Hangi cihazdan bahsediyorsunuz? Podlar şarj edilebilir piller ile gelir. Mod diyorsanız ayrıca pil gerekir. Esfvape de satış yapan tüm kullanıcılar güvenilirdir. Likiti ayrıca satın alacaksınız. Ya aromayı ve nbaseyi kendiniz alıp evde demleyeceksiniz ya da hazır likitlerden alabilirsiniz. Nbase için bearkimya ve ilkekimyadan başka sitelere bulaşmayın, sağlığınızdan olursunuz. |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (263. sayfa)

-
-
Ben yıllardır Nbase konusunda keyfnbase den başka yerden alışveriş yapmadım. Nbase konusunda onu da listenize ekleyin derim hocam.
Zamanında ESF forum tedarikçileri içindeydiler. O zaman depolama ve paketleme konusunda teyitli resimli bir konu vardı. Steril ortamda iş yapan bir firmaydı. Hatta ilk etapta merck VG PG nikotin dışında ürün kullanmadılar.
Sonrasında bu ürünlere ulaşım zorlaştırılınca farklı markalara da yöneldiler. Şuan altın seri diye satılan ürün hala tamamen merck içeriklidir.
Ne reklam yaptım ama şu mesajı gösterip, hediye istemem lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 7 Şubat 2023; 16:13:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Esf neden tedarikçi listesinden çıkardı hocam? Bu konu önem arz ediyor.
Premium likit dışında kendi demlediğim ürünlerin hepsi nefes darlığı ve tıkanma hissi yaratıyor bende.
Mecburen ateşliye dönüm lanet olasıca. Bear, İlke vs. tüm firmalardan farklı markaların nbaselerini denedim ama sonuç hüsran.
OHM, Nastj Juice vs. premium markalarda hiç bir sorun yaşamıyorum. Var mı bir öneriniz?
-
ESF Tedarikçi listesinde şuan pek bir firma yok hocam. Önceden liste kabarıktı. Neden çıktıkları hakkında bilgim yok. Ancak muhtemelen bir bedel karşılığı tedarikçi oluyorlar ve bir süre reklamlarını yapıp, müşteri edinip, çıkıyorlar diye tahmin ediyorum.
Altın seri bildiğim kadarı ile şuan bizim piyasada bulunabilecek en kaliteli Nbase hocam. Deneme amaçlı 100ml. alın deneyin derim. Diğer husus aromada çok önemli. PG oranını düşük tutmakta çözüm olabilir. Ben 90/10 3mg. kullanıyorum. İlk zamanlar şeker kamışından üretilen VG kullanmamaktan, pamuk kullanımının zararına kadar forumda irdelenip, kafa yoruldu. Ancak artık pek irdelenmiyor.
Evyap, premium bir maliyet hesabı yapıp, en kötü premium likitlerle devam edin derim. Ateşli seçenekler içinde en kötü tercih hocam.
-
İlke kimya merck nbaseleri ve bearkimya merck nbase arasında %40 fiyat farkı var bunun sebebi ne peki dostlar?
Siz hangi nbase i tercih ediyorsunuz?
Bu işin tekeli ilke kimya olmuş gibi görünüyor fiyatları da ondan mı arttı?
-
Bearkimyada Merck NBase yok hocam. Sadece PG var görünüyor.
Merck içerikli nbaseler
İlke Kimya (Merck) : 100Ml 70/30 3mg. NBase = 160,88-TL
Keyfnbase (Merck) : 100Ml 70/30 3mg. NBase = 168,30-TL
Bear Kimya : Sigma VG, Merck PG, Merck Nic. NBase = 100 Ml. 70/30 3mg. = 109,60-TL
İlke Kimya : Sigma VG, Merck PG, Merck Nic. NBase = 100 Ml. 70/30 3mg. = 113,65-TL
Keyfnbase : Sigma VG, Merck PG, Merck Nic. NBase = 100 Ml. 70/30 3mg. = 121,50-TL
şeklinde hocam. Fiyat olarak bu civarda fiyatları referans alabilir siniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 7 Şubat 2023; 19:38:31 > -
Anladım hocam. O zaman markadan markaya kalite farkı var diyelim. Diğer kimyacılar neden bio ve merck vg temin edemiyolar ilginç
-
Hocam merck ürünlerine ulaşım (eskiye oranla) bilinçli olarak kısıtlandı. Tedarikçilerde bu süreçte genel olarak uzak doğu ürünleri olmak üzere farklı markalara yöneldi. Bu ürünler fiyat olarak daha makul.
