Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.678
Cevap
230
Favori
508.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrb, uygun fiyata mtl set arıyorum. Forumdan satan vara burdan almak daha uygun olur.
  • Herkese merhaba, Ignite hakkında bilgisi olan var mı? Türkiye'de bulamadım. Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye'ye getirmek için güvenilir bir firma buldum ancak ürün nasıl memnun musunuz?
    Bu makalede ürünü anlatmışlar ama kullanan birileri varsa yorumlarını bekliyorum.https://www.amerikapaketim.com/ignite-nasil-satin-alinir-nasil-getirtilir-fiyatlari
  • Vaporesso Revenger arıyorum sıfır olarak.En uygun en güvenilir nereden temin edebilirim varmı bilgisi olan ?
  • Merhabalar herkese. Okuduğum bölüm, zevklerim doğrultusunda evde olduğum zamanların çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum, ve bu süreçte çok fazla sigara içiyorum. Sigaradan tat alamayacak, içemeyecek kadar. Tamamen bir alışkanlık gibi ağzımda sigara, duman olmasını istiyorum nikotin ihtiyacından değil. Bu durum hem sağlığıma hem de bütçeme ciddi zarar veriyor. Buna bir dur demek hem de denemek için elektronik sigara kullanmaya başlamak istedim.

    Bu konuda fazlaca cahil ve pinpirikliyim. Elektronik sigaraların zaman zaman gündemde yer bulan patlama haberlerinden bile çekinen biriyim. Ama artık buna bi' dur deyip denemek istiyorum. Başlangıç için hem olabildiğince kaliteli hem de alışamama durumunda bütçemi zora sokmayacak bir şeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum modelden-likitine kadar pek bir bilgim yok (likit kalitesi nedir, ne kadar dayanır vs.) bu süreçte ben de araştırıyorum bir yandan da ve sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

    Ayrıca ankara içi elden ya da internetten alabileceğim güvenli yerleri de benimle paylaşabilirsiniz. Likiti için de geçerli tabi bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenva123 -- 17 Haziran 2019; 19:45:47 >
  • xenva123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Öncelikle şunu belirteyim siz belki farkında değilsiniz ama vücut maalesef nikotine ihtiyaç duyuyor.(tiryakiler için geçerli bir durum)
    Bu e sigara da 2 tür var.Biri DL dediğimiz daha çok nargileye benzer az nikotin oranlı likit kullanarak vücudun istediği nikotini alabilirsiniz.
    Birde MTL denilen sigara içimine yakın sıkı bir çekimi olan az buhar ama DL ye göre daha fazla nikotin olan likit tercih etmek gereken bir türdür.
    Öncelikle nasıl bir çekim istediğinize karar vermeniz gerekir ki DL ile başlarsanz daha sonra MTL ye geçerseniz ilk zamanlar sizi tatmin etmeyecektir.
    Seçim yapıldıktan sonra bütçeye de bağlı olarak cihaz seçmelisiniz.
    Tavsiye isterseniz, Smok un Xpriv modeli ile başlayabilirsiniz.İlk olarak cihaz piller likit olarak 500 lira gibi bütçe ayırmanız gerekecektir.
    Biraz daha az bütçe ile Pico ve Svag gibi cihazlara da bakabilirsiniz.
    Bu cihazların içinde coil denilen likiti eritip buhar haline getiren bir parça var.Bu parça zamanla işlevini yitirip değişmesi gerekiyor.
    Xpiv de bu masraf diğer cihazlara göre daha fazladır ama daha uzun süre ve daha fazla aroma verir.
    Satıcı olarak internet sitelerinde uzak durmanızı tavsiye ederim.
    Facebook ta gruplar var bu grupta referans sahibi satıcılardan alabilirsiniz.
    Ayrıcahttp://www.esigara.eu/sifir-urun-ilanlari/kategoriler/sifir-urun-satis-ilanlari.15/ bu linkteki satıcılarda güvenilirdir.
    İlk etapta sarımlı atomizer dediğimiz coil masrafı çok düşük olan bir sistem tavsiye edenler olabilir.
    Evet bende kullanıyorum ama yeni başlayan için tel hazırlanması pamuk değişimi vs sıkıcı gelebilir ve siz daha bu işe başlamadan soğuyabilirisiniz.
    O açıdan ilk etapta hazır coil kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Cuttwood unicorn milk 12 mg nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde az kullanılmış asmodus reborn var siyah renk, ilgilenenler ayrıntı için pm..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xenva123

    Merhabalar herkese. Okuduğum bölüm, zevklerim doğrultusunda evde olduğum zamanların çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum, ve bu süreçte çok fazla sigara içiyorum. Sigaradan tat alamayacak, içemeyecek kadar. Tamamen bir alışkanlık gibi ağzımda sigara, duman olmasını istiyorum nikotin ihtiyacından değil. Bu durum hem sağlığıma hem de bütçeme ciddi zarar veriyor. Buna bir dur demek hem de denemek için elektronik sigara kullanmaya başlamak istedim.

