Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler. Bende elektronik sigaraya geçmek istiyorum ama bu konuda bilgim yok. Yeni basliycak birisine kullanımı kolay uygun fiyatlı performansı iyi bir cihaz tavsiyeniz varmı? Birde ayda ne kadar masraf çıkarıyor bu cihazlar. Likitiydi coiliydi falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende eleaf istick pico kit with melo 3 mini ile aranıza katılmayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla melo 3 atomizer ciğer cekimine uygunmuş. Ama ben günde 1 paket sigara icen birisi olarak bana ne önerirsiniz hangi likit ile başlamalıyım? Birde tel coil felan kendim değiştiricem bunun icinde bana hangi malzemeleri önerirsiniz? Yani ben malzemeleride almak istiyorum sonradan sıkıntı yaşamamak için. Likitleride evde yapmayı düşünüyorum ama ondan once hazir likit ile deneyim kazanmak istiyorum. Bilgili arkadaşlarım yardimci olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

• babike B kullanıcısına yanıt
    ciğer çekimini denemeden almayın. (bir tanıdık vasıtası ile falan mümkünse) herkese uymaz vede sigara içimi (mtl stili) ne göre zararlı olabiliyor. picoyu mod olarak alıp üstüne ayar yapabileceğiniz (kayfun, tayfun, k6, merlin vb gibi) bir atomizer alın. tel-pamuk olayı kolaydır. masraf çıkarmaz. 20 liralık kanthal (temco marka ) 10 metre falan olur. yaklaşık 200 kere coil sararsınız. 200 coil için pamuk da (muji organik japon) 10-15 lira falan. düşünün 1 seneden fazla gider. yeni başlayana tek öneri olarak efkar likit tiryaki, hayat, silahlı kuvvetler diyorum. ama ağız tadı renk gibidir. herkesin zevki farklı olur.
  • Zarali olabiliyor derken anlayamadim

• Hocam cevabınız için çok teşekkürler.

• en kolay kullanım kalem tipi olanlar. sizin bütçe nedir?

• Alışveriş yaptım, eve dönüyordum az önce. Parktan yükselen dumanlar şaşırttı beni. Yangın var sandım. Biraz yaklaşınca, en azından mangal yapıldığına emindim yani. Salıncakta parti veriyormuş meğer mahallenin gençleri Duman püskürtme yarışı gibi bir şeydi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricoeu -- 25 Mayıs 2017; 22:9:41 >
  • arkadaşlar bir ay önce sigarayı bıraktım haftada bir ya da iki gün arkadaşlarla çıkıyoruz o zaman canım aşırı derecede sigara çekiyor nikotinsiz, sadece o anki sigara isteğimi geçiştirecek ekonomik yollu hangi aleti tavsiye edersiniz? buhar olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 26 Mayıs 2017; 20:45:17 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    ciğer çekimi olarak anılan sistemde vücudunuza çok daha fazla likit giriyor. haliyle sigaradan %95 daha az zararlı olsa da sonuçta %5 gibi bir sonuç kalıyor ortada. mtl'de 3-5 ml tüketim ortalaması dl(ciğer çekimi) de 7-9 ml'yi bulabiliyor. hatta geçebiliyor. pil ömrü olarak da dl çok daha hızlı bitirir pili.
  • Hocam tekrardan merhaba. Ben yeni başlangıç için aliexpress'ten gereken malzemeleri sipariş verdim. Malzemelerin linklerini aşağıya ekliyorum.

Tel vb. kesici:
    aliexpress.com
    US $1.85 7% OFF|Aletler'ten Penseler'de BINOAX elektrik teli kablo kesiciler kesme yan Snips floş pense makası el aletleri Herramientas AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/P00337-Electrical-Wire-Cable-Cutters-Cutting-Side-Snips-Flush-Pliers-Nipper-Hand-Tools-Herramientas/32686834481.html

Pamuk:
    Temizleme çubuğu:
    aliexpress.com
    US $1.23 12% OFF|E XY Electronic Cigarette DIY Tool Combination T type Screwdriver + Cleaning Brush DIY RDA RTA Atomizer Tanks Heating Wire Coils-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/E-XY-Electronic-Cigarette-DIY-Tool-Combination-T-type-Screwdriver-Cleaning-brush-Atomizer-Tanks-Heating-Wire/32784292045.html

Malzeme kutusu:
    aliexpress.com
    US $6.82 12% OFF|E XY Magic Stick CW Tool Coil Coil jig Kit 6 Size In 1 Wire Coiling Machine Tool Kit Coil Wick Box For RDA RBA Atomizer Vape-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/E-XY-Magic-Stick-CW-Tool-Coil-Coil-jig-Kit-6-Size-in-1-Wire-Coiling/32658211202.html

Tel sarma aparatı:
    aliexpress.com
    US $1.58 12% OFF|E XY Wick Wire Coil Jig RDA RTA RBA Atomizer Stainless Steel Electronic Cigarette DIY Tool Screwdriver 5 Resistance Optional-in Electronic Cigarette Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/E-XY-Stainless-Steel-Electronic-Cigarette-DIY-Coil-Tool-RDA-Atomizer-Coil-Gig-Micro-Coil-Wick/32305247671.html

0.2ohm Coil:
    aliexpress.com
    US $6.5 |Demon Killer Notch A SS316L Coil 0.2ohm Heating Wire Electronic Cigarette coils For RDA RBA Vapor Premade Resistance Wire-in Eletronic Cigarette Atomizer Cores from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/E-XY-DIY-Notch-A-SS316L-Coil-0-2ohm-Heating-Wire-Electronic-Cigarette-10pcs-in-a/32671858377.html

Kanthal a1 26g hazır tel:
    Kayfun Mini v3 Atomizer:
    Eleaf iStick Pico Kit Mod + Melo 3 Mini Atomizer:
    aliexpress.com
    US $40.07 |Original Eleaf iStick Pico Kit with 75W Electronic Box Mod and MELO III Mini Tank 2ml Melo 3 Atomizer Vape E cigarette Kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Original-Eleaf-iStick-Pico-Kit-with-75W-Electronic-Box-Mod-and-MELO-III-Mini-Tank-2ml/32789584719.html

Tüm siparişlerimi bu şekilde verdim. Kayfun Mini v3 Atomizeri sizin tavsiyenize göre aldım. Eksiklikler varsa şunu al lazım olur yada şu olmassa bunu yapamazsın gibisinden tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babike -- 26 Mayıs 2017; 6:29:7 >
    Yok yok herşeyi almışsınız nerdeyse.Geriye beklemek kalmış.

Benim aldığım fiyatlara göre diyebileceklerim;

Pico full kit

180 lik muji pamuk
    FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $7.06 *SALE* Authentic Muji Rectangle Cotton Wick for RBA Atomizers (180-Pack) - 60*50mm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/4580600

Tel
    FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $1.61 Authentic UD Kanthal A1 Heating Wire for Rebuildable Atomizers - 26 AWG / 0.4mm*10m / 11.3ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/2675200

Bu tür yan ürün ve aksesuarları fasttechten bakmadan almamakta fayda var.
    İyi buharlamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 26 Mayıs 2017; 16:8:4 >
  • Joytech egrip v2 nasıl?

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Eklediginiz linkler gerçekten daha uygunmuş. Bir dahaki sefere artık telleri pamukları vs. oradan siparis veririm.

• tel olarak adı tanınmış markaları tercih edin. malum ateş gibi kızaran tel metaldir. içindeki alaşımda zararlı maddeler olabilir. temco benim önereceğim marka.
  • Smok big baby atomizeri en hızlı yolla en ucuz alabileceğim yer hakkında önerisi olan var mı? Yada elinde olan takas yapmak isteyen falan varsada görüşebiliriz

• Hocam peki ozaman ayriyeyen temco marka tel alacağım. Birde bu atomizeri kullanmadan once söküp temizlemelimiyim yoksa gerek yokmu. Teşekkürler

yeni aldığınız atomizerleri sirke içinde en az yarım gün bekletin. sonra ılık suyla iyice temizleyin. (o-ring denen plastik contalara zarar vermeyin ama) kurumasını bekleyip, yine de bir peçete ile kurulayın. öyle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

en kolay kullanım kalem tipi olanlar. sizin bütçe nedir?

150 civarı hocam hangi modele tavsiye edersiniz

• Ego aio d22 xl alacam tavsiyesi ve fikri olan var mi ? 110 tl + likit fiyati nargile misali keyif maksatli kullanacam bagimli degilim

• Peki hocam o ringe zarar vermemek icin onu temizlemeyim ozaman digerlerini temizlerim. Teşekkürler birde sizden likit tavsiyesi isteyeceğim ilk başlangıç için bildiğiniz orjinal ve en az zararı olan likit varsa tavsiye edebileceğiniz belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.