Smok İpx80 aldım. Sigarayı taklit eden MTL (sigara) içimi kullanmak istiyorum. Artık sigara içmemek için 50 MG Salt likit ile başladım. Günde 400 puf (1 saniyelik) kullandığımı gördüm. 1-Bu çok mu fazla, normal mi. 2-Normal likitleri MTL içim kullanmanın sakıncası var mı. 3-Normal likiti salt likit ile karıştırmanın sakıncası var mı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (260. sayfa)

-
-
400 bana biraz çok geldi benim ortalama 200 civarı
Mtl için farketmez salt ya da normal
Hibrit likitler var piyasada çok sorun olacağını zannetmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
RTA Atomizer almak istiyorum. Sıfır veya ikinci el satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.
-
bu konu mini sürümde görüntülenemiyor. gizli sansür mü bilemedim. rayından çıktı ülke.
-
nbase kullanabılecegım en ucuz cıhaz hangisi rkadaslar bır fıkrı olan varmı bu konuda ?
-
2. el pico, pico plus alabilirsin. baslangic icin ideal. atomizer icin de penodat v2. eger cok temiz ve cok uygun fiyata 2. el daha kaliteli bir ato bulamazsan, f/p olarak daha iyisinin olacagini zannetmiyorum
-
selamlar. elimde bir kaç tane mod var. ateşleme yapmıyor elektrik almıyor vs. tamir ettirebileceğim bir yer var mı bilgisi olan varsa sevinirim. ayrıca tamir olmazsa diye çok pahalı olmayan 2. el olabilir (maks 1000 ) bir mod almak istiyorum ne önerirsiniz.
pico - smok al 85 - target ve tarot pro elimdeki kullandığım modlar.
2. soru olarak TFV8 kullanıyorum. bir sebepten bazen durduğu yerde, ama genel olarak yürürken vs. akıntı yapıyor. böyle olunca dışarıda içmek zülme dönüşüyor. pamuktan mı, başka bir şeyden mi yoksa bu atonun mu sıkıntısı acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 16 Aralık 2022; 19:14:33 > -
önce modların pil yuvalarının pşle temas ettiği yerleri silgi ile falan temizleyip deneyin. gerek likit kaçması, gerekse oksidasyondan dolayı pile temas etmiyor olabilir. hatta pillerin artı ve eksi kutuplarını da , pile zarar vermeden aynı yöntemle hafif hafif silin.
-
yok hocam valla. denemediğim yol kalmadı. bir elektronikçiye de gösterdim ama halledemediler çok anlamadıkları için.
-
bursa da birisi yapıyordu tamir işlerini, kim olduğunu hatırlayabilirsem ve ulaşabilirsem yazarım size.
tfv de o sorun biraz kronik gibi hocam. Aslında atomizer de değil de coillerde sorun var. vaperesso nun gt serisi ile aynı o coiller isterseniz bir de onu deneyin.
-
sağolasın hocam. özelden de bir mod danışıcam sana vaktin varsa bi bakarsan pm'e
-
Arkadaşlar selam,
Sigarayı bırakalı uzun zaman oldu ve açıkçası bir yıldan fazladır e-sigara da kullanmadım. Elimde atomizerler var, ilgilenen olursa:
OBS Engine
Serpent Mini
Sense Herakles RTA II (Sıfır, sadece jelatini açıldı)
Peerless RDA - Special Edition (Altın rengi)
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsafags -- 17 Aralık 2022; 14:23:33 > -
-
-
Elimde iki tane juul 1 model bir tane de juul 2 var. 3 ü de kullanılmış, bir sorunu yok. Tanesi 350 lira. İletişim pm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Bulgaristan'dan 25levaya (250liraya) istick pico aldım. satıcı kadın neden buradan alıyorsun bize de Türkiye'den geliyor dedi. şaşırdım baya Türkiye'den gidip orada perakendesi nasıl 250liraya satılıyor. burada 500 600 her yerde.
-
cihazı aldıysanız, ateşleme tuşuna ard arda 20 kere basar mısınız?
ekranda ne çıkacak?
-
hocam klon cihaz burada 500 600 dediklerimde klon. onu bilerek aldım
-
bende ard arda basınca version 1.03 çıktı, orjinalmi oluyor cihazım acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X