Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan kullandığım cihaz Nord 4 hocam, pod mod deniyor sanırım. RPM ve RPM2 başlık mevcut elimde.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Hocam sen mtl tarzı bi cihaz almalıydın yani sigara içimli nord 4 dl içimli diye biliyorum daha fazla buhar daha az nikotin yani. O cihazda salt likit kullanmak tehlikeli olabilir tavsiyem mtl içimli bir pod almanız yönünde çünkü sigara içen adamı anca mtl cihazlar kesiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • juul mu tavsiye edersiniz yoksa farklı bir cihaz mı sizin cihazlara baktımda biraz kaba duruyor.

1,2 ohm altında salt likit tavsiye edilmiyor hocam.

• Selamlar. Juul, uwell caliburn g2 ya da smok nord 4 gibi bir cihaz almak istiyorum. Esigara külliyatına uzağım ve bilgim çok az. Satış yapan sitelerin pek çoğu güven vermiyor. Özel mesaj ile en güvenilir yolla nasıl cihaz temin edeceğimi söyleyip yardım etmenizi rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi likitleri içiyorsunuz hocam varmı tavsiyeniz?

• One Hit Wonder kullanıyorum hocam. Island Man, My Man favorilerim. Gerçekten muazzam tatları var.

Tony’s Razz Lemonade kullanıyorum o da çok iyi.

Aroma konusunda herkesin damak tadı farklı hocam, beğendiğimi beğenmeyebilirsiniz, ama beğenmeyeceğinizi sanmıyorum 🥳

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 8 Haziran 2022; 14:14:9 >
  • Esfvape forumdan yüzdeyüz güvenilir şekilde istediğiniz cihazı yada likiti alabilirsiniz

Hocam my man çok övüldü aldım çok beğenemedim malesef bana fazla şekerli geldi.diğer dediklerinizi denemedim bakıyım hocam.dinner lady lemon tart ve five pawns castle long reserve şuana kadar içtiğim en sevdiğim likitler.

• My Man şekerli geldiyse İsland Man de şekerli gelecektir. Tonyz Razz bunlara göre daha az şekerli ve limonlu

Bende sizin kullandıklarını merak ediyorum, öve öve bitiremediler😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 8 Haziran 2022; 14:48:44 >
  • Merhabalar hocam, cok buyuk hevesle aldığım five pawns castle long bana hic hitap etmedi. Zorla 5ml ictim ama yok olmuyor gitmiyor. Almayı düşünürseniz uygun fiyata vereceğim. Takasta olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrPowerX kullanıcısına yanıt
    Dostum selamlar. Esfvape forumdakı arkadaşmısnız siz?size oradan yazmıştım.tabi o kişiyseniz :)hocam uygun bir fiyat verirseniz sizdeki castle longu alabılırım

• Esfden devam edelim 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 8 Haziran 2022; 22:39:42 >
  • esf 'de açılmış likit satışı yasak diye biliyorum. sağlık ve hijyen dolayısı ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Beğenmediğiniz, elinizde olan likitleri elden çıkaralım dedik. Evet satış yasak benimde bildiğim kadarıyla.

• Aynısını burada da yapabiliriz aslında herkesin beğenmediği sevmediği likitleri vardır takas yapabiliriz. Çöp olacağına birbirimize faydamız olsun.

Katılıyor ve destekliyorum 🤩

• Arkadaşlar Amerika dan Aldım Satilik 1200 TL İstanbul Eyüp
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 12 Haziran 2022; 19:48:44 >

Big Time Apple 120 ml. beğenmedim. Tatlı elma hafif mentollü bir likit. Seveni varsa uygun fiyata verebilirim, 5 ml. Kullanıldı

• Elimde kullanmadığım bir Vaporesso var. Bunu satmanın bir yolu var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.