evet |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (261. sayfa)

-
-
teşekkürler, 2 adet orjinal picom var, efsane ömürlük cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde version 1.0 dı bilgisayara bağlayıp 1.03 e güncelledim ikisinide
Merhabalar İstanbul Anadolu yakasında orjinal VOZOL satıcısı var mı bildiğiniz özelden yazarsanız sevinirim👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, istanbulda elektronik sigara nerden alabilirim ? yeni başlayacağım güzel bi cihaz almak istiyorum.
-
Arkadaslar istsnbulda one hit wonder ve dinner lady alabilecegim likit tedarikcisi varmidir?
podmod tavsiye eder misiniz? birde bunda sadece salt likit mi kullanılıyor? ben normal likitle kullanmak istiyorum. ürün tavsiyelerine açığım
Merhaba, ilk kez e-sigara alacağım. Elfbar 5000 tarzı duman veren bir cihaz ve likit istiyorum. Bana cihaz ve satıcı tavsiyesi yapabilir misiniz? Teşekkürler!
-
@4F3
Arkadaşlar hepinizin cevabı burada
elektronik sigara - tam bağımsız bilgi paylaşım forumu
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumuhttps://www.esfvape.com -
Arkadaşlar merhaba ilk defa elektronik sagara alacağım.Smok G Priv 4 modeli benim için uygun mudur?Birde coil falan bunları nasıl öğreneceğim.Elektronik sigara konusunda hiçbir terime hakim değilim.
-
Bırakın şu zıkkımı
Merhaba, smok tfv8 baby rba coil ya da zeus x atomizer ihtiyacım var. Elinde olan kullanmayan varsa irtibata geçerse benimle sevinirim.
-
İki gün bitmek üzere halen onay bekletiyor. Bu normal mi? Yoksa bir hata falan mı var?
-
bıraktım bu mesajınla, Allah razı olsun😀
Maalesef hocam bazen böyle
Bana da pm atilirsa makbule gecer
-
Merhaba vozol hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1) birkaç yıl önce e sigara kullanmıştım ama sigara gibi tatmin etmediği ve ugrastirdigi için bıraktım bu bağımlılık yapiyor bunların özelliği nedir içeriğinde ne var?
2)yaklaşık 20 gündür blue razz lemon 6000 Lik kullanıyorum bugün aynı aromanin 10000 ligini aldım ama aromasi daha ağır geldi içemiyorum benzer durumu yaşayan var mı?
3) sahte olmasından şüphelendim ama barkod okuyunca doğruladı tekrar okutunca daha önce okutulduguna dair bilgi de verdi ama 6000 Lik olandan farklı bir site szzy.ccn.ren diye başlıyor bunların sahtesini nasıl ayırt ediyoruz?
4) 6000 Lik olana likit doldurmak istiyorum onerebileceginiz hazır likit var mı ya da tarif?
Şimdiden teşekkürler.
Piyasadanın en iyi markası nedir bilen var mı acaba ?
-
Mod, Atomizer, Podmod, Likit, Tel, Pamuk, Pil, Şarj aleti vs. her üründe iyi ve tercih edilen markalar var hocam. Ancak elektronik sigarada en iyi marka budur denilecek bir marka yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X