Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astralll

İşin ehli oldugun anlaşılıyor... Daha hazırı hangisi onu bilmiyorum. Sarılabilir coil ve yanında almam gerekenlerle birlikte

link gönderirsen sevinirim:)
    Biraz beklersen Ali'den atomizerlerim gelicek uygun fiyatlı, bir değerlendireyim ona göre bilgilendirrim. Ali'den almıyacaksan kurulum kolaylıkları ve ikinci el piyasasına göre AMMIT, KYLIN, SMM SERPENT, COilArt MAge ve Mantra. Bunları 100 civarı bulursun. Tel olarak ben tiger kullanıyorum çok memnunum, düşük watt, geniş yüzey. Diğer kullanabileceklerin Alien, Clapton ve Fused Clapton. Sanırım ali expresseden alışveriş yapıyorsun, hepsini bulabilirsin.
  • vaporesso revenger x kullanıyorum kendi coili ve smok coil ile kullanıyordum...daha sonra bu satıcıdan
    aliexpress.com
    VCTOR VAPE Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası Aliexpress.com'da | Alibaba Grubu
    https://victorvape.tr.aliexpress.com/store/2882173?spm=a2g0o.detail.100005.1.5cb42e71WFqtYn

coil aldım mesh coili denediğim de yanık tadı aldım begenmedim...smok orjinal coil ile içtiğim aromayı bu siteden aldığım t8 coil ile denedim ve tadı aynı yanık kokusu vb. yok...

aşağıda eklediğim coilleri ucuza almak isteyenlere öneririm...gümrük konusuna gelince sorunsuz geçti...satıcı kargonun üstüne yanlıs hatırlamıyorsam medikal parça yazıyor...10 tl gumruk kargo parası ödedim.
    aliexpress.com
    US $4.74 5% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Eletronic Sigara Atomizer Çekirdekler'de XFKM 3 adet/grup subohm G GT Bobin TFV8 Bebek Tankı Atomizer GT2 GT4 GT6 GT8 Çekirdek Yedek Bobin vape DIY Kiti Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32895643808.html?spm=2114.13010708.0.0.6d244c4d4UKC3X

aliexpress.com
    US $3.79 5% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Eletronic Sigara Atomizer Çekirdekler'de 5 adet XFKM Subohm V Bobinleri Q2/X4/T6/T8/örgü/Yedek Bobinler için fit TFV8 Bebek Tankı Elektronik Sigara AtomizeSr Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32844491129.html?spm=2114.13010708.0.0.6d244c4d4UKC3X
  • Merhaba
    Elimde Eleaf I Just 3 marka cihaz var. Buna coil bulamıyorum yada ismi farklı şikilde geçiyor arkadaşlar. yardımcı olabilecek varmı acaba nereden bulabilirim buna coil?
  • Premium likitleri nereden temin ediyorsunuz örnegin one hit wonder ve nasty juice markalarini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, iki gundur pod mod sigara kullanmaya basladim.. gunde iki paket kent range icen biri olarak aylik sigara masrafim ciddi boyutta zorlmaaya baslamisti ayrica nefes almakta zorlaniyordum ve surekli sigarakokan biri olmak rahatsizlik veriyordu😵 bi suredir e-sigara ile ilgili kendimce arastirma yapiyordum dogru urunleri almak icin . dun perpa dan vaporesso renova zero pod mod makineyi ve ayni marka likitlerimi (3 mg yazan sigara tadinda ) aldim.. bilgisi olan arkadaslardan ricam.. ne kadar zamanda bir bu kartusu degistirmeliyim? Patlama olayi biraz tedirgin ediyor icerken azcik tirsiyorum acikcasi bunun icin ne gibi onlemler almaliyim ? Salt likitler hala tam guvenilir degil diuorlar.. hangi likitlerden kulanmaliyim.. aromali degil de yine sigara icimli likitler nelerdir?? Bilgisi olan arkadaslardan yorum rica ediyorum tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Solo il GALA

Vaporesso Revenger arıyorum sıfır olarak.En uygun en güvenilir nereden temin edebilirim varmı bilgisi olan ?
    Fiyat parametrelerini bilmiyorum ama şimdiye kadar tüm alışverişlerimi Tr Elektronik Sigara sitesinden yaptım. Adamların site içi canlı desteği çok sağlam. Anında ve sıkılmadan herşeye cevap veriyorlar. Her açıdan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NesCannn

Merhabalar, iki gundur pod mod sigara kullanmaya basladim.. gunde iki paket kent range icen biri olarak aylik sigara masrafim ciddi boyutta zorlmaaya baslamisti ayrica nefes almakta zorlaniyordum ve surekli sigarakokan biri olmak rahatsizlik veriyordu😵 bi suredir e-sigara ile ilgili kendimce arastirma yapiyordum dogru urunleri almak icin . dun perpa dan vaporesso renova zero pod mod makineyi ve ayni marka likitlerimi (3 mg yazan sigara tadinda ) aldim.. bilgisi olan arkadaslardan ricam.. ne kadar zamanda bir bu kartusu degistirmeliyim? Patlama olayi biraz tedirgin ediyor icerken azcik tirsiyorum acikcasi bunun icin ne gibi onlemler almaliyim ? Salt likitler hala tam guvenilir degil diuorlar.. hangi likitlerden kulanmaliyim.. aromali degil de yine sigara icimli likitler nelerdir?? Bilgisi olan arkadaslardan yorum rica ediyorum tesekkurler
    Patlama dediğiniz şey eski tip mekanik diye tabir edilen cihazlarda oluyordu. Yeni nesil çipli ürünler (kaliteli pil kullanıyorsanız) patlamaz. Patlama olayı bana göre vesvesedir.

Dün [pil sitesi] isimli siteden 2 adet Sony VTC6 ve Nitecore şarj aleti aldım. Sanırım 135 TL gibi bir ödeme yaptım. Yarın ürünler elime geçmiş olur inşâAllah.

Bu arada DL dediğimiz ciğer çekim şeklinde kullanıyorum. iStick Pico 75 + Melo III 4 ML atomizer var. 35 WATT + 0,5 ohm coil + 4 Volt + One Hit Wonder likit kullanıyorum. Süper aroma ve bol duman. Arka arkaya 3 uzun çekim bana yetiyor. Cihaz biraz ısınıyor. Kenara bırakıyorum. 5 dakika sonra devam. Yeni pillerim ile performans çok daha iyi olur diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Premium likitleri nereden temin ediyorsunuz örnegin one hit wonder ve nasty juice markalarini?
    Tr Elektronik Sigara sitesinden One Hit wonder ın 2 adet 30 ML lik likitini aldım. Bu adamlar 180 lik orjinal şişeleri açıp bölüyorlar. Site son derece güvenilir. Tabi bu durum benim deneyimim. Kullanıcı yorumları da hep pozitif. Önerimdir.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 10 Temmuz 2019; 15:1:18 >
  • Bilemedim sitelerin dolandirici oldugu yazilip ciziliyor hep esf de. 30 ml lik varmis görmemistim deneyeceğim iyi oldu bu

• İyibuhar.org guvenli mi alışveriş yapan oldu mu

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Ben ve arkadaşim yapiyoruz bir sorunla karsilasmadim. King likitleri fena degil rainbow likitleri kötü, arkadas coil de aliyor security code ile kontrol ettik orjinal ürün. Drip tip de almiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 11 Temmuz 2019; 23:26:22 >
  • Bugün vaporesso swag kit, dargon likit alarak araniza katıldım. Sigara artık sıktı. Öksürük,halsizlik falan. Umarim pisman olmam.

• Selçuk Mert S kullanıcısına yanıt
    özel mesaj atıldı
  • Artık kullanmadığımdan vaporesso revenger satılıktır.

Kozmetik 10 üzerinden 8. Sıkıntısız,sorunsuzdur.Cihaz ve şarj aletinin kutusu bulunmaktadır.

Cihaz +5 adet orjinal sony vtc6 Pil ve orjinal nitcore şarj aleti dahil.pillerin faturası da bulunmaktadır.

üsküdar veya kadıköy tarafı elden verebilirim.pm den ulaşabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu içerisinde ülkede satışı yasak ürün için hala inatla ilan atanlar.

Bu konu silinmeli çünkü amacını aştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Konu içerisinde ülkede satışı yasak ürün için hala inatla ilan atanlar.

Bu konu silinmeli çünkü amacını aştı.
    dünyanın hemen hemen her yerinde serbest geliri sadece ve sadece vergi olan bizim gibi ülkelerde yasak olan bir sektör.
    Burada satsa ne olur satmasa ne olur?
    Konunun amacı neydi bu arda?
  • Arkadaşlar bende aranıza katılıcam. Vaporesso revenger x almayi düşünüyorum. Üretimi durdu falan diyolar dogru mu bilmiyorum. Ayrica bu coil atomizer konularindan hiçbir sey anlamadim. Sigara içim istiyorum bunu nasil belirlerim. Bide coil nasil değişiyor hazir mı var yoksa kendimiz mi yapicaz. Bilen arkadaslardan yardimci olmalarını isterim. Teşekkürler.

• Bu KOnuda İLk zamanlar bilgi alışverişi yapılıyordu.
    Son zamanlar E-sigara alışverişi yapılıyor

Ben dahil Çoğu kişi E-sigara sayesinde sigarayı bıraktı. E-cig kitine ihtiyacı kalmayan satsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: watan

Arkadaşlar bende aranıza katılıcam. Vaporesso revenger x almayi düşünüyorum. Üretimi durdu falan diyolar dogru mu bilmiyorum. Ayrica bu coil atomizer konularindan hiçbir sey anlamadim. Sigara içim istiyorum bunu nasil belirlerim. Bide coil nasil değişiyor hazir mı var yoksa kendimiz mi yapicaz. Bilen arkadaslardan yardimci olmalarını isterim. Teşekkürler.
    Revenger türkiye piyasasında en çok tutulan cihazlardan biri(sırf yakışıklı oluğu için sanırım başka bir numarasını görmedim :) )
    Üretimi durup durmaması önemli değil coilleri çok rahat bulunabilir.Şahin tamponu gibi düşünün :)
    İlk alacağınız kutunun içinden 1 tane de yedek coil çıkacak.Kullanımınıza göre 1 coil 10-20 gün arası kullanılır sonra değiştirmek gerekiyor.
    Revenger ın atomizeri sigara içim değil ama DL içimdir.sigara içimi için MTL atomizer almalısınız.
    Fikrimi sorarsanız MTL ile başlamayın, MTL içim dediğimiz şey sıkı sigara çekimine benzer bir çekimi var.Az buhaz verir.Yüksek nikotinli likit gerektirir.(mtl için hazırlanmış likit)
    Revenger alacaksanız öncelikle revengerin kendi atomizeri ile başlayın ilerde isterseniz mtl denersiniz.
    Bu işe MTL ile başlayıp sigarayı bırakanların oranı DL ye göre daha az.Sebebi "sigaranın yerini tutmuyor yaww" gibi cümleler.
    İlk etapta faklı tatlara sahip bir kaç çeşit likit alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Revenger türkiye piyasasında en çok tutulan cihazlardan biri(sırf yakışıklı oluğu için sanırım başka bir numarasını görmedim :) )
    Üretimi durup durmaması önemli değil coilleri çok rahat bulunabilir.Şahin tamponu gibi düşünün :)
    İlk alacağınız kutunun içinden 1 tane de yedek coil çıkacak.Kullanımınıza göre 1 coil 10-20 gün arası kullanılır sonra değiştirmek gerekiyor.
    Revenger ın atomizeri sigara içim değil ama DL içimdir.sigara içimi için MTL atomizer almalısınız.
    Fikrimi sorarsanız MTL ile başlamayın, MTL içim dediğimiz şey sıkı sigara çekimine benzer bir çekimi var.Az buhaz verir.Yüksek nikotinli likit gerektirir.(mtl için hazırlanmış likit)
    Revenger alacaksanız öncelikle revengerin kendi atomizeri ile başlayın ilerde isterseniz mtl denersiniz.
    Bu işe MTL ile başlayıp sigarayı bırakanların oranı DL ye göre daha az.Sebebi "sigaranın yerini tutmuyor yaww" gibi cümleler.
    İlk etapta faklı tatlara sahip bir kaç çeşit likit alın.

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için. O zaman DL olarak başlayalım ilerde sigara içimi deneriz. Coillerde de hocam kendimiz sarabiliyormuşuz herhalde. Hazır mı mantıklı yeni basladigim için. Son olarak likit olarak güvenilir markalar nelerdir. Kusura bakmayin başınızı agritiyorum.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.