Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman Troy RDA ve Pico 2 yi alıp sizi rahatsız edeceğim hocam =) Çok teşekkür ederim eksik olmayın.

Peki likit olarak ne kullanıyorsunuz?

• fofer kullanıcısına yanıt

Ben likitleri kendim yapıyorum hocam, özel DIY aromalar alıyorum. Genellikle yazlık ve kışlık olarak ayırıyorum, kışın ballı, tütünlü,hindistan cevizi, viski gibi sıcak ve ağır aromalar tercih ediyorum. Yazın ise genellikle boss reserve ve heisenberg gibi naneli, meyveli ve serinlik veren ferah aromalar tercih ediyorum.

Edit: Rica ederim hocam her zaman yardımcı olurum. Hazır likitlerde ise Black note tütünler içinde en sevdikleriminden ama efkar ın tiryaki likitini tek geçerim. Meyveli likitler için de heisenberg başta olmak üzere nasty juice ve naked markalarının tamamını severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 24 Mayıs 2022; 15:13:25 >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

Nbase için İlke Kimya ve Pxylab tercih ediyorum. DIY ları nereden satın alıyorsunuz hocam, az önce aroma vadisinden 12 tane kit aldım.

Bu zamana kadar demleyip de beğendiğim bir kit ve firma çıkmadı. Hep çöpe gitti demlediklerim, hazır demlenmiş ürünlerden aldım onları da beğenmedim.

Aroma vadisini deneyeceğim, sonrasında da mixle, umarım beğeneceğim bir kit denk gelir yoksa premiuma devam.

Ben golden kimya dan chemnovatic nbase alıyorum. Vampire Vape in özel hazır diy kitleri mevcut, nbase i doldurup devam ediyorum. Sitede bir sürü mix aromalar da mevcut.

Elektronik Sigara - ANA KONU- Golden ı biliyordum ama DIY kitleri hakkında hiç bir açıklama yok. Her ürün için ayrı sayfa açılıp, ürün içerikleri ve tatları konusunda açıklama olmadığı için tercih etmemiştim ama onu da denerim hocam ilk fırsatta Elektronik Sigara - ANA KONU-  Önce şu cihazları alayım rahatsız edeceğim sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 24 Mayıs 2022; 15:22:44 >

Hocam atomizer çelik, içi görünmüyor. Likitin azalıp azalmadığını nasıl anlıyorsunuz? Her defasında açıp mı kontrol sağlıyorsunuz?

Yazdıklarımı dikkatli okuyun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klon siren var bir de pharaoh rda'm lakin bi türlü istediğim tadı bulamıyorum telleri mi yanlış yapıyorum likitler mi çözemedim

Hocam Nord 4 için sarılabilir rba var coil derdinden sizi kurtarır. Boşuna masraf yapmamış olursunuz

• burakbes kullanıcısına yanıt

Dry burn yapıyor musunuz?

Klon da olsa siren güzel atomizer.

Pharaoh rda ile piyasadaki en kral rta dan daha güzel aroma alırsın hocam. Tek coil 0.30 ohm olacak şekilde sar dual coil. Çek 90-100 watt a bak keyfine

• yüksek mgli likitim de yok belki ondandır bi tuhaf oluyo telleriyle pamuğunu yapamıyorum belki rdaya alıştığım için

@L.Croft

genelde single sarıyorum 0.35 falan oluyo buna da 45 watt falan veriyorum vasat bi kurulum mu yapmışım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbes -- 24 Mayıs 2022; 18:7:26 >
  • silent1978 kullanıcısına yanıt

Rba coil aldım da beceremedim hocam, sinirlerimi zıplattı fırlatıp atacaktım neredeyse. Koydum bir kenara duruyor. Beceriksizim sanırım bu konuda. Şimdi Bir daha deneyeyim sizin hatırınıza Elektronik Sigara - ANA KONU- 

Evet cevap vermiştiniz yukarıda gözümden kaçmış sanırım. Tank olayı yok bu atomizerde.

Hocam siz yeni başlıyor sanız RDA ile değil de üstten hava kanallı RTA ile başlayın derim. RDA'larda sürekli besleme yapma zahmetinin yanında kuru çekimle bol yanık pamuk tadı almanız muhtemel ki tadı çok kötüdür Elektronik Sigara - ANA KONU- Alttan hava kanallı RTA'larda da düzgün pamuklama yapmaz sanız akıtma sorunu yaşayabilir siniz.

İlk etaplarda eziyet çekmekten ziyade zevk alabilmek için bence yeni başlayanlar için hazır coilli tanklardan sonra en uygunu üstten hava kanallı Zeus x vb. tarz RTA'lardır. Sonrasında el beceriniz arttıkça istediğiniz ürünü kullanabilir siniz.

0,35 ohm 45 watt üst sınır denilebilir hocam.

ama yine de aromada sorun olmamalı.

boğaz vurumu ve tatmin olayını diyorsanız, mtl de yüzde 50 vg yüzde 50 pg olan likit kullanmalısınız. nic oranı kişiye göre değişsede mtl de 0,6 dan aşağı olursa hissetmezsiniz.

ben mtl de 0,9 dl de 0,4 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 24 Mayıs 2022; 18:44:17 >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

zeus x i yeni başlayan biri pamuklayabilir mi bilemiyorum :) biliyorsunuz zeus x pamuk sever bir ato. biraz az yapsan likit, likit olarak ağıza gelir, biraz fazla yapsan beslemeyemez :)

• tunc@y kullanıcısına yanıt

adam rba coili sararken sıkıntı yaşıyor, üstten kanallı rta diyorsun. Zeus vs onlar dl için kullanılan atomizerler ki zaten üstten kanallı hiçbir ato adam akıllı aroma vermez. Adamı sağlığa zararlı şeylere çekme. DL rda değil troy, öyle hayvan gibi çekip te dry hit yesin. MTL RDA da dry hit yeme olasılığı da çok düşük, pamukta emcek bir şey kalmadığında aroma bariz seyreliyor, kullanmadıysanız lütfen yorum yapmayın.

hocam pharaoh sarımı çok farklı yapılan bir atomizer, tekli sarmak istiyorsan 22 Ga kanthal tel, 2.5 mm kılavuza 7 tur normal aralıklı sarım dene, teli boylu boyunca uzat hava kanalına. Benim tavsiyem 2 tane staggered clapton sar 0.15-0.10 ohm olacak şekilde, 120-140 watt arasında jilet gibi gider. Staggered tel pili hızlı bitirir ama aromayı dilinde hissedersin hocam :)

Kullandım yorum yapabilir miyim hocam? Elektronik Sigara - ANA KONU- O zaman MTL bir RTA falan tavsiye edebilir siniz. Niye RDA kullanmasını tavsiye ediyor sunuz? Özellikle dışarıda squonk uyumlu RDA ve mod yoksa damlatarak RDA kullanmak eziyet olur. Kaldı ki çoğu atoyu kurmak 22mm. troyu kurmaktan kolaydır. İşin sağlık yönüne bakarsak, ciğere oksijen dışında bir şey çekmemek lazım. Biz zamanında sek NBase kullandık. Aromada pek masum değil ...

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.