Şuan kullandığım cihaz Nord 4 hocam, pod mod deniyor sanırım. RPM ve RPM2 başlık mevcut elimde. |
Bildirim
Şuan kullandığım cihaz Nord 4 hocam, pod mod deniyor sanırım. RPM ve RPM2 başlık mevcut elimde. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
juul mu tavsiye edersiniz yoksa farklı bir cihaz mı sizin cihazlara baktımda biraz kaba duruyor. |
1,2 ohm altında salt likit tavsiye edilmiyor hocam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
One Hit Wonder kullanıyorum hocam. Island Man, My Man favorilerim. Gerçekten muazzam tatları var. Tony’s Razz Lemonade kullanıyorum o da çok iyi. Aroma konusunda herkesin damak tadı farklı hocam, beğendiğimi beğenmeyebilirsiniz, ama beğenmeyeceğinizi sanmıyorum 🥳 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 8 Haziran 2022; 14:14:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
My Man şekerli geldiyse İsland Man de şekerli gelecektir. Tonyz Razz bunlara göre daha az şekerli ve limonlu Bende sizin kullandıklarını merak ediyorum, öve öve bitiremediler😁 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 8 Haziran 2022; 14:48:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 8 Haziran 2022; 22:39:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Katılıyor ve destekliyorum 🤩 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Big Time Apple 120 ml. beğenmedim. Tatlı elma hafif mentollü bir likit. Seveni varsa uygun fiyata verebilirim, 5 ml. Kullanıldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |