Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Juul 2 nasıldır arkadaşlar önerir misiniz

• aqnbaba kullanıcısına yanıt

Jull pod cihazların ağa babasıdır hocam.

esigara bir kenara jull bir kenara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kartuşu doldurabiliyor muyuz peki yoksa her bittiğinde krtuş mu almak lazım

İlk çıkan serilerinin kartuş dolumu olmuyordu ama sonrakilere oluyor galiba emin değilim. Belki normalde dolum olmuyor ama bir kaç cambazlık yaparak doluyor olabilir onu alacağınız yer ile konuşun daha doğru bilgi alırsınız. Ben hiç kullanmadım.

• Dolum yapılabilen makina öneriniz var mı hocam ya

Pod arıyorsanız, smok novo serisi, uvel caliburn serisi bakabilirsiniz hocam.

• Arkadaşlar yurtdışından 30 euroya arkadaşım almış iyi mi ? Kullanan var mı

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• Vozol 5000 lik hiçbir yerde yok, 6000 likleri tırt. 5 lik nerde bulabilirim

• alpben A kullanıcısına yanıt

Ateşleme tuşuna 5 kere basın

Olmazsa 4 kere basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 19 Nisan 2023; 19:59:33 >

Cihazı kullanmadım, ayar menüsünde sıfırlama varsa dener misiniz?

• 4-5 yıl elektronik kullandıktan sonra 2 sene önce ateşliye dönüş yapmıştım sonrasında malumunuz vozol vb. puff cihazlar elime geçince yine elektroniğe dönüş yaptım.Elimde revenger ve Target 100 mod var ve blitzen atomizer var.3-5 likit denedim kendimde demledim ama vozoldan sonra açıkcası aromalar haliyle hep düşük kalıyor.Yüksek aroma alabileceğim likitlere nerden ulaşabilirim yada kendim demlemek istersem reçetem nasıl olmalı? Boğaz vurumu sevmiyorum golden kimyadan salt nbase aldım 70-30 6mg olarak kendim demledim içimi tam istediğim gibi çok yumuşak aromada fena değil ama insan daha iyisini arıyor.

Blitzen ile salt likit içilmeyeceğini biliyorum ama vg/pg 70/30 ve 6-9mg civarı olduğunda haftalardır 0.11 ohm'da 40-50w civarında içiyorum ve en ufak bir problem yaşamadım.50/50 olup 24/36mg nikotin olsa muhtemelen zehirlenirdim:)

Geçmiş olsun hocam 😀

• Microsoft bey bütçem 500 tl üstüne çıkamıyorum. İlk cihazım olacak f/p olarak ne alınabilir ? Coili falan ucuz bişey bakıyorum ama çok fazla model, çeşit var. Eskiden ego aio vb. vardı şuan hiçbir yer satmıyor o ucuz ve kullanma maliyeti düşüktü.

Elektronik Sigara - ANA KONU-www.smokstore.net
    JUSTFOG Minifit Pod Sistem Kit 370mAh
    https://www.smokstore.net/justfog-minifit

Şu cihaz nasıl ? Yoksa buna hiç bakmayıp 2.el pico mu bakayım ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Minifit iyidir hocam. Sigara hissiyatı için 10 numaradır. Salt likit ile kullanacaksınız.

Bu cihaz İSviçre çakısı gibidir, Salt Likit ile Günde 2 kere şarj yeter, Ama Freebase düşük nic ile günde 3-4 kez şarj etmeniz gerekir.

Kartuşu kolay bir şekilde sarılabilir, Akıtma vs.. yapmaz. Usb flash disk gibi anahtarlığa asıp maça girebilirsiniz Elektronik Sigara - ANA KONU- 

Ben 2 sene kadar kullandım, FreeBase devam edince bıraktım. Biraz üzerine çıkarsanız, Nefes sensörlü olan Modeli Minifit S'de alabilirsiniz, Sanırım Pilde biraz iyi.

Ama Onda kartuş sarılması çok zor, saranı görmedim.

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

Ben yeniyim mazur gorun cahilligimi

-Salt likit nedir ? Bildigimiz aromali herhangi bir likit mi ?

-Kartus sarimi derken coil degismiyormus bunda kartusunu kullan at diye yaziyordu internette.

-Freebase düşük nic nedir ?

350 TL fiyat uygun duruyor ama kartusu cok pahali. 2.el pico almak daha mantikli degil mi ? Onlarin coilleri cok ucuz dediler.

Salt likit bildiğimiz likittir ama içinde nikotin var coil değiştirilmesi lazım ama malum fiyatlardan dolayı coilin içini açıp pamuk yenileyip sarım yapılabiliyor.

Salt Likit Nikotin Miktarı Yüksek olmasına rağmen İçimi hafif olan bir Türdür.

Emilimi çok hızlı olduğu için hemen Nic. İhtiyacınızı giderir.

Free Base Likitler ise Nikotin aynı oranda kullandığınızda emilimi daha yavaş ve içimi çok serttir.

Salt Likitler basitçe akışkan olması , hemen etki göstermesi ve düşük hacimli Pod kartuşları için epey avantajlıdır.

Dezavantajlı yanı ise, İçimi çok hafif ve konforlu olduğu için bir anda yüksek Nikotin alımı ile zehirlenme, farklı yan etkiler ile rahatsız edebilir.

Minifit vs benzeri Podlar için Salt Likit veya Özel MTL Likitler haricinde Yüksek oranda VG içeren Likitler kullanılmaz. Çünkü Kartuş ve Coil sistemi buna uygun değildir. Kısa sürede yanar.

Pico vs.. gibi ürünler ile mukayese edilecek kavramlar değil Podlar.

Genelde manada yanımda taşıyayım, Göze batmasın ve kullanımı Pratik olsun diye üretilmişlerdir. Bende Uzun süredir Pod kullanıyorum ve Modu aramıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 20 Nisan 2023; 12:1:20 >

Oldsoundman arkadaşımız detaylı açıklamış ama daha anlaşılır anlamında fotoğraf eklemek istedim. Cihazların biri pico2 diğeri minifit ayarımda pod cihaz. Aynı şey değiller yani. Ne istediğinizi ne beklediğinizi belirlemeniz gerek.

ben podu daha çok dışarıda dikkat çekmemesi için kullanıyorum.

pico ise daha çok evde ve işyerinde kullanıyorum.

bol buharlı bir cihaz kullandığımız zaman çok fazla sorulara maruz kalıyoruz. Bi yerden sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Hatta bazen o kadar saçma dialoglar oluyor ki bunalıyoruz o anlamda kalabalık ortamlarda pod iyidir.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.