Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.168
Cevap
235
Favori
539.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    !!!!Mutlaka izlenmeli!!!BBC Belgeseli
    Dailymotion
    Elektronik Sigara Bilgilendirme - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/x581mz8_elektronik-sigara-bilgilendirme_news

İngiltere, sigarayı bırakmak amaçlı sigara bağımlılarını esigaraya yönlendiriyor.
    Sigaraya göre %95 zararsız deniyor ama kullanım şekli ve likit kalitesine göre değişir.

Türkiye piyasasında satılan sözde premium denen likitlerin hepsi merdiven altı evyaplar. Üretim şekli ve kullanılan malzemeleri bilemezsiniz.
    En kaliteli likitin pg oranı yüksek olursa dahi boğazda ve ciğerlerde rahatsızlık yapıyor.

İngilterede eczaneler.

Dailymotion
    Elektronik Sigara Bilgilendirme - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/x581mz8_elektronik-sigara-bilgilendirme_news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 23 Mayıs 2017; 16:6:57 >
  • Gerçekten izlenmesi gereken bir belgesel olmuş. e-Sigara ile ilgilenen herkese tavsiye ederim.
  • Buna benden gelsin ASMODUS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    ego aspire aynı demek aspire için büyük hakarettir
  • balikcibili B kullanıcısına yanıt
    0 nikotinle içebiliyorsanız buharlamaya devam,sigaraya bırakmadıysanız nikotini artırın
  • merhabalar e-sigaraya başlamak için bir cihaz almayı düşünüyorum max. 100-150tl arası önereceğiniz cihaz var mıdır? fiyatı düşük tutmamın sebebi e-sigarayla yeni başlayacağım. VE coil-atomizer-likit için uygun fiyattan satan Türk siteler/facebook grupları var mıdır önerdiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedopeshow -- 23 Mayıs 2017; 21:28:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smok Alien - TVF8 Baby Atomizer - Q2 0.4 Ohm Coil - 0.3 mg nikotin %77,5VG/%22,5PG oranlı kendi yaptığım harika likit.:)
    Likitin tarifi.
    tjek.nu
    Check cookies
    http://tjek.nu/r/aBZD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 23 Mayıs 2017; 22:51:25 >
  • Arkadaşlar E-leaf iStick Pico ürününü aldım.Ancak daha ilk başta likit sorunu ile karşılaştık.Bir tabacco shoptan aldığım karpuz aromalı likit 2 mg nikotin oranıyla kesmedi.Başka aldığım bir likiti direk çöpe attım.Sonra elektroniksigaratek.com sitesinden dolandırıldık.Arkadaşla Halo elikit siparişi verdik.Bize ne idüğü belirsiz 3 şişe sıvı geldi.160 TL havaya uçtu.Sonra başka bir siteden 7wonders markalı , babilin asma bahçelerini sipariş verdim.Ürün hemen geldi.Ancak başta 10 mg nikotin olduğu için sert geldi.Sonraları alışsam da , ağzımdaki şu şap gibi tat beni aşırı rahatsız ediyor.Damağıma bir tatlılık yapıştı.Su içiyorum geçmiyor.Aslında son likitten çok memnundum.Sigarayı da kesti.Tam sigarayı bırakıcam derken şu damağıma yapışan şap gibi tattan dolayı sigaraya geri döndüm.Şimdi Turkish Joy ile Black Yogo sipariş verdim.Yarın elime geçer.Bi de onları denicem bakalım.Ama şu damağımdaki tat beni aşırı rahatsız ediyor.Acaba bu tat VG'den mi kaynaklanıyor , yoksa aromadan mı?Babilin asma bahçeleri likiti tropikal meyve aromalı ve limonatalı bir aroma.Acaba bu aroma mı bana rahatsızlık verdi?Sizde de böyle durum oldu mu?
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    hocam ayıptır söylemesi ne para saçmışsınız ortalığa. maceraya girmeden efkar likit ile başlamak sizin hayrınıza olurdu, paranızın çoğu da cebinizde kalırdı.
  • Kapanisi yapalim

• 200 tl bütçe var arkadaşlar ı stick pico mu just s mi yoksa başka bir markamı nargile çekimi için kulanıcam bol buhar çıksın aroma tadı alıyım yeter sigara içmiyorum
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    Pico sahteleri var piyasada dikkat et bence ijust s basla derim bende bile var o cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: iso227

0 nikotinle içebiliyorsanız buharlamaya devam,sigaraya bırakmadıysanız nikotini artırın

Allaha sukur oyle nikotin bagimliligim yok

Uzun suredir icmiyorum zaten

Bugun disarda sicak altinda can sikintisindan bir tutun sardim Arkadaşdan ,yarisini icemedim

Ayni sekilde sigara da uzun sure icmeyince cok agir geliyor icilmiyor

Bu arada evet zero nikotinle iciyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

200 tl bütçe var arkadaşlar ı stick pico mu just s mi yoksa başka bir markamı nargile çekimi için kulanıcam bol buhar çıksın aroma tadı alıyım yeter sigara içmiyorum

