Telegram grupları var orada satabilirsiniz... |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (250. sayfa)

-
-
Salt likit ve smoke novo 2 kartuş almam gerekiyor tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ?
buharkeyf pahalı geldi biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfır cihaz satan veya sıfıra yakın ulaşabilir pod cihaz istemiyorum istediğim markalar smok vaperosso ve voopoo
-
-
Elimde fazladan kullanılmış Smok Nord 2 var sıfır 2 kartuş ve sıfır 2 adet nord regular 1.4 coil var isteyen olursa pm atsın.
Buraya baktınız hocam, satıcıların hepsi güvenilirdir.
elektronik sigara - tam bağımsız bilgi paylaşım forumu
Sıfır Urun Satış İlanlarıhttps://www.esfvape.com/ilanlar/kategoriler/sifir-urun-satis-ilanlari.15/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 23 Haziran 2022; 14:5:27 > -
Elimde bol miktarda vozol 2200 puff bar var kutusunda jelatininde isteyen olursa dm atsın
Uzun bir karar sürecinden sonra sigarayı bırakmak için ben de bu yola gireyim dedim ama arkadaş bu nasıl iş, sanki tüfek kaçırıyoruz gibi ne satış yeri var ne güvenecek adam. vapor storm puma baby 80 watt rda kit almayı düşünüyorum, bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi nasıldır, nereden temin edilir vs konularında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esfvape.com
Buraya bakabilirsiniz.
RDA ile başlamayı tekrar düşünün derim, hatta efsvape de "yeni başlayanlar" konularını incelemenizi tavsiye ederim.
-
Sağolun hocam.
kapitalizmin ve emperyalizmin en işleyen, en karlı aracı normal sigaraya alternatif ürünler , zinnhharr günah. maazallah ya dünya devi, insanları zehirleyen tröstler zarar falan ederse.
taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar bizde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
almanyadan arkadastan istedim de yurtıdısında gelırken pilsiz olmak şarıyla mod getirtebilirmiyiz . valizde mi el çantasın damı olmalı deneyimleyen oldumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Haziran 2022; 17:10:17 > -
istediği çantaya koyabilir, ister kabine ister bagaja sorun olmaz.
defalarca uçak yolculuğu yaptım e sigara ile sorun olmadı.
-
Merhaba ecig i bıraktım. Smok nord 4 , 4 kartuş ve 2 adet rba var. Ekstra malzemeler ile satmayı düşünüyorum.
Fiyatlar nedir?
Size mesaj attım 👍
Fiyat nedir?
Merhaba yurt dışından jull getirmeyi planlıyorum yedek kartuşu ile 40 euro 8 podla yani sizce uygun mu yada elektronik sigaraya yeni başlamayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir öneri var mıdır bırakmak istiyorum hem bu vesile ile normal sigarayı yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
Hocam öncelikle merhabalar, ben elektronik sigaraya yeni başlangıç yapacağım sigarayı bırakmak amacıyla, lakin elektronik sigara hakkında hiç bir şey bilmiyorum, forumdan sizin dediklerinizi ve diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak biraz bir şeyler anlamaya çalıştım. Ama pek yeterli olmadı.
Sizden ricam ben size isteklerimi söyleyeyim, siz de bana o konuda bir elektronik sigara tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.
1) MTL tarzında sigara içimi olan, uzun ömürlü, sıkıntı çıkartmayacak, beni çok fazla uğraştırmayacak bir cihaz olması
2) Pilli ve şarjlı olayını çözemedim bana pilli cihaz daha mantıklı geliyor çünkü şarjlı cihaz uzun kullanımı sonrası bataryası öldüğünde çöp oluyor, en azından benim bataryalı cihazlar için bilgim bu yönde yanlışsam düzeltin, eğer doğru ise pille çalışan bir cihaz olmasını tercih ederim.
3) Minimum 80W değerinde olması yönünde bir düşüncem var çünkü alıştıktan sonra uzun kullanımda 20-30-40W kesmez beni diye düşünüyorum.
Bütçede ise sıkıntı yok belirttiğim özelliklerde kaliteli, uzun ömürlü, performanslı bir cihaz olsun yeter. Tek bir cihaz yerine bir kaç cihaz da belirtebilirsiniz, aralarından seçim de yapabilirim, sizin yorumunuza göre ben o şekilde hareket edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neoblus -- 6 Temmuz 2022; 1:0:19 >
Merhaba;
Öncelikle şunu bilmenizi isterim, wattın düşük veya yüksek olması cihazın üstündeki coil ile alakalı ve düşük watt da daha az keyif/boğaz vurumu diye bir şey yok.
Mtl kullanmak istiyorsanız seçenekler azalsa da bu içime uygun Eleaf iStick markanın pico cihazlarına bakabilirsiniz. Aspire markanın zelos çeşitlerine bakabilirsiniz. Zelos 3 kendinden pili olması lazım onu eleyebilirsiniz. zelos-zelos x olabilir.
Bu cihazların hepsi hazır coilli.Sadece likiti koyup içiyorsunuz. Mtl cihaz alacaksanız kullanmanız gereken likit 50vg-50pg civarı olmalı.nic oranına siz karar verirsiniz ama 0,6 mg den aşağı olmamalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X