selamlar beyler. aynı soru daha önce çok sorulmuş birde ben sorayım :) esigaraya geçmeye karar verdim, Smok Thallo Smodelini gözüme kestirdim ve esf forumdan bir satıcı buldum (üyeliğimi hala onaylamadıkları için sipariş veremedim.) bu ürünün kullanım ömrü ne kadardır? ve yanında coil vs. denilen şeyleri de almam gerekiyor mu? |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (255. sayfa)

-
-
Vaperesso veco one plus cihaz satıyorum. nargileyi bırakmayı beceremediğimden satıyorum. Ucuza bırakacağım, düşünen varsa pm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RPM 2 / RPM Serisi Coilleri destekleyen bir cihaz(mış) evet belli aralıklarla coil değiştirmeniz gerekecek.
Cihazın kullanım ömrü diye bir şey yok bozulana kadar kullanabilirsiniz
-
teşekkürler.
şu foruma üyeliği olanlardan biri konu sahibinin iletişim bilgilerini alıp bana iletebilir mi rica etsem? herifler 1 haftadır üyeliğimi onaylamadı schengen vizesi alıyoruz sanki.
elektronik sigara - tam bağımsız bilgi paylaşım forumu
Sıfır Urun Satış İlanlarıhttps://www.esfvape.com/ilanlar/kategoriler/sifir-urun-satis-ilanlari.15/ -
İnceleme ve yorum videolarını izlersen daha net bilgi alırsın. Esf forumda kimden buldun ben yardımcı olmaya çalışayım. Onaylanmak bazen uzun sürüyor.
hocam çok makbule geçer, bir önceki mesajımda bir konu linki yazmıştım ama o konu kaldırılmış şansıma.
elektronik sigara - tam bağımsız bilgi paylaşım forumu
Sıfır Ürün - KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ İLE UWELL GK2 - SMOK - GEEKVAPE - VOOPOO CİHAZ ATOMİZERhttps://www.esfvape.com/ilanlar/kapida-oedeme-secenegi-ile-uwell-gk2-smok-geekvape-voopoo-cihaz-atomizer.32737/şu arkadaş güvenilir gözüktü bana, ürün olarakta smok nord 2 düşünüyorum. ya da farklı bir öneriniz olursa değerlendirebilirim. şimdiden teşekkürler.
-
Ben de benzer bir ricada bulunacaktım ama özel mesaj alımınız kapalı, elden alacaktım bir numara yeterli yardımcı olur musunuz çok yorar mıyız sizi :)
-
Esf forumdaki tum tedarikçiler 100% güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla hepsinden alışveriş yapabilirsiniz.
Dm kapalıymış farketmedim açtım şimdi
-
luxe 2 fiyat verir misiniz?
varsa silver veya grey
-
1450 hocam, siyah mavi ve kırmızı mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aegis X var mı hocam elinizde ?
-
Maalesef hocam luxe 2 kaldı sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pm attım hocam luxe 2 için
-
merhaba, 25 yillik agir sigara iciciyim, yaklasik 1 haftadir e sigara yi arastiriyorum ama sektor oyle bir gelismis ki ekran karti, anakart boyutuna gelmis ve kafam allak bullak oldu. amac tabi ki sigaradan sogumak. ogrendigim kadariyla istediklerimi ve istemediklerimi yazayim, yardimci olacak olanlara da tesekkur edeyim.
- sigara icimi olacak (nargile gibi cok duman istemiyorum) (pod mod oluyor sanirim)
- sarji en iyisi olmasa da az cok 1 gun cikarirsa iyi olur.
- bogaza vurum olmali
- likit sikintisi olmasin (aromasiz, sadece sigara gibi icme sansim var mi?)
- bircok kisi pamugu, teli kendi sariyormus. ilk etapta sogumamak icin bunu istemem ama sonra ki zamanlar icin kendimin de sarabilecegi ama ilk etapta hazir kullanimlik bir urun var mi? yani her ikisine de uygun.
- led ekran, şık gorunum gibi bir derdim yok, olabildigince kucuk olmasi tercihimdir.
- en buyuk sorun sizdirma sanirim, en az sorunlu urunu tercih ederim tabiki.
- yoksunluk cekmemek icin kac mg likit onerirsiniz?
aklima gelmeyen ama sizin tecrubelerinize dayanarak ekleyebileceginiz ozellikler muhakkak vardir ve tabi ki bu ozelliklerin hepsi bir alette olmayabilir. aralarindan kullanim olarak en onemli ozelliklere sahip cihazlari onerirseniz bir kisi daha atesliye veda edebilir :)
herkese iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antisocial77 -- 21 Eylül 2022; 16:0:41 > -
Bu sorular ve tüm sorulanın cevaplarını esfvape forumda bulabilirsin. Yardımcı olmak isterdim ama bende yeniyim bu alanda
Şurayı(tıkla) okursanız bir miktar ne nedir şeklinde bilginiz olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 23 Eylül 2022; 13:18:39 > -
Güzel günlerde kullanın hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X