Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.096
Cevap
237
Favori
533.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert KÜÇÜKUNCU

Hocam ben ne alayım şimdi bide batarya tavsiyeniz var mi ?

Alıntıları Göster
    Ceyhυn hocam gerekli bilgileri vermiş.Düşük maliyetli aromayı en iyi alabilecek şekilde bir setup önermiş size.
    Başlangıçta tel sarım işi zor-sıkıcı gelebilir ama dediğim coil maliyeti düşük olabilir.
    Pil konusunda orijinal kaliteli olsun vtc5 olmuş vtc6 olmuş veya vtc 5a olmuş( benim açımdan) değişen bir şey yok hepsi günü çıkarıyor.Ama kaliteli ve orjinal pil olsun.
    ceyhun hocamın dediği şekilde bir toplama da yapabilirsiniz ama o iş biraz profosyonelliğe giriyor başlangıçta düşük maliyetli set şeklinde cihaz ile başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine41

Hocam şanslısınız forumlara bakarsanız genel başlık smok pişmanlıktır deniyor hatta xpriv de en sık karşılaşılan problemler ekran gitmesi ve pili görmeme sorunlarından dolayı cihazın çöp olması,geçen bir yazı okumuştum dünya genelinde smok hakkında bu tür kronik problemlerin sıklıkla yaşandığı yazılmış...
    Doğrudur hocam.
    Şans olabilir ama xpriv cihazımla çok mutluyuz :)
    2. cihazı mavi renk olanı aldım kereta çok yakışıklı :)
  • Sigarayı yeni bıraktım, e-sigara işine girmek istiyorum. 2-3 ay kullanırım diye tahmin ediyorum. Başlangıç için Joyetech eGo AIO öneriyorlar, bu konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Smoktech brit one mini yanında 3 coille birlikte satıyorum ilgilenen varsa pm ile ulaşabilir
  • Max. 250₺ kadar ne önerirsiniz, yeni başlangıç için? Yarım paket sigara içiyorum günde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Sigarayı yeni bıraktım, e-sigara işine girmek istiyorum. 2-3 ay kullanırım diye tahmin ediyorum. Başlangıç için Joyetech eGo AIO öneriyorlar, bu konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Bu cihaz mtl içimi gibi sıkı bir çekimi var sigara gibi yani
    Beni kesmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microsoft Edge

Bu cihaz mtl içimi gibi sıkı bir çekimi var sigara gibi yani
    Beni kesmedi

Alıntıları Göster
    Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar yurt dışına gideceğim için elimdeki fazla atomizerleri elden çıkarıyorum.
    Geekvape Ammit Dual RTA atomieri çok uygun fiyata bırakacağım isteyen olursa.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    2-3 kullandım arkadaşıma verdim.
    Xpriv ile devam ediyorum.
    Malum yaz geliyor geldi, küçük alet lazım bu dönemde.Onun için almıştım ama bana hitap etmedi.
  • eazy-g E kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım
  • Beyler sizce smoke x priv kit mi yoksa Vaporesso Luxe Kit mi ? Yeni başlıyorum elektronik sigaraya. ikisi arasında kararsız kaldım.
    + olarak nereden alabilirim güvenli şekilde tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Beyler sizce smoke x priv kit mi yoksa Vaporesso Luxe Kit mi ? Yeni başlıyorum elektronik sigaraya. ikisi arasında kararsız kaldım.
    + olarak nereden alabilirim güvenli şekilde tavsiyesi olan var mı ?
    Ben xpriv kulanıyorum tvf 12 atomizeri çok başarılı.
    Lüxe skrr atomizeri de çok iyi ayrıca skrr de farklı bir driptip var ve sıçratma yapmayı engelliyor.
    xpriv ile aynı segmentte diye biliriz.
    boyutları hemen hemen aynı.
    Facebookta gruplar var oradaki referanslı kişilerden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 3 Mayıs 2019; 5:6:34 >
  • Selam arkadaşlar,Elimde Efkar silahlı kuvvetler ve arion grandmaster likitleri var güvenilir bir siteden almıştım fakat henüz deneme yanılma aşamasında olduğumdan likitlerin bana göre olmadığına karar verdim hepsi full duruyor toplamda 78 tl verdim 2 sine kargo ücreti dahil.Eğer bu likitleri seven kullanan birileri varsa ücretsiz vericem öm den ulaşabilirsiniz.

