Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam , zarar için bir şey diyemem. sonuç itibarı ile likitler vg ve pg içermek durumunda. vg 'nin bir zararını ortaya çıkarabilen yok (zaten bir çok ürün ile vücuda giriyor) pg de fazlası olmadığı müddetçe aşırı zararı yok. (pg de bir çok günlük kullanılan üründe mevcut) aroma kısmı tehlikeli olabilir.çok aşırı tüketilirse. şahsi görüşüm başlangıç için efkar hayat, tiryaki, silahlı kuvvetler likitleri. sigara tüketim oranınıza göre, günlük normal 1 paket tüketiyorsanız 0.9 mg olanı uyar. 1 paket üstü 1.2 mg.light tabir edilen sigara kullanıcısı iseniz paket oranına göre 0.6mg veya 0.3mg sigara içmenizi engelleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 28 Mayıs 2017; 14:45:2 >
  • Herkese tekrar merhaba,
    2 hafta oldu nerdeyse okumadığım site kalmadı.
    Daha önce burdan da yazmıştım , günde 1 paket içen biri olarak bir de elektronik sigarayı denemek istedim fakat gerçekten konular çok karışık - sosyal medya olsun , internet siteleri olsun piyasada çakma orjinal binlerce ürün var gözlemlediğim.

Benim amacım günde 1 paket sigara yerine geçecek , batarya ömrü 1 gün çıkarabilecek , çok teferruatlı ( atomizeri değiştir tel sar pamuk koy falan kafam iyice karıştı ) olmayan
    Sabah işe giderken likiti doldurayım
    Akşam şarja takayım , beni en azından 6 -12 ay götürsün

İstanbul içi elden alabileceğim bir ürün önerebilir misiniz ?
    bütçem 400 tl ( aynı ürünün 200 e de 400 e de satılanı var onu hala anlamış değilim)
    Hatta elinde satan ve birebir yardımcı olabilecek biri var mı?,
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChikoBombare

Herkese tekrar merhaba,
    2 hafta oldu nerdeyse okumadığım site kalmadı.
    Daha önce burdan da yazmıştım , günde 1 paket içen biri olarak bir de elektronik sigarayı denemek istedim fakat gerçekten konular çok karışık - sosyal medya olsun , internet siteleri olsun piyasada çakma orjinal binlerce ürün var gözlemlediğim.

Benim amacım günde 1 paket sigara yerine geçecek , batarya ömrü 1 gün çıkarabilecek , çok teferruatlı ( atomizeri değiştir tel sar pamuk koy falan kafam iyice karıştı ) olmayan
    Sabah işe giderken likiti doldurayım
    Akşam şarja takayım , beni en azından 6 -12 ay götürsün

İstanbul içi elden alabileceğim bir ürün önerebilir misiniz ?
    bütçem 400 tl ( aynı ürünün 200 e de 400 e de satılanı var onu hala anlamış değilim)
    Hatta elinde satan ve birebir yardımcı olabilecek biri var mı?,
    Şimdiden teşekkürler.

smok alien kit tavsiye edebilirim.
  • smoke ailen + 2x sony vtc6 + nitcore d2 şarj aleti alın hiç bi şekilde pişman olmazsınız 55w'da keyifli lezetli buhar tertemiz

şimdi gelelim likit konusuna temizbuhar.com nasıl hexocell felan satıyor 30ml 20tl orjinal mi kaliteli mi bilen var mı
  • arkadaşlar smok al85 mi ı stick pico mu nargile çekimi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: babike

Peki hocam o ringe zarar vermemek icin onu temizlemeyim ozaman digerlerini temizlerim. Teşekkürler birde sizden likit tavsiyesi isteyeceğim ilk başlangıç için bildiğiniz orjinal ve en az zararı olan likit varsa tavsiye edebileceğiniz belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Max VG Likit, katkı maddesi yok, gıda boyası yok.
    https://www.facebook.com/VapLyn-Likit-1314565101944682/
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    hiç fark etmez. iki cihaz da (atomizerli kit olarak) ciğer çekimidir. az bekleyip (daha gelmedi piyasaya) istick pico 25mm, 85w olanını da alabilirsiniz.
  • Nefes Likit deneyen var mı? Yeni başlayacağım bi tavsiye please
  • Boyunayim B kullanıcısına yanıt
    Bence sagliginiza onem veriyorsaniz evyap likit almayiniz nerde nasil yapildigi hangi nbase hangi aroma kullanildigini bilmeden likit almayin.

Ya kendiniz yapin ya da bilinen efkar-the collection-dr vape likitlerini kullanin.

