Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.189
Cevap
234
Favori
541.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla dostum sarmakla uğraşmak istememeni anlıyorum aslında çokta zahmetli değil bir süre sonra keyif almaya başlıyorsun elin alıştıkça. Onun dışında Yine uzun süreli ve rahatça kullanabileceğin Vapor Storm Puma Box Mod öneririm sana. F/p konusunda pişman olmazsın açıkçası. Önceliğin ne istediğin konusunda kesin olman. Benim setup’ım puma mod + obs engine v2 atomizer. Kendim sarıyorum oldukça da memnunum açıkçası hem moddan hem de aroma konusunda atomizerden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nicolas Mtl için yorumlarınız nedir? Yoksa Serpent 2 Alıp sıkı içimde MTL'ye yakın bir içim yapmakmı doğru?

Biri hazır diğeri sarımlı. Lezzet ve uzun ömürlü olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    End Of The Road. No One There. Killing Me Killing You. You Are The One. Aika Multaa Muistot. ( Ville Laihiala )

don't cry....
    soldier of fortune...
    ..but why why why can't it be oh can't it be mine..
    ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

arkadaşlar böyle naneli fresh mentol lü tatlar arıyorum likit olarak, pasta kurabiye, kahve, çikolata, limon, muz artık sıktı beni, tavsiyelerinize açığım.
    Geçen arkadaşımda Captain Black - Damlasakızlı aromalı bir likit denedim harikaydı.Ama internette bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

İsmi ne hocam?
    Captain Black markasi.

• Serpent Mini Aldım bugün Ato olarak. İlk kez sarımlı bir cihaz kullandım.

İçinden çıkan zavazingolar ile kolay kurulum yaptım.

Daha önce MTL olarak N2, DL olarakda Smok Baby Kit kullanıyordum.

Hepsinden daha iyi aroma ve için keyfi verdi.

Sarım ve pamuklamada biraz daha iyi olursam yi snuçlar vereceği düşüncesindeyim.

Günde 2 paket sigara içen birisini Revenger veya revengar x gibi ciğer çekimi kitler tatmin etmez. 2 gün sonra tekrar sigaraya başlarsınız.
    Sigarayı bırakmak için ağızdan ciğere yani sigara içimi hissi veren kit satın almalısınız.
    Tek pilli bir mod üzerine Vapefly Nicolas veya Aspire Nautilus 2 atomizer almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyno -- 8 Ağustos 2018; 12:39:19 >

Orijinalden alıntı: fpwr

Beyler netten likit alabileceğim güvenilir site söyler misiniz?
    elektroniksigarashop.net

soundcloud.com/beykoz
    AKARYAKIT EYLEMİNE DESTEK OL, ARTIK YetER !
  • merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır ciğer çekimi atolar kullanıyorum, sigara içimi için tavsiye edebileceğiniz ato lar var mı acaba ?

don't cry....
    soldier of fortune...
    ..but why why why can't it be oh can't it be mine..
    ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandora666tr

ben arkdaşın cihazını aldım bunun dışı daha önce hiç kendime ait bir ürün olmadı sarmakla uğraşmak çok zahmetli netten baktım zaten coil çok pahalı yurt dışı sipariş edersem ucuz o konuda çok kafammı kurcaladı ne alcağımı anlmadım mod işlerini öğrenip girmye kararlyım ama almışken iyi bir şey almak istiyorum 1 kere para werip uzun kullanmaktan tarafım yardımcı olursan sevnrim

Alıntıları Göster
    hazır sarılı coiller var teller daha doğrusu 25 tl ye 48li bende sarmakla uğraşmıyorum alıp pamuk geçirip kullanıyorum sizde öyle yaparsınız. 48 tel zaten sizi 1 sene götürür:)

• www.iyibuhar.net

Sipariş verdiğim üründen daha ucuz, farklı bir ürün yollamışlar. Arayınca yok yolladıkları ürün daha kaliteliymiş, yok sipariş ettiğim piyasada yokmuş bin bir bahane, sonra da telefonu kapattılar. Şimdi de açan yok. Üç kuruş için insanları kandırmayı biliyorlar...
    Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

SAygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engnoztrk -- 17 Ağustos 2018; 11:28:12 >
  • Beyler çok konuşulmuştur ama.2 günde 1 paket sigara bitiriyorum.Elektronik sigaraya geçmeye karar verdim.150 tl bütçe ile sigarayı bırakmaya yönelik, alışkanlıgımı değiştirecek elektronik sigara bulabilir miyim?

soundcloud.com/beykoz
    AKARYAKIT EYLEMİNE DESTEK OL, ARTIK YetER !
  • Merhabalar, ben İstick Pro Melo 3 Mini kullanıyorum. Cihaz dün elime geçti. Daha öncesinde abim kullanıyordu. Ancak tankı çok çabuk boşalıyor. İçerisin de 3ohm luk 30-100 arası Wattlık bir coil var. Acaba neden kaynaklanıyor bu. Veyahut normal bir durum mudur?

• revenger x alıcam ilk deneyim olucak fakat ankda 400 500 lira fiyat çekiyolar aliexpressden hangi satıcıdan almamı önerirsiniz yada en azından alışveriş yaptığınız satıcıları link atarmısınız özelden bende alayım, bir kaç satıcıya mesaj atıp sordum 3 gündür cevap dahi vermiyorlar aliexpressde anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Ağustos 2018; 13:15:14 >

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• HainKostok157 kullanıcısına yanıt
    birincisi, Eleaf iStick Pico Melo 3 Mini'dir atomizer. 2 ml'lik kapasitesi az zaten. ikincisi 3 ohm değildir coili, 0.3 ohm'dur. bu da yüksek watta çok fazla likit tüketir. normal yani durumunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.