50-60 TL daha bütçenin üzerine çıkabikiyorsan Smok AL85 tavsiye ederim.Üzerindeki atomizer bol buhar için gayet uygundur.
    Pico'nun yüzüne bakmazsın..Nette bir araştır videolarında buhar performansına bir bak derim.
  • Eyvallah arkadaşlar zaten alırken ben barkod kontrolü yaparım bütçe o kadar hocam çıkamam yukarı zaten keyfe alıyoruz bakıcam ama
  • Bende yaklaşık 27-28 gün önce e-sigaraya başlayıp başladığım gün sigarayı bıraktım yaklaşık 22 yıl sigara içmiş biri olarak, daha önce iki defa sigarayı bıraktım biri geçen yıl 3-4 ay sürdü biri ise 5-6 yıl önce yaklaşık 22 ay sürmüştü, son zamanda 1,5 pakete yakın içiyordum.

Sigarayı bırakmak isteyip bırakamayan arkadaşlar mutlaka e-sigaraya bir şans vermeli bence, benim yaptığım araştırmalara göre sigaradan çok çok daha az zararlı, ama mutlaka kendi araştırmanızı yapın lütfen.

Ben e-sigaraya başladığım günden itibaren sigarayı tamamen bırakmış etkilerini görmeye başladım, tad alma duyum düzeldi, merdiven çıkarken rahatlamaya başladım, uykum daha rahat ve doyurucu, sigara iğrenç kokuyor vs. gibi.

Şimdi gelelim araştırmaya başladığım süre dahil yaklaşık 45 günde edindiğim tecrübelere, ben araştırmaya başladığımda en çok cihaz olarak pico kit tavsiye ediliyordu bende genel tavsiyelere uyup pico aldım yaklaşık 15 gün sorunsuz kullandım ama daha sonra tatmin etmemeye başladı gerek drip tip in sigara içimine uygun olmaması gerekse fazla likit tüketen atomizerinden dolayı sigara içimi bir atomizer aldım şimdi tam istediğim gibi oldu, Efkar'ın tütün aromalı likitlerini kullanıyorum ve oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.
  • Herkese merhaba,

10 seneden beri günde 1.5 paket sigara içen ve defalarca bırakma denemesinde bulunup beceremeyen, maddi ve sağlık açısından oldukça yorgun insanlardan biriyim.

Bide bunu deneyelim dedim,araştırmalara başladım fakat okudukça oldukça karışık bi iş olduğunu farkettim (hiç bilmeyen için)

Sizlerden ricam, anlayabileceğim dilde, anlayabileceğim sadelikte bana yardımcı olmanız.

Bütçem 400 TL. Amacım ise bir kere iyi bi ürün alıp birdaha sadece likit ve minimum şeylere para harcayıp hem bütçemi rahatlatmak hemde sağlığımı bi nebze olsa düzeltmek. Ayda 400 TL den fazla sigara parası harcayan biri olarak bu parayı en başta bir kere verip sonra ayda 50 100 elektronik sigaranın ihtiyacı olan şeyleri alıp yoluma devam etmek istiyorum. O yüzden bana bu bütçeyle bir kere alabileceğim + ayda üstüne sadece zorunlu şeyleri alıp yoluma devam edebileceğim tarzda öneride bulunur musunuz?

• ChikoBombare kullanıcısına yanıt
    Size seve seve yardımcı olurum ama şu anda müsait değilim, daha sonra mesajınızı alıntılayarak cevap vereceğim ama size tavsiyem bu konuda aradığınız tüm cevapları bulabileceğiniz esigaram.us yi sabırlıca ve bol bol okumanız, orada aradığınız ve aramadığınız tüm sorulara cevap bulabilirsiniz, ben yaklaşık 22 yıldır sigara içen biri olarak e-sigaraya başladığım gün normal sigarayı bıraktım, pek tabi sizde bırakabilirsiniz yalnız acele etmeyin biraz bilgi edinip e-sigaraya öyle geçin, zira bilmeyen biri için başta biraz karışık gelebilir
  • 20 yıllık sigara macerama bende 20 gün once

e-sigara ile son verdim. Ilk kez bu kadar kolay bıraktım. Bende bu iste yeniyim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım herkes şu sigara illetinden kurtulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beceriksiz Adam

Size seve seve yardımcı olurum ama şu anda müsait değilim, daha sonra mesajınızı alıntılayarak cevap vereceğim ama size tavsiyem bu konuda aradığınız tüm cevapları bulabileceğiniz esigaram.us yi sabırlıca ve bol bol okumanız, orada aradığınız ve aramadığınız tüm sorulara cevap bulabilirsiniz, ben yaklaşık 22 yıldır sigara içen biri olarak e-sigaraya başladığım gün normal sigarayı bıraktım, pek tabi sizde bırakabilirsiniz yalnız acele etmeyin biraz bilgi edinip e-sigaraya öyle geçin, zira bilmeyen biri için başta biraz karışık gelebilir

iyi dilekleriniz ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim , beklemedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.