Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayda 600ml likit cok fazla degilmi?

Aroma %5 üzeri kullaniyorsaniz Böbrekler de yoruluyordur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esf de piyasaya ayak uydurmuş ordada fiyatlar yüksek ama en azından güvenilir ordan almak lazım

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

Hocam aromaya göre deşişiyor , calipitter %15 , ilke kimya geo lemon tart %10 ile demliyorum. 7 yıldır bir sıkıntı yok şükür ileride çekerim acısını :) benimki nikotin ihtiyacından daha çok keyfi olduğu için tad almadan duramam

• Freed0mm kullanıcısına yanıt

Anladım, Bol su icmekte fayda var Elektronik Sigara - ANA KONU- 

• Pod Olsun Minnak olsun ( Moda Göre)
    Hemde idare eder bir DTL yapabileyim disarda diyenleri duymuş gibi olan Vaperosso Luxe XR Max cihazini tanıtmış.
    2800 Mah Pil, GTX Rba Uyumlu ( Cift Kartus çıkıyor biri Mtl biri Dtl , Mtl olana Mechlyfe ve Pnp Rba da oluyor) bir cihaz.

Duz XR olanin aksine Ekran ve cesitli ayarlara da sahip. XR ile ilgini memnuniyet fazlaydı.Bunu da denemek isterim açıkçası.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-L
    Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 8 Nisan 2023; 20:1:7 >
  • Elektrobuhar sitesinden alışveriş yapan var mı ?

• iqos iluma ve heets isteye varmı? sıfır

• Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Ne desem bilemedim ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

İngiltere bizi kıskanıyor hocam.

• Bizde şu saçma yasağı kaldırsalar da millet istediği ürüne rahatça ulaşabilse o da yetecek hocam.

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Yeni Zelanda'da Sigarayı Bırakmak için E-Cig kullanın diye Bilboard'lar vardı.

Almanya ve Hollanda'da birçok Avm kapalı alanlarda E-cig içiliyor ayrıca..

• Vozol Ankara’da alabileceğim yer var mı arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

Kızılay Limon Pazarı, Amerikan Pazarı gibi yerlerde mevcut.

-----

Benim bir sorum var. Yeni kullanmaya başladım, Caliburn X aldım ve 35mg 50/50 salt likitle kullanıyorum. Bir gün boyunca 0,8ohm coil ve 70/30 likitle kullanmayı denedim ama asla tatmin etmedi. Aynı günün akşamı üstte belirttiğim likitle beraber 1,2 coille fena olmayan bi doyuma ulaştım. Sadece bir kez elim çakmağa gitti.

Sorum şu, likit masrafını kısmak için 1,2 coille salt değil de freebase bir likit kullanabilir miyim? Kullanabilirsem oranı 70/30 mu 50/50 mi olmalı ve likitten tasarruf edeyim derken bu sefer de doymayıp daha fazla içip hem likiti hem coili bitirir miyim?

Edit: Ha bir de, bahsettiğim coil ve likitle 10 watta 4-5 saniye çekim yapabiliyorum rahatça bu normal mi ve zararlı mı? Saatte 12-13 çekim yapıp bırakıyorum. Genelde pod cihazın gösterge ekranı söndükten bikaç saniye sonra tekrar çekim yapıyorum. Bu da çok hızlı mı art arda çekim sayılır mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinansouth -- 15 Nisan 2023; 2:57:2 >
  • sinansouth kullanıcısına yanıt

freebase likit kullanılabilir ama dikkat edilmesi gereken 2 önemli nokta var. Vg/pg oranları 50/50 gibi olmalı 40/60 gibi. Diğer konu nikotin oranı ise kişiye göre değişse de minimum 9mg gibi olmalı. Aksi durumda sigara hissiyatı alamazsınız. Pod cihazlarda en etkili salt nikotindir. 1 ohm altında olan coillerde salt önerilmiyor. 4-5 saniye uzun bir süre o kadar çekemeyin. Bu durum hem coilinizin daha hızlı yanmasına sebep olur.

• @Microsoft Edge arkadaşımıza ek olarak bende birkaç şey yazabilirim.

Salt Likit doğru kullanılmadığında tehlikeli olabiliyor,

İçimi çok hafif ama emilimi hızlı olduğu için birden nikotin zehirlenmesi veya alerjik tepkimelere maruz kalabilirsiniz.

Benimde tavsiyem Min. 1.2 Ohm Coil ile Salt Likit kullanmanız ve Günde 2ml geçmemeniz yönünde.

Şayet Freebase kullanırsanız min 9mg Nikotin ve üzerini kullanın doyum için, emilimi daha yavaş olduğu için biraz tüketiminiz fazla olacaktır, onu da Bol su içerek Aroma'nın verdiği problemler ile karşılaşmamak için kapatabilirsiniz.

Ben Pod'a geçtikten sonra, 50Mg kısa süre kullanıp, 35,25 ve Daha sonra 15-12-9 ve Şuan Pod cihazda 6Mg kullanıyorum.

• Arkadaşlar esf üyeliğim 1 aydır onaylanmadı ordan arkadaşımız var mı yardımcı olabilir mi ?

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

bende merak edıyorum acıkcası. aldım gelsın deneyeceğim

• Vaporesso Luxe X isteyen varsa bana ulaşabilir arkadaşlar

• Merhabalar bu konulardan bira uzağım vozol kullandım baya beğendim ama kullan at olduğu için sizden tavsiye istiyorum vozol gibi ama tekrar tekrar doldurulan makina önerisi olan var mı fiyat max 2 k verebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onrozc kullanıcısına yanıt
    Nerden temin ettiniz ?

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.