Aslında Rba işine girecekse arkadaş çok alternatif var ama bir Mod gibi aroma olmayacak diye yazmadım. Benim kullandığım Mechlyfe Rba ( Bulunabilirse tabi ) Voopoo Argus Air harika bir ikili aslında. Minifttte dediğiniz gibi Usb Flash disk gibi, aroması da guzel ( Kesinlikle Salt kullanmalı o cihazda) sarımı da kolay. Yalnız benim gibi yaşı ilerleyip yakın problemi olanlar Minifite hiç bulaşmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (271. sayfa)

-
-
-
Elimden onlarca mod ve atomizer geçti. Daha hiç smok ürünü kullanmadım. Nedense hep uzak durdum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendileri benim e sigaraya start verdiğim cihazdır ve tfv 12 gerçekten çok başarılı bir atomizer. Biraz ağırdır ama osssun 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allien nin çok meşhur ama bir o kadarda sorunlu olmasındandır hocam 😉
Vaporesso Revenger ile bunun arasında kaldım biraz da tasarım için X-Priv tercih ettim :)
-
Yok hocam onu da kullanmadım. Genelde DNA chipli modlar kullandım. Düz olarak Eleaf, Joyetech dışında kolay ulaşılan marka kullanmadım.
Şöyle büyük ekranlı, ışıklı bir mod alayım da içimde kalmasın diyorum 🙂
arkadaşlar Caliburn X aldım pod cihaz. vozol 6000'den sonra, bu cihazın buharı çok sıcak geldi. kartuş kafa kısmı 1-2 saniye içinde fena ısınıyor bu bütün pod cihazlarda böyle mi?
0.8 ohm, 1.2 ohm, watt ayarı 5-20 farketmeksizin sıcak buhar üflüyor ve kartuşun kafa kısmı ısınıyor. vozol'da böyle bir şey olmuyordu.
-
hocam 1.2 ohm ile yüksek watt'larda(15-20) kullanınca, buhar daha az sıcak geliyor. 1.2 ohm coilin altında 9-13 watt yazıyor. böyle yüksek watt'lar da içmek de coil'in ömrünü kısaltır diye düşünüyorum. bir de cihazın şarjı çabuk biter.
-
İyi günler arkadaşlar bütçem 1500/1700 arası maksimum bana önerebileceğiniz bir model var mıdır birde hangi site daha güvenilir anlamadım smok satan birkaç site var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar konuya şöyle girmek istiyorum.
LİKİT ARIYORUM. hatta şöyle özetleyim konuyu. ilke kimya,cool kimya, golden kimya, bear kimya vb... yerlerden de aroma aldım NBASE aldım. demlemek kendin yapmak güzel oluyor, ama beklemesi bir işkence. onun için işini hakkkıyla yapan gerçekten düzgün likit satan hangi siteler var.
bu konuda konuya yazabilirsiniz ama banada direk Ö.M atarsanız çok sevinirim
-
smok IPX 80 şiddetle tavsiye ederim. en ideal cihaz. aromayı en iyi veren bir cihaz. coillerida kolay bulunuyor. fazlasıyla tatmin edici. gidip 2bin liraya cihaz almak yazık günah. benim gibi çok içiçi değilseniz 1 coil 3 ay gidiyor bana. 400 liraya 5li paket coil alsam 1 seneden fazla idare eder beni.
-
Hocam alabileceğim site var mıdır güvenilir şimdi gidipte sahte ürün almayalım
Bu Heetslerde hafif mentollü olarak hangisini önerirsiniz ? 2 karton kıbrıs sienna aldım 1 dal içtim ve bıraktım çok ağır geldi elimde kaldı resmen.
-
Kartuş satın alabileceğim site önerir misiniz?
Pod mod dünyası telegram grubu hocam. Grupla hiç bir alakam yok bunu belirteyim Grup kurucusu memetnazli aynı zamanda tedarikçi de. Üst yorumlarda bir arkadaşın önerisiyle gruba girip ipx80 cihaz satın aldım bir adet sorun yaşamadım. Tekrardan 1 adet ipx80 cihaz alacağım sanırım. Dediğim gibi ben sorun yaşamadım aynı zamanda telegram grubundakilerin bir çoğu alışveriş yapmış kişiler. Üst yorumlara çıkarak grup linkini bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zontaw -- 7 Nisan 2023; 4:20:26 >
Merhaba arkadaşlar,
7 Yıldır elektronik sigara kullanıyorum, acemilik yıllarımızda hepimiz gibi smok , pico gibi cihazların hazır coilli ürünlerini kullandım araştırdıktan sonra DL içim için Gear rta'ya geçtim 4 yıldır kullanıyorum , bilenler bilir bu atomizerin aroması çok iyidir. Likitimi de kendim yaparım. Modum arızalandı mod fiyatları felan uçmuş. Pod cihazlara geçiş yapayım diyorum , benim gibi dl rta dan pod cihazlara geçenlerin tavsiyesini almak isterim. Nikotin olarak sıkıntım yok 3 mg nikotin kesiyor bana önemli olan aroma tadı. 1 ayda 600 ml likit tüketiyorum , pod cihazlarda hazır kartuşlar pahalı geldi o yüzden rbalı bir pod cihaz tavsiye edebilirmisiniz kendim sarmak istiyorum , bataryalılar bana yetmez gibi mümkünse harici pilli pod olursa tadından yenmez.
Pod cihazlarda Gear rta da aldıgım aroma tadını alabilir miyim ? Sarımı kolay mıdır? Maksimum 0.40 ohm da kullanırım pod cihazlar buna uygunmu?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 7 Nisan 2023; 12:10:31 > -
Hocam hiç bir rba rta aromasını vermez. Macera aramayın bence. Birde günde ortalama 20 ml likit tüketimi çok. Bence azaltmaya bakın. Bir tane mtl atomizer ile bunu aşabilirsiniz.
Aroma olarak herkes aynı şeyi söylüyor rba rta ile devam etmek daha mantıklı olacak sanırım. Modların fiyatı uçmuş hocam çift pilli ucuz yollu sadece mod nerden bulabiliriz bilginiz varmı?
Likit tüketimi konusunda haklısınız hocam emzik gibi elimden düşmüyor , işin garibini söyleyim size hayatım boyunca 1 kere bile normal sigara içmeyen ben 7 yıldır elektronik sigara içiyorum :) çok fazla nargile tüketirdim nargileyi bıraktım ama buna alıştım.20 lik Dişimi çektirdiğimde içememiştim 5 gün başım ağrıdan çatlamıştı sanırım nikotin bağımlısı oldum :)
Fazla likit tüketmemin sebebi sanırım 3 mg olması kesmiyor muhtemelen, nikotini 6 mg ye çıkarıp likit tüketimini azaltmayı denesem saçma mı olur , millet yüksek nikotinden başlayıp düşürür bende düşükten başlayıp çıkarmış olacam :)
Evet 6mg deneyebilirsiniz.
fiyatlar konusunda çok haklısınız ortalama bir mod alacak olsanız en az 1500 lira.
tedarik konusunda esf ye bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X