    Bu konuda fazlaca cahil ve pinpirikliyim. Elektronik sigaraların zaman zaman gündemde yer bulan patlama haberlerinden bile çekinen biriyim. Ama artık buna bi' dur deyip denemek istiyorum. Başlangıç için hem olabildiğince kaliteli hem de alışamama durumunda bütçemi zora sokmayacak bir şeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum modelden-likitine kadar pek bir bilgim yok (likit kalitesi nedir, ne kadar dayanır vs.) bu süreçte ben de araştırıyorum bir yandan da ve sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

    Ayrıca ankara içi elden ya da internetten alabileceğim güvenli yerleri de benimle paylaşabilirsiniz. Likiti için de geçerli tabi bunlar.
    Mutlaka e-sigara denemelisiniz kardeşim, sigaranın tadını unutup tekrar geri dönmenin ne kadar tehlikeli olduğunu bütün duyu organlarınızla kabul ediyorsunuz. Patlama riski standart piller ve piyasadan ortalama bir cihaz alarak çok düşük seviyelerde tutabilirsiniz, ben 3. yılıma girdim, üstüne oturup düğmesi basılı kalması dışında bir risk veya tehlike görmedim, benim hatam.
    Tavsiyem atomizer isterseniz, en iyilerden Zeus ve Intake olabilir, 2. eli 100-150 dir. Cihaz olarak da bu atolarla uyumlu fazla abartmadan işinizi rahatlıkla görecek, Vtec75 Nano, Warwolf, diğer markalardan da Tesla, Smok, Wismec gibi cihazları tavsiye ederim. Bu setupın maliyeti pil,şarj ve tüm parçalar dahil, 350 civarıdır, sanırım bir iki ayda içtiğiniz sigara parası o da. Gecikmeden almanızda fayda var hem ekonomi hem sağlık açısından.

    Diğer yandan esigara bence güzel bir hobi, kendinizi kaptırıyorsunuz, cihazlar, atomizerler, likitler, aliexpress, sonç olarak çok ucuz yollu bir çözüm değil eğer kontrolünüzü kaybederseniz :)
  • merhaba arkadaşlar,
    Smok Procolor Kit 225Watt ile bu linkte ki coiller(V8 Baby-Q2 0.4ohm) uyumlu mudur?
    link

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 28 Haziran 2019; 2:40:42 >
  • Uyumlu ancak bunlara çok para verme, çok az el becerin varsa tekrar sarılabilir atomizer al.
  • İşin ehli oldugun anlaşılıyor... Daha hazırı hangisi onu bilmiyorum. Sarılabilir coil ve yanında almam gerekenlerle birlikte

    link gönderirsen sevinirim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astralll

    İşin ehli oldugun anlaşılıyor... Daha hazırı hangisi onu bilmiyorum. Sarılabilir coil ve yanında almam gerekenlerle birlikte

    link gönderirsen sevinirim:)
    Biraz beklersen Ali'den atomizerlerim gelicek uygun fiyatlı, bir değerlendireyim ona göre bilgilendirrim. Ali'den almıyacaksan kurulum kolaylıkları ve ikinci el piyasasına göre AMMIT, KYLIN, SMM SERPENT, COilArt MAge ve Mantra. Bunları 100 civarı bulursun. Tel olarak ben tiger kullanıyorum çok memnunum, düşük watt, geniş yüzey. Diğer kullanabileceklerin Alien, Clapton ve Fused Clapton. Sanırım ali expresseden alışveriş yapıyorsun, hepsini bulabilirsin.
  • vaporesso revenger x kullanıyorum kendi coili ve smok coil ile kullanıyordum...daha sonra bu satıcıdanhttps://victorvape.tr.aliexpress.com/store/2882173?spm=a2g0o.detail.100005.1.5cb42e71WFqtYn

    coil aldım mesh coili denediğim de yanık tadı aldım begenmedim...smok orjinal coil ile içtiğim aromayı bu siteden aldığım t8 coil ile denedim ve tadı aynı yanık kokusu vb. yok...

