereksiz abartiyor ulkede sadece 1 tank icip pamuga baksalar muazzam katkili geliyor bence pek eli tutulasi bi likit degil cw icin olumsuz bisey yazmam sanirim b.reserve falan hostur :) orj. Milkman iyidir. Ama evyap dedigimiz guvenebileceginiz bi yerden almak solo misali hem hesapli hem kaliteli olir benim arkadas ciddi ciddi yapiyor sagolsun ondan aliyorum biraz evde bikac kilo var zaten uzun sure yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Parasını geçtim orjinalliğini kanıtlayacağımız telefonumuzdan kodunu okutup gerçekmi değilmi diye sorgulatacağımız bir likit varsa ondan kullanmak istiyorum açıkcası one hit wander diye aratınca maşallah herkes satıyor liqua bir iki sitede qr kodunu sorgulatabilirsiniz dye kendinden çok emin ama hala inananısım yok

one hit wonder ı bilmem ama üretimi Türkiye'de yapılan tüm likitler evyap türü likittir.
    hiçbiri fabrikasyon değildir.
    510 girişli tüm modlar standarttır. uyar yani.nautilus 2 hazır coil kullanır. dediğiniz gibi bir şey yoktur. eskiden çoğu hazır coildi. bunlar için de uyarlama rba kitler çıktı piyasaya.

www.3fvape.com
    Authentic Aspire Nautilus 2 0.7 Ohm Replacement Coil Heads
    http://www.3fvape.com/coil/13559-authentic-aspire-nautilus-2-replacement-coil-heads-07-ohm-1823w-5-pcs.html
    ..nautilus 2 için coil örneği
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.