Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zq cıhazım var 1.4 ohm calısıyor atomizer icin tel sarmak icin teli nerden alabılırım tavsıyesı olan varmı arkadaslar

• penodat v2 ye uyumlu, mtl icim icin 2. el mod ariyorum. tercihen tek pilli, kozmetigi onemli degil, kirik catlak vs yani kullanima engel olan birsey olmayacak. fazlalik urun varsa dm lutfen.

• Sigara içmiyorum. Kitap okurken içebileceğim, uğraştırmayacak bir e sigara arıyorum. Tavsiyeler açığım. Küçük ve şarjı ne kadar çok giderse o kadar iyi olur. Likit tavsiyesine de açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jisguy53 J kullanıcısına yanıt
    dertsiz başınıza neden dert arıyorsunuz? nikotin bağımlılığınız yok, keyiften sigarayı taklit eden ürün kullanmak istiyorsunuz.

en başta, bağımlılıkları yüzünden bunu kullanmak durumunda olanlara ayıp ediyorsunuz.

tavsiyem şudur, bitki çayı vb. için. bir zararı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğazınızdan sudan başka bir şey geçirmemeye çalışın, onu da eğer temiz ve güvenli bir yerden dolurduysanız.

• Çok mu kötü bu e sigara?

• jisguy53 J kullanıcısına yanıt
    geleneksel sigarada tonla zehir var. insanlar bunu bırakmak için e-sigara kullanıyor. kötünün az iyisi hesabı falan. eğer bir tiryakilik yoksa, kullanmak saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli likit tavsiyesi olan var mı?

• fox166 F kullanıcısına yanıt

Yerli likit tavsiye etmem. Turşu bidonlarında merdiven altı yerlerde üretilen likitlerden uzak durun.

Ama bilinen ve güvenilir firmalardan nbase ve aroma alıp evde kendiniz demleyebilirsiniz,

bearkimya, ilkekimya gibi firmalarının ürünlerini gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

• Vopoo PNP rba coil arıyorum Antalya olursa iyi olur.

• Elektronik Sigara - ANA KONU-

2 gun denemelik kullanilmis Nord 5 sifir ayarinda ve nasty likit. Detaylar icin Dm.

Yer:İstanbul Fiyat:1000tl

• Elektronik Sigara - ANA KONU-

bu alet nasil beyler yillar once almistim. kaliteli mi? birde buna sarimli atomizer almak istiyorum onerileriniz neler.

• frknksz F kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar elinizde hala var mı varsa neler var pm atabilir misiniz

• 1000tl bütçe ile kız arkadaşıma elektronik sigara alacağım.

Voopoo v thru pro bulamadım satan varsa eğer ulaşabilir mi?

Tavsiyelere açığım.

• Esf vape i tavsiye etmiş herkes üye oldum fakat hala onaylanmadı üyeliğim ilanları göremiyorum o yüzden üye olan arkadaşlar yada daha önce alışveriş yaptığı satıcı birini yönlendirebilir mi ?

• Merhaba arkadaslar. Elektronik sigaraya baslamak istiyorum. Ama cok fazla cesit var internette ise yeterince kaynak yok. Bir kere arkadasin tek kullanimlik elektronik sigarasini denemistim ve cok hosuma gitti. Sigara kullanimimi da onemli olcude azalticagini dusunuyorum. Aklimda basta juul modeli vardi ancak arastirdigima gore cok masrafli oluyormus. Podlari 1-2 gun gidiyor ve cok pahali. Acaba boyle kalem boyutlarinda juul gibi, kaliteli ve guvenilir bir kaynaktam alabilcegim modelleri onerebilir misiniz

• Tobiobito kullanıcısına yanıt

Hocam, jull bir tarafa esigara bir tarafa diye biliriz.

Jull un kartuşları kullanıma göre 2 3 hafta kadar kullanılır( extra likit alıp dolum yaparak)

Zahmetsiz kullanım isterseniz, kullan at küçük pod cihazlardan alabilirsiniz.

Esf de bir öok tedarikçi var herhangi birinden alabilirsiniz.

Cihaz tavsiyesi olarak o tarz küçük cihazlardan voopoo argus Air tercih edebilirsiniz.

• Hocam zahmetsiz olsun ama ben surekli kullanmak istiyorum o yuzden kullan at istemiyorum pek. Smok nfix pro guzel duruyor. Esf ye uye oldum ancak ilanlar gozukmuyor.

Voopoo argus air e de baktim hocam hos duruyor. Onu da dusunebilirim cok bilgim yok hangi cihaz iyidir diye. Esf den nasil alisveris yapicagimi anlamadim ilanlar gozukmuyor. Baska bir site var mi guvenilir tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 17 Ekim 2022; 14:4:55 >
  • Tobiobito kullanıcısına yanıt

İlanları görmek için üyelik istiyor.

Çoğu zaman geç onaylanıyor üyelik istekleri.

• Peki hocam son bir sorum var bu kartuslar kac gun gidiyor gunde 1 paket sigara iciyorum. Tesekkurler ilginiz icin tekrardan

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.