Bana kalirsa sek nbase icin hem maliyetsiz hem saglikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyunayim B kullanıcısına yanıt
    Tütüncülerde satılan likitlerdense uzak durman için yeterli bir sebep - dediğin markayı daha önce duymadım. Malum siteye gidip camiada kabul görenleri araştırabilirsin, olmadı sadece kaliteli sek nikotinli likit (n-base) alıp içersin yine keser. Ve e-buhar veya e-sigara; ateşliyi hiç aratmasa da likit konusunda dikkatli olmak gerekir - insanı soğutabilir başkalarının kar hırsı yüzünden.

• Ben de bugün ego aio sipariş vererek sigara dünyasına adım attım. Umarım sigara illetinden kurtulmama yardımcı olur.

Camel White aromasında bir likit bulmam mümkün mü. Bir de günda 1 paket sigara içiyorum nikotin oranını ne yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Bence sagliginiza onem veriyorsaniz evyap likit almayiniz nerde nasil yapildigi hangi nbase hangi aroma kullanildigini bilmeden likit almayin.

Ya kendiniz yapin ya da bilinen efkar-the collection-dr vape likitlerini kullanin.

Bana kalirsa sek nbase icin hem maliyetsiz hem saglikli

Türkiye'de üretimi yapılan tüm likitler evyap. efkar da aynı diğerleri de...

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Efkar kendini kanitlamis bir marka onu o yuzden yazdim. efkar da fabrikasyon var mi bilmiyorum nasreddin hocaya sormak laizm forumdan. The collection tamamen fabrikasyon el degmeden yapiyor suanda likitlerini , dr vape in de diacetyl belgeleri vs var. Evyap dedigimiz mantik eline her balmumcu vp-pg jersey 36mg nbase alip belki tpa-capella belki cok daha kalitesiz aromalar kullanilarak yapilanlardan bahsediyorum. Kisacasi evde 0.3krs/ml e mal ediceginiz likite 1tl/ml para cekenlerden almayin diyorum.

Ki ozellikle linkini attiginiz sayfa sizin mi bilemem ancak , likitlerin yarisi 1 aroma ile yapilan dunyanin en ucuz likitleri. Likit yapicam diyorsaniz kendinize has tarifleriniz olmali. Hic olmadi bi castle long clon yapamayan biri burada bilmeyen insanlara cok yanlis yonlendirmeler yapmasin :)

• bildiğim kadarıyla türkiye de fabrikasyon likit yapan henüz yok. laboratuvar ortamında yapanlar vardır belki ama otomatik makine ile üretim yapan görmedim. 1tl/ml çok demişsiniz ama işin içinde maliyetten başka işçilik de var, bunu hiç hesaba katmıyorsunuz. ha gönül ister ki herkes kendi likitini kendi yapsın, doyasına içsin, ancak 3-5 çeşitten fazlasını almaya kalktığınızda topluca bi para yatırmanız gerekecek, belki de aldığınız ürünlerin çoğu çöpe gidecek. en basitinden bi dolap yapmak için birçok alet edavata ihtiyacınız vardır. Normalde 50 liraya satılan dolabı belki kendiniz 10 liraya yapabilirsiniz ama onu yapacak alet edavata vereceğiniz para 10-15 dolap parası edecektir.
    ben likit yapmıyorum, anlamıyorum da, ancak yapan arkadaşlarım var, ne kadar uğraştıklarını gördüm. sadece işin görünmeyen kısmından bahsetmek istedim.
    ayrıca dediğiniz gibi, piyasada tutunabilmek için eşi benzeri olmayan ürünler meydana getirmeniz gerekiyor, bu da vg yi alayım pg yi alayım bi karıştırayım hop olsun şeklinde olmuyor maalesef. defalarca deniyor belki de aldığınız ham maddenin yarısını çöpe atıyorsunuz.
    Buraya attiginiz ve profilinizde gozuken facebook adresi gercekten dediginiz gibi bir receteyi 20 defa denemis e benziyor :) Ry4 tutun ve karamel ne yaptik %5-6-7 denedik en guzelini servis ettik guzel sistem basarilar. Receteisni olusturabilenlere zaten lafim yok.

• Tobacco shoplarda satılan THEODOR (yanlış yazmış olabilirim AYI logolu) marka likitlere güvenebilir miyim dostlar.

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    verdiğim linkte 15-20 tane çeşit var, siz bir tanesi üzerinden yorum yapmışsınız, ne diyim..
  • Ben sigara içmeyen ama nargile seven biriydim. Elektronik olması ve bir şekilde hobi yerine geçmesi nedeniyle hoşuma gitmişti akşamdan akşama evde film izlerken buharlıyordum ama sıkıldım agalar. Doldur bitir, şarj et, coil değiştir vs. Evdekilere yakalanma riski panik atak yaptı beni. Kurtarın beni bundan!
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    içerik neyse onu yazmış işte adamlar, milleti kandırmamışlar.
    fiyatlar da 35 TL değil :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.