Likitler forumdan iki kişiye verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraykut -- 7 Mayıs 2019; 23:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraykut

Selam arkadaşlar,Elimde Efkar silahlı kuvvetler ve arion grandmaster likitleri var güvenilir bir siteden almıştım fakat henüz deneme yanılma aşamasında olduğumdan likitlerin bana göre olmadığına karar verdim hepsi full duruyor toplamda 78 tl verdim 2 sine kargo ücreti dahil.Eğer bu likitleri seven kullanan birileri varsa ücretsiz vericem öm den ulaşabilirsiniz.

Likitler forumdan iki kişiye verilmiştir.
    Aromalarının ne olduğunu yazarsanız markaları bilmeyen için daha açıklayıcı olur.
  • ciğer çekimi için kullanılacak 1 takım esigaraya ( mod pamuk pil şarj aleti atomizer vs) ihtiyacımız var. aşağıdaki gshock saatle takas yapmak isteyen çıkarsa özelden ulaşabilir.

tr.letgo.com
    Üsküdar içinde, ikinci el satılık Casio Gshock - Güneş enerjili - letgo
    https://tr.letgo.com/tr/i/casio-gshock-guenes-enerjili_0b219fd3-e97b-4b8e-8794-b7e40b567678

babamın kullandığı pico cihazımı bir türlü tamir ettiremedim. lock - unlock döngüsünde kaldı. yazıcıoğlunun yanındaki pasajda üst kattabir arkadaş baktı ama yapılamadı. çözümünü tamirini bilen var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 7 Mayıs 2019; 13:2:28 >
  • Arkadaşlar elimde merlin mini var mod arıyorum 250 TL civarlarında 40 50 watt civarlarında kullanılan. Ne tavsiye edersiniz

• Arkadaşlar Capell,tfa,fa marka orjinal kapalı şişe aroma satan bir yer var mı bildiğiniz. Birde İlke kimyadan alınacak nbase için boğaz vurumlu yoğun dumanlı karışım için hangi pg/vg/nikotin markalarının karışımlarını almak daha mantıklı öneriler için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asite06

Arkadaşlar Capell,tfa,fa marka orjinal kapalı şişe aroma satan bir yer var mı bildiğiniz. Birde İlke kimyadan alınacak nbase için boğaz vurumlu yoğun dumanlı karışım için hangi pg/vg/nikotin markalarının karışımlarını almak daha mantıklı öneriler için şimdiden teşekkürler.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

Hocam en son ilkeden bunu aldım çok memnu kaldım.DL kullanıyorum.
    İlkede capella var.ama dolum sanırım.
    Mixle.com.tr burada tfa var ama oda dolum.
    Kendileri kapatıyor şişeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microsoft Edge

Hocam en son ilkeden bunu aldım çok memnu kaldım.DL kullanıyorum.
    İlkede capella var.ama dolum sanırım.
    Mixle.com.tr burada tfa var ama oda dolum.
    Kendileri kapatıyor şişeleri.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar misal 70/30 luk 6mg nikotinli nbase ile belirtilen miktarda aroma karışımı yapar isem sıkıntısız bir karışım olacak değil mi?
    İzlediğim videolarda insanlar nbase vg pgyi ayrı ayrı karıştırıyor o yüzden kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asite06 -- 10 Mayıs 2019; 18:20:14 >
  • Asite06 kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye de daha çok vg-pg karıştırılmış vaziyette kullanılıyor.Evet istediğiniz nic. miktarını belirleyip vg-pg -nic karışımını alıyorsunuz.
    Aroma konusunda ben şöyle yapıyorum;
    Örneğin tavsiye edilen aroma miktarı 8-10 % olsun.
    Ben 9% koyuyorum.Likit demlendikten sonra aroma az gelirse aroma, aroma fazla gelirse nbase eklerim.(Daha hiç eklemedim)
    Aslında oranlar şu şekilde.
    Aromayı koyduktan sonra toplam oluşan likit miktarının oranı.Ama sonuç itibarı ile bu ürünü ticaret amaçlı yapmadığım için çok küçük farklar sorun değil deyip 100 ml nbase içine aroma ekliyorum.
    bir tavsiyem de aromayı ölçmek için şırınga kullanın. Nbaseler ile birlikte gönderilen zımbırtılara güvenmiyorum :)Ölçmedim hiç ama sanki doğru değil gibi geliyor bana :)
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.