    aşağıda eklediğim coilleri ucuza almak isteyenlere öneririm...gümrük konusuna gelince sorunsuz geçti...satıcı kargonun üstüne yanlıs hatırlamıyorsam medikal parça yazıyor...10 tl gumruk kargo parası ödedim.
    https://tr.aliexpress.com/item/32895643808.html?spm=2114.13010708.0.0.6d244c4d4UKC3X
    https://tr.aliexpress.com/item/32844491129.html?spm=2114.13010708.0.0.6d244c4d4UKC3X
  • Merhaba
    Elimde Eleaf I Just 3 marka cihaz var. Buna coil bulamıyorum yada ismi farklı şikilde geçiyor arkadaşlar. yardımcı olabilecek varmı acaba nereden bulabilirim buna coil?
  • Premium likitleri nereden temin ediyorsunuz örnegin one hit wonder ve nasty juice markalarini?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, iki gundur pod mod sigara kullanmaya basladim.. gunde iki paket kent range icen biri olarak aylik sigara masrafim ciddi boyutta zorlmaaya baslamisti ayrica nefes almakta zorlaniyordum ve surekli sigarakokan biri olmak rahatsizlik veriyordu😵 bi suredir e-sigara ile ilgili kendimce arastirma yapiyordum dogru urunleri almak icin . dun perpa dan vaporesso renova zero pod mod makineyi ve ayni marka likitlerimi (3 mg yazan sigara tadinda ) aldim.. bilgisi olan arkadaslardan ricam.. ne kadar zamanda bir bu kartusu degistirmeliyim? Patlama olayi biraz tedirgin ediyor icerken azcik tirsiyorum acikcasi bunun icin ne gibi onlemler almaliyim ? Salt likitler hala tam guvenilir degil diuorlar.. hangi likitlerden kulanmaliyim.. aromali degil de yine sigara icimli likitler nelerdir?? Bilgisi olan arkadaslardan yorum rica ediyorum tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luckylukegs

    Vaporesso Revenger arıyorum sıfır olarak.En uygun en güvenilir nereden temin edebilirim varmı bilgisi olan ?
    Fiyat parametrelerini bilmiyorum ama şimdiye kadar tüm alışverişlerimi Tr Elektronik Sigara sitesinden yaptım. Adamların site içi canlı desteği çok sağlam. Anında ve sıkılmadan herşeye cevap veriyorlar. Her açıdan öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NesCannn

    Merhabalar, iki gundur pod mod sigara kullanmaya basladim.. gunde iki paket kent range icen biri olarak aylik sigara masrafim ciddi boyutta zorlmaaya baslamisti ayrica nefes almakta zorlaniyordum ve surekli sigarakokan biri olmak rahatsizlik veriyordu😵 bi suredir e-sigara ile ilgili kendimce arastirma yapiyordum dogru urunleri almak icin . dun perpa dan vaporesso renova zero pod mod makineyi ve ayni marka likitlerimi (3 mg yazan sigara tadinda ) aldim.. bilgisi olan arkadaslardan ricam.. ne kadar zamanda bir bu kartusu degistirmeliyim? Patlama olayi biraz tedirgin ediyor icerken azcik tirsiyorum acikcasi bunun icin ne gibi onlemler almaliyim ? Salt likitler hala tam guvenilir degil diuorlar.. hangi likitlerden kulanmaliyim.. aromali degil de yine sigara icimli likitler nelerdir?? Bilgisi olan arkadaslardan yorum rica ediyorum tesekkurler
    Patlama dediğiniz şey eski tip mekanik diye tabir edilen cihazlarda oluyordu. Yeni nesil çipli ürünler (kaliteli pil kullanıyorsanız) patlamaz. Patlama olayı bana göre vesvesedir.

    Dün [pil sitesi] isimli siteden 2 adet Sony VTC6 ve Nitecore şarj aleti aldım. Sanırım 135 TL gibi bir ödeme yaptım. Yarın ürünler elime geçmiş olur inşâAllah.

    Bu arada DL dediğimiz ciğer çekim şeklinde kullanıyorum. iStick Pico 75 + Melo III 4 ML atomizer var. 35 WATT + 0,5 ohm coil + 4 Volt + One Hit Wonder likit kullanıyorum. Süper aroma ve bol duman. Arka arkaya 3 uzun çekim bana yetiyor. Cihaz biraz ısınıyor. Kenara bırakıyorum. 5 dakika sonra devam. Yeni pillerim ile performans çok daha iyi olur diye umuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

    Premium likitleri nereden temin ediyorsunuz örnegin one hit wonder ve nasty juice markalarini?
    Tr Elektronik Sigara sitesinden One Hit wonder ın 2 adet 30 ML lik likitini aldım. Bu adamlar 180 lik orjinal şişeleri açıp bölüyorlar. Site son derece güvenilir. Tabi bu durum benim deneyimim. Kullanıcı yorumları da hep pozitif. Önerimdir.


    Elektronik Sigara - ANA KONU-

    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 10 Temmuz 2019; 15:1:18 >
  • Bilemedim sitelerin dolandirici oldugu yazilip ciziliyor hep esf de. 30 ml lik varmis görmemistim deneyeceğim iyi oldu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.