Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
236
Favori
533.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar juulpodmod.com bu siteden alışveriş yapan oldumu aranızda aradığım cihazı burada buldum güvenilir midir herhangi bilgisi olan var mı?

• lMCX L kullanıcısına yanıt

Sitelerden uzun zamandr alisveris yapmiyorum .Cok Tokatçı site var.

Esfvape Forum sitesi ve Telegram gruplarından https://t.me/podmoddunyasi güvenilir yerlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lMCX L kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Juulpodmod.com - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/juulpodmodcom

• vozol 10000 için istanbul içi bildiğiniz be güvendiğiniz güvenilir satıcı var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Nord 4 nasıldır? 1400-1500 bandına ne önerirsiniz?

• Zontaw kullanıcısına yanıt

Nord 4 ve 5 -950,1000 Bandında cihazlar sıfırları.

1300-1400 TL olarak fazla para vermeyin,

Esfvape forum satıcılarından güvenli bir şekilde bu fiyatlara sahip olabilirsiniz.

veya bu konudaki satıcıdan ( memetnazli)

telegram
    POD MOD DÜNYASI
    https://t.me/podmoddunyasi

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt
    Güvenilir mi burası hocam alışveriş yapan var mı? Piyasayı bilmiyorum çok satan site vs. var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar bende sigara bırakmak istiyorum. Nargile sevdam var birde. Evde zaten sigara içmiyorum ama işim çok stresli ve sigaradan kurtulamıyorum. 1000 lira bandında nord 5 kafama yattı gibi ama ciğer çekimi sigara için uygun değil sanırım. Beni bu cihaz idare eder mi? Yada bunun yerine ne alabilirim. Vozol 10k kullandım aslında baya baya içmedim sigara sayesinde . Esf forumda onaylanmadı bu arada burada bçr arkadaşli yardımcı olursa sevinirim

• MalamadreX kullanıcısına yanıt
    Kullan at cihazlar nikotin ve aroma konusunda çok zayıf cihazlar. Siz hem nargile hemde nikotin tarafında olduğunuz için kullan at cihazlar size çok uygun değil. Nord cihazları hem mtl hemde dl yani hem sigara içimi hem nargile içimi coilleri var. Başlangıç için uygun. Dl için ayrı mtl için ayrı likit kullanmanız gerektiğini unutmayın.

• Zontaw kullanıcısına yanıt

Telegramdaki linkini verdigim gruptan 2.5 senedir alışveriş yapiyorum, hatta daha 2 gun once yine cihaz aldim ( Grup Sahibinden) @memetnazli

Zaten sabit mesajda urunlerin listesi var.

Esfvape de zaten Türkiye Vape forumu ve oradaki saticilarda cok guvenilir .Sitelerden vs.. alisveris yapmiyorum.

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar öyle yazsada nerde okusam bu cihazın sigara içimi için uygun olmadığı söyleniyor maalesef.

• MalamadreX kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlar için doğru coili doğru likiti kullandığında uygun hocam. Yeni başlayan için
    Tel kalınlığı
    Tel madeni
    Sıkı sarım
    Aralıklı sarım
    Hava deliği coil mesafesi
    Asıl bunlar uygun değil.
    Bir çok insan bunları okuyunca vazgeçiyor zaten.

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için Ankara içinde bulmak kaldı o zaman bana da 😅

• Beyler selam, elimde saltica premium likitler var 35 mg
    kendim satıyorum.Almak isteyen olursa denizli içi elden verebilirim veya kargo vs.

• herkese selam, uwell caliburn g modeli var elimde. dün yurtdışından geldi, yedek coil vs. var.

i

• selamlar arkadaşlar, sigarayı bırakmak istediğim için elektronik sigaraları araştırıyorum. günde 7-8 tane touch blue içiyorum. şu an vozol 6000'lik aldım güzel, 3 gündür 1 tane sigara içtim. fakat bu aroması bir süre sonra bayıyor.

bu pod mod denilen aletlerden juul 2 ve uwell caliburn sizce hangisi iyidir? bir de bu aletlerde aromasız likitler de normal sigara aromalı likitler kullanabiliyor muyuz? aromalı- aramosız değişimli kullanırım diye düşünüyorum.

sizin tavsiyeniz var mıdır? Ben çok yüksek nikotin oranı olsun istemiyorum. işin maddi kısmı önemli değil.

• Arkadaşlar ben 5 yıldır pico mod ve üstünde ammit singe coil kullanıyorum sararak.

cihazlar artık hurdaya döndü yemın ederim vtc mini altıda vardı 6 kere puff sıfırladı 99 binden sonra picoda 3 kere sıfırladı 5 yılda. bırak beni diye ağlıyorlar

güncel yine sarımı kolay bir şey bakıyorum o zaman yutmuştuk piyasayı ama suan hiç bir şey eskısı gibi her şey yeni

Tek single sarım olan ne alsam

minik modern bir şey istiyorum

pod modlarda sarılabılenler var mı

ya da elektronik göstergelilerin en ufak performans istemeyen sarılabılenlerı hangısı acaba tek pilli

ben kanthal a1 0.28 de 5 tur sarıp ıcıyorum 25-30 arası watt ta

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Şayet Mtl tarzı kullanım var ise Bulabilirseniz orjinal Siren V4 derim.

28 Ga kullandığınıza göre Mtl veya Dtl tarz seviyorsunuz. Dertsiz , tasasız.

Mod olarak da

1. Swag2
    2. GeekVape S100 Aegis Solo 2
    3. Aspire Rhea X Mod önerebilirim Fiyat avantajlı ( Hepsi 900-1300 TL civarı )

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    podmodlarda minifit öneririm en küçüğü o ve sarılabiliyor. İçindeki kaynaklı tel yalnız hazır alman gerekli onu da en meşhur tel sitesinden alabiliyorsun.
    Modları bilemem ama pioneer ato aldım en son sarımı dolumu aroması iyi tavsiye ederim.

• ^rof kullanıcısına yanıt
    podmodlarda yüksek nikotin istemesende sigara dönmemek için salt likit gerekli gibi birşey yoksa kesmiyor. senin içtiğin vozolda salt likit zaten. aromalı aromasız ne istersen bulabiliyor ve içebiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.