Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
538.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşa sordum smoke marka dedi diğer arkadaşa sordumunwell caliburn ak2 dedi.

Açıkcası patlama vs korkutan şeyler

• Merbabalarwww.ByPuff.com sitesinden alışveriş yapan var mı güvenilir mi ve kargoyu açtırıyorlar mı üzerinde logosu falan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Podlar son dönem çıkan ürünler hocam. Ben hiç kullanmadım. Ancak patlama vs. ters bir haber duymadım. Cep telefonu bataryasının patlaması kadar riskli diyebiliriz. Yazdığınız bilindik ürünlerde sorun yaşamaz sınız.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Siz ne kullanıyorsunuz hocam şu ürüne kefilim diyeceğiniz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim kullandıklarım yeni kullanıcı için uygun değil hocam. Ancak dediğim gibi yazdığınız ürünlerde sorun yaşamaz sınız. Başlangıç için uygun diyebilirim.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Temin etme konusu da sıkıntı hocam doğubanka gidip elden mi almak lazım

• ESF forum ve telegram üzerinden güvenli satıcılardan da temin edebilir siniz hocam. Bu tip ürün kullanan arkadaşlar yorumda bulunsa saha sağlıklı olacak.

• Pod ürünlerinden smok nord serisi, voopoo nun podlarını tercih edebilirsiniz. Başlangıç için uygun cihazlar. Coil ve kartuş tedariği konusunda sorun yaşamazsınız. Bu cihazların mtl coillerini kullanırsanız kullanacağınız likitin pg vg oranının 50/50 civarında olmasına dikkat edin sadece. Vg oranı yüksek olursa sigara hissiyatı az olur veya olmaz. 0.9 mg nikotin ile başlayabilirsiniz.

Dl coil kullanacaksanız 80/20-70/30 vg pg oranlarında likit kullanabilirsiniz. Onunda nikotin oranı 0.4i ila 0.6 mg arası uygun olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgilendirmeniz çok teşekkür ederim ama kafam karıştı ben bu işlerin hiç birinden anlamam :) En iyi ürünü alıp uzun süre kullanmak istiyorum sigara hissiyatı vermesi önemli tabi

• Selamlar arkadaşlar

Nord Smok 5 için tel ve pamuk arıyorum RPM 3 Coil için Nereden bulabilirim ? Hani kit şeklinde satılanlar falanda var onlardan da olabilir

Varsa özelden güvenilir telegram adreslerini paylaşabilirmisiniz ?

Esf 3 gündür üyelik onaylatmada bekletiyor bir şey yazamıyorum oraya.

• Hocam bu iş dipsiz kuyu. En iyisi gibi durum var tabii ama kişiye göre değişiklik gösterdiği gibi başlangıç ve ileri seviye kullanıcıların kullanacakları ürünler farklılık gösteriyor.

Ben size şu ürünü alın bu ürün çok diye bilirim ama size uymaya bilir ve bazı bilgilere ve tecrübeye sahip olmak gereke bilir.

O yüzden başlangıç kitleri ile başlamakta fayda var.

• Hocam illaki farklılık gösteriyordur ama şu ürünü al 2 sene rahat kullanırsın problem yaşamazsın denilecek kaliteli bir şey arıyorum.

• Smok xpriv, voopoo drag türevleri özellikle drag 3 tavsiye ederim

Vaperosso luxe türvleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam.

• Şimdi günde 1 paket içenler için usb boyutunda küçük e-sigara cihazları öneriliyor, az buhar çıkan ama en çok sigara hissiyatı veren doğru mudur?

Büyük küçük farkediyor mu? Sektörü pek bilmiyorum. Sigarayı bırakmak için alacağım

• Bu cihazların yasal satışı hala yok mu nerden temin edeceğiz ?

• Mariano3 kullanıcısına yanıt
    İstambuldaysan dogubankta bulabilirsin

• DrPowerX kullanıcısına yanıt

yok değilim izmirdeyim nerden bulabilirim veya kargo ile alabilirim güvenilir satıcı varmı

• Mariano3 kullanıcısına yanıt
    esfvape.com forumdaki tüm satıcılardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz

• DrPowerX kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam ben bi satıcıyı gözüme kestirdim en ucuz 920 tl, kargoda 40 tl görünüyo.

bu cihazı aldıktan sonra likiti ayrı yerden , bataryayı ayrı almam gerekli mi

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.