Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de elektronik sigara almak için araştırıyorum. Fiyat konusu önemli değil. Ben nikotinsiz likit kullanmak istiyorum. Bu sebeple nargile tadında performansı olan yedek parçada sıkıntı olmayacak ürün ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_fcb

Güzel soru ama eksik - kullandığınız atomizer tipi nedir? Dl olanlara tütün pek gitmez, pastane veya meyve aromaları daha uygundur. Mtl de pek farketmez. Alınacak yer olarak buraya danışmanız iyi - öncelikle malum forum denen yerden uzak durun - yöneticileri dahil çoğu dolandırıcıdır - -satıcıların yan hesapları yanlış yönlendirirler olmayacak likitleri şişirip milletin sağlığıyla oynarlar - o tip yerlerde nikotin alımınız düşmez aksine körüklenir ki satıcılar daha çok mal satsın vb.

Bu yüzden atomizer tipinizi ve sevdiğiniz aromaları söyleyin - hazır veya sizin kolaylıkla hazırlayabileceğiniz birşeyler önerebilelim.
    Ben sadece daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir likit satan site önerisi sordum

• Herkese merhaba AliExpress ten alacağım bir adet bütçem 100 lira önerisi olan var mı?

• Bu sigara, elektronik sigaradan işleridnen hiç anlamıyorum. Babam için alıcam, Ben sigara kullanmıyorum.

Kit, mobilizer, vs derken kafam karıştı.

En basit şekilde tam bi takım halinde, içilmeye hazır e-sigara markası, modeli var mıdır?

Ve nereden alabilirim bu ürünleri?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Hiç sigara tiryakiliğinden diğerine başlamasın. ALO 171 arayın randevu alıp doktorun yazdığı reçeteyle bedava ilacınızı alın. 30 günde sigaraya elvada.
    Esigara başka bir tiryakilik uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 11 Temmuz 2018; 18:21:42 >
  • Arkadaşlar Vaporesso Revenger almak istiyorum. İkinci el ne kadar acaba

• justfog minifit almak istiyorum . İlk deneyim olacak sizce uygun olurmu.

• Selamın aleyküm arkadaşlar smok magkit kullanıyorum ama bir sıkıntım ar pil yuvasını takınca kapandığını algılayan bir adet bakır pin var onda temassızlık var nasıl düzeltme bilirim acaba

• elinde 2 adet iqos 2.4 plus cihaz ve heets var , yeni aldım yurtdışından ilgilen pm

• Vaporesso Revenger X 220W Kit 5ml kullanıyorum arkadaşlar.Ancak akıtıyor hava deliğinden,oda sanırım likiti fazla doldurduğumdan kaynaklandı.şimdi yarım doldurup kullanıp deneyeceğim.

Sizce bu kullandığım cihazdan daha iyi sorunsuz sızdırma,akıtma yapmayan bir kit varmı.Birde atomizer in alt tarafı fazla ısınıyor.abimdede aynı alet var ama onda bu sorunlar yok.cihazlar ikiside 40 günlük anlayamadım.Bu kullandığım Vaporesso Revenger X 220W Kit 5ml i kardeşime hediye edeyim diyorum,kendime yeni alayım :) artık o çözer sorunu.
    velhasıl bana ne önerirsiniz.ısınmayan sorunsuz şu diyebileceğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

Vaporesso Revenger X 220W Kit 5ml kullanıyorum arkadaşlar.Ancak akıtıyor hava deliğinden,oda sanırım likiti fazla doldurduğumdan kaynaklandı.şimdi yarım doldurup kullanıp deneyeceğim.

Sizce bu kullandığım cihazdan daha iyi sorunsuz sızdırma,akıtma yapmayan bir kit varmı.Birde atomizer in alt tarafı fazla ısınıyor.abimdede aynı alet var ama onda bu sorunlar yok.cihazlar ikiside 40 günlük anlayamadım.Bu kullandığım Vaporesso Revenger X 220W Kit 5ml i kardeşime hediye edeyim diyorum,kendime yeni alayım :) artık o çözer sorunu.
    velhasıl bana ne önerirsiniz.ısınmayan sorunsuz şu diyebileceğimiz
    merhabalar;

bende aynı kit var

akıtma yapmıyor olması lazım contalarını bi kontrol etseydiniz gerekirse yanında gelen contalarla bir değiştirin isterseniz

ısınma problemi bendede oluyor iki sebepten oldu

-arka arkaya çekimler olduktan sonra
    - malum yaz ayı kumsal gibi dışarı alanlarda içtiğimde ısınma yapıyor.hava sıcaklığınında etkisi old düşünüyorum
  • YURTDIŞI GÖNDERİM YAPAN SİTE KALDI MI :)
  • Değerli forum üyesi kardeşlerim selamlar bi kaç soru soracağım

-sigara içmeyen bi insanım keyfine e sigara almayı düşünüyorum, nikotinsiz likit kullanarak

1)ayda yılda 1 nargile içerim ama her içtiğim de çarpar bu yüzden duman zevki alamıyorum, bu e sigara da çarpma durumu varmıdır, yani baş dönmesi kusma falan yaparmı?

2)atamizer ve modu yurtdışından almayı düşünüyorum max bütçem 200-250 ne önerirsiniz, akıtmayan ve iyi bir mod? Hatta mümkünse link verirseniz süper olur

3)hangi likitleri önerirsiniz, güvenle alabileceğim bir site varmıdır

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar, teşekkürler

• Bende de iqos beyaz 2.4 plus bluetooth lu modelden sıfır ürün 