Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam günde 1 paket sigara içiyorum sigara yı bırakıp elektronik sigara almak istiyorum nikotinli sağlam kaliteli önerebileceğiniz bir ürün var mı bu konulara çok yabancıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az kullanılmış smok x priv var elimde yer istanbul kadıköy fiyat 1000 ilgilenenler yazabilir

• neyse satmadığım için amerikaya yanımda getirdim. Yalnız burada ne aletler varmış aklım gitti. Keşke ucuzundan yol verseymişim. Tr'de burada gördüklerimin onda biri anca var.

• Smoke Novo2 var bende de 4 gün önce aldım ama sarmadı almak isteyen varsa satabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oğlum elektroniğe geçtim odada yatakta uzanmışım elde telefon üflüyorum. Kokusu yok külü yok çilekli likit aldım pofur pofur tüttürüyorum hahahhahahahaha daha da sigara almam herhalde.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar uwell caliburn g2 aldım arkadamdan at koşturur gibide içmiyorum aralıklı aralıklı tadını çıkara çıkara.. Hiç koku falanda yok mis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ünallion kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gün sonunda tişörtten hâlâ parfüm kokusunu almak çok güzelmiş. Sarı tütünü ararım muhtemelen yanımda bir paket bulunur ama bitti yani bir paket 10-15 güne ancak biter. Bugün iki dal sigara içtim ama makine elimden düşmedi. En güzeli istediğin yerde yakıyorsun. İzmariti nereye atacağım derdi yok, kül derdi yok, ağızda tezek gezdirmişsin gibi bir tat yok mis gibi.

En güzel yanı uyumadan önce ağzını çamaşır suyuyla yıkasanda sabah ağız küllük gibi kokuyordu, şimdi ne koku var ne hırıltı ne balgam 10 gündür kullanıyorum bugüne kadar geç kaldığım için pişmanım.

Doğru söylüyorsun hocam her akşam diş ipi kullanıp fırçalıyorum, üstüne gargara yapıyorum sabah ağızda aynı tat. Demek ki o koku ciğerden geliyor ciğeri çıkarıp elde çitileyemeyeceğine göre ne yapsan boş. Neyse ki ben 3 sene zaman kaybettim

Aldığımız cihazlar şöyle en az bir yıl sağlam çalışsında ekonomik olarakda karlı olcak gibi duruyor.

Hocam kullan at podla başladım ben hem aromaları deneyeyim hem de başlangıç olsun diye. Şu an coildi, likitti, şarjıydı gözümü korkutuyor. Baktım bu kesmedi ilerleyen zamanda mod podlardan alırım. Bu hâli bayağı pratik 1800 çekim 100 lira. Bana bu cihaz 2 hafta gider. Sigara paketi 3-4 gün gidiyordu 30 lira ki yine zam gelecek deniyor.

Hocam benimde en çok korktuğum coil ömrüydü şuan 10. gününde tadında bi bozulma yanık vs. yok şükür minimum 15 gün gitmesi lazım ki mantıklı olsun 20 gün ve üstü dayanırsa tadından yenmez. Benim coillerin tanesi 65 liraya geliyor. Halo 35 mg turkish tabacco salt likitini kullanıyorum aroması çok hoş ama bana ağır geliyor 3. fıstan sonra baş ağrısı yapıyor. İhtiyacıma uygun bir nikotin ayarı buldum mu tamamdır. Sen hangi likiti kullanıyorsun?

Hocam benim likit içinde kullan at pod. %5 miydi neydi nikotini var, çilekli likit, 1800 çekim başka bilgim yok.

Ee iyiymiş hocam güle güle kullan

Coili 10 gün yakmadan kullanabilmek gerçekten büyük başarı hocam tebrikler =) Ben genelde 3-5 gün yakıyorum.

Şu salt likit olayını merak ediyorum, ilk fırsatta deneyeceğim.

Çok fazla puffluyorum, günde bazen 800-1000 arası, emzik gibi ağzımdan düşmüyor. Kullandığım aromalar muazzam, bırakasım gelmiyor.

+

• fofer kullanıcısına yanıt
    Hocam emzik gibi kullandığın için hemem ömrü tükeniyor. Salt nikotinli likitler bu yüzden var, alsan mümkün değil bu kadar içemezsin biraz ayarını kaçırdın mı baş ağrısı yapıyor. Boğaz vurumu falan tam sigarayı andırıyor salt likit tavsiye ederim bu konuda

3 mg. ile başladım baktım olacak gibi değil 6 mg. ye çıkardım nikotini ama yine kesmiyor, ortalama 500-600 puff çekiyorum.

Sanırım salt likitler için 1 ve üzeri ohm tavsiye ediliyor, kullandığınız ohm değeri nedir hocam? Ben yüksek ohmu pek hazzetmiyorum da.

Hocam sende hangi cihaz var pod cihazmı yani sigara içimli mi ciğer çekimli mi?

Sağ ol hocam siz de güle güle kullanın. İlerleyen zamanda güzel bir makine alırım.

Hocam 800-1000 çok fazla değil mi? Ben dün daha ilk günün hevesiyle belki 200 çekim yaptım baş ağrısından duramadım. Sen elektroniği bırak sigaraya devam et daha az zararın olur

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.