Merck ve Sigma tercih edilen markalar ama fiyatları diğer markalara göre yüksek ve içerik gerçekten ne bilen yok.
Ülkemizde yasaklı olduğu için ne yazık ki tüketici için şartlar bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 7 Şubat 2023; 21:19:31 >
PG alerjisi olabileceği yönünde mesajlar vardı hocam dediğiniz gibi olabilir.
90/10 oranında bir deneme yapayım. Altın seriye baktım Merck kullanıyor
Daha önce ilkeden merck kullanmıştım o da aynı sorunu yaşatmıştı.
-
Hocam ben daha önce sek NBase (aromasız) kullanım akımını da katıldım. Kendim 90/10 oranında PG yerine distile su kulanarak likitte yaptım. Hiç bir durumda dediğiniz şekilde bir şikayetim olmadı. Tek yapmadığım yüksek oranda PG kullanmı. 80/20 oranı üstüne hiç çıkmadım. O nedenle sorun direk PG kaynaklıdır diyecek bir kullanım geçmişim yok. Umarım çözüm olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 8 Şubat 2023; 18:2:41 > -
Merhaba konu hakkında pek bilgim yok da internet üzerinden cihaz alabileceğim site var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben esfvape.comdan aldım, forum güvenilir duruyor referanslara dikkat ederek aldım
Tek sıkıntı nord 4 cihazıma rpm rba coil almak istiyorum hazır coiller ateş pahasında fakat forumda satışı çok az ve tekelleşme var gördüğüm kadarıyla geçen ay 250 TL olan ürüne şuan 350 TL istiyolar
Bana da kazıkçı olmayan rpm rba coili nerden alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
-
merhaba,
smok alien 220W cihazım var. ekrana pil takılıyken görüntü gelmiyor. pilleri çıkarıp sadece şarja taksam açılış ekranı geliyor sonrası gelmiyor. . sorunun çözümünü yada bu sorunu çözebilecek istanbulda bir elektronik sigara tamircisi bilen var mı
-
-
Rpm rba altın gibi değer kaybetmez sürekli değerlenir, bulması zordur. Telegramdan falan şansını zorlaya bilirsin. Sarması ilk başlarda uğraştırır ama alışınca çok güzel aroma, buhar performansı olan bir coil.
Aldım bile hocam
Varsa senin yakaladığın altın oran bu sarımda tavsiyeni beklerim
-
Esf'de araştırmalarıma göre ekseriyet ni80 teli tavsiye ediyor. Ben de ni80 28 ga tel aldim. Altın oran mı bilmiyorum ama bitişik sarımda hiç aroma tadı gelmedi. Bir aya yakındır kullanıp memnun olduğum sarım ise arada bir tel mesafesi boşluk kalacak şekilde 6 tur sarıyorum. Sadece tel ile de bitmiyor pamuklama da önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 16 Şubat 2023; 13:55:54 >
-
ben bu konuyu biraz araştırdım inceledim. caliburn x cihazı aklıma yattı. bu cihazı alabileceğim bir yer önerebilir misiniz ve başlangıç için likit önerebilecek birisi varsa çok sevinirim
-
@lethele
Öncelikle e sigaradan ne bekliyorsunuz onu bilmek gerekiyor.
Aroma çok önemli değilse ve ufak tefek bir şey olsun diyorsanız kendinden pilli pod cihazlar var. Hazır coil ve kartuşları vardır. Belli aralıklarla coili veya kartuşu değiştiriyorsunuz. Bu cihazları tercih edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X