Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sönmez Ferdi Miktatoğlu kullanıcısına yanıt
    Üşenmeden yazmışsınız hocam elinize sağlık çok teşekkürler
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz.

basf pg: %99.9 saflık
    essential depot vg: %99.8 saflık
    merck nikotin zaten belge sormak ayıptır bence

merck vg ve pg ile ne içim ne de kalite açısından farkı olmadığını düşündüğüm için merck nbase yazdım, yine de düzelttiğiniz için teşekkürler.

aroma konulduğu anda bu saflıklar %10'a yakın düşüyor,
    essential depot avrupada 1000 tedarikçi noktasına satılan yüksek kalitede bir vg.
    tamamı merck nbase olan ürün türkiyede litresi 450 liranın altına satılmaz
  • Sönmez Ferdi Miktatoğlu kullanıcısına yanıt
    pilleri kullanmadığınızda veya bir yere hareket halinde iken pil kutusunda taşıyınız.

ilave etmek istedim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plastic_angel -- 15 Haziran 2017; 17:22:30 >
  • Arkadaşlar elektronik sigara kullanmanızı tavsiye etmiyorum, kullanıyorsanız likit konusunda çok dikkatli olmanızı öneririm. 2013 şubat ayında sigarayı bırakıp, elektronik sig. başlamıştım. 2 ay sonra Sarkoidoz hastası oldum. Nedeni elektornik sigara diyememe ama en önemli zanlı o. Sarkoidoz çok zor bir hastalıktır. Hepinize sağlık dolu günler.
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    "Sarkoidoz sizin için ne ifade ediyor ?

SARKOİDOZ, birçok organı tutabilen ancak en çok akciğerleri ve vücuttaki lenf bezlerini tutan İYİ HUYLU bir hastalıktır. En sık 20-40 yaş arasında ortaya çıkmakla birlikte her yaşta görülebilmektedir. Nadiren aynı aileden birden fazla hasta görülmekle birlikte IRSİ olup olmadığı bilinmiyor. Kadınlarda erkeklerden daha sık görülür. Bulaşıcı DEĞİLDİR. Neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor. Fakat bazı mikroplar, virüsler, çam tozları, kil ve toprak tozları gibi nedenler tartışılmaktadır."

öncelikle geçmiş olsun. 3 yıla yakındır e-sigara kullanıyorum. hastalığınızın bir sürü sebebi olabilir. en önemli zanlı diyerek iddialı yazmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

"Sarkoidoz sizin için ne ifade ediyor ?

SARKOİDOZ, birçok organı tutabilen ancak en çok akciğerleri ve vücuttaki lenf bezlerini tutan İYİ HUYLU bir hastalıktır. En sık 20-40 yaş arasında ortaya çıkmakla birlikte her yaşta görülebilmektedir. Nadiren aynı aileden birden fazla hasta görülmekle birlikte IRSİ olup olmadığı bilinmiyor. Kadınlarda erkeklerden daha sık görülür. Bulaşıcı DEĞİLDİR. Neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor. Fakat bazı mikroplar, virüsler, çam tozları, kil ve toprak tozları gibi nedenler tartışılmaktadır."

öncelikle geçmiş olsun. 3 yıla yakındır e-sigara kullanıyorum. hastalığınızın bir sürü sebebi olabilir. en önemli zanlı diyerek iddialı yazmışsınız.

teşekkür ederim. aynen belirttiğiniz gibi. sebebi elektronik sigaradır diyememem, demedim de, çünkü tıbben nedeni henüz bilinmeyen bir hastalık. genetik nedenler, kimyasal maddeler vb olabilir. hayatımda değişen tek faktör olduğu için benim gözümde 1. zanlı. o yüzden ne sigara ne de elektronik sigara içilmesini önermiyorum.
  • bu arada literatürde iyi huylu diye geçebilir ama kronik sarkoidoz çok ızdırap verici bir hastalıktır. kronik akciğer sarkoidoz hastası olarak iyi biliyorum.
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    buharmanya yazmışsınız. arada bir bakardım. güzel bilgiler olurdu. ülkemizden erişime kapatılmış. (yada site kapatmış, tam bilemiyorum)
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle ki, siz de benzer şeyi söylüyorsunuz ama fark var. adam 10-20 belki 30 yıldır sigara denen zıkkımı tüketerek berbat bir şey yapıyor. bırakamıyor.(bu konuda saçma sapan yazılar yazmasın kimse, herkesin iradesi kendine) . e-sigara ile birlikte bir daha sigarayı ağzına sürmüyor. sigaradan %95 daha az zararı oldu saygın kişilerce açıklanan bu ürünü karalamaya çalışan, farklı amaçlarda bir çok yer ve kişi var. sonuç olarak hiç bir şeyi yokken birden akciğer kanseri tanısı konan ve hayatında ne sigara nede benzer bir ürün kullanmamış insanlar var. asbest, yıllarca insanlarla iç içeydi. yediğiniz hazır gıdalarda neler var neler. sokakta bile soluduğumuz atık gazlar hastalık sebebi. vb. kısaca bu zamanda halen her yeri tamamen dolduran ve günlük hayatta bize ailemizden bile daha yakın olan kablosuz radyo sinyalleri ve benzerleri (wifi mesela) vücutlarımıza ne zararlar veriyor acaba?
  • Arkadaşlar pillerim geldi lakin bunun hangi tarafı artı hangi tarafı eksi ? düz tarafı eksi gibi videolara baktım sanki öyle gibi geldi dakka 1 gol 1 olmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt

Dümdüz olan kısmı "negatif", artı gibi olan kısım "pozitif".
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

• Videolar +18 ayarlanmış. Youtube.com dan sonra gelen watch? Kısmını kaldırıp v den sonraki = i / yaparsan videoları oturum açmaya gerek kalmadan açabilirsin.

Kısa bir videodan örnek: ilki dediğim gibi yazılmış, diğeri normal.

youtube.com/v/gURSsn4Q7F8
    https://www.youtube.com/v/gURSsn4Q7F8

https://www.youtube.com/watch?v=gURSsn4Q7F8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 16 Haziran 2017; 8:54:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Aranıza smok al85 kit alarak dahil oldum. Birkaç sorularım olacak sizlere. Ürünle beraber gelen 0.6 ohm luk coili 35 watta kullanıyorum. Ama tfv8 baby tank aşırı bir likit tüketimi söz konusu. Efkar likit kullanıyorum. Sıçratma akıtma gibi birşey yok. Tankı doldurduktan sonra max 50 puff da bitiyor. 2 günde 10 ml likit bitiyor. Bu normalmidir ? Birde üst yazılarda 4 voltu geçmeyin denmiş. Fakat bu cihaz voltu sürekli 4 - 4.5 -5 arası sabit tutup Amp değerini ona göre ayarlıyor. Örnek vermem gerekirse. 35 watta 4 küsür volt 9 küsür amp ye ayarlıyor. 4 ün altına hiç düşmüyor. 40 watta 5 volt 8 amp yapıyor. Volt ayarıda yoksa sanırım. Bu zararlımıdır ? Birde mtl içim bu mod için ato tavsiyelerinizi bekliyorum. Hazır coilli olması faha iyi olur. İyi forumlar.

Örnek bir pufftan sonra ki değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akiro -- 18 Haziran 2017; 4:12:23 >
  • Akiro A kullanıcısına yanıt
    bütün ciğercilerin karşılaşacağı sorunlar bunlar. :D dl tanklar hem çok likit kullanır hemde pili çabuk bitirir. nautilus 2 atomizer size dünyaları verecektir.
  • Merhabalar joyetech ego aio almayı düşünüyorum ama bunun aromayı az verme ciğere çekememe ısınma problemi var diyorlar alacak olsam bile d12 ve xl olanları da var hangisini almalıyım sizce. günde yarım paket içiyorum 30 ml likit ne kadar götürür beni karpuz ve cappuchino aromalı likit düşünüyorum başka öneri alabilirim likit olarak. Son olarak da bu coilleri ne zamanda bir yenilemem lazım aynı markasını alıyoruz herhalde kutusundan çıkanlar ne kadar götürüyor şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

bütün ciğercilerin karşılaşacağı sorunlar bunlar. :D dl tanklar hem çok likit kullanır hemde pili çabuk bitirir. nautilus 2 atomizer size dünyaları verecektir.

Cevabınız için teşekkürler. Demekki DL'lerde aşırı bir tüketim söz konusu. O konuyu es geçiyorum o zaman. En yakın zamanda birde mtl için nautilus 2 alacağım. Voltaj değerlerim hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce normal mi ?
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    joyetech ego aio ben tavsiye etmem bu tarz cihaz alıcaksanız Eleaf i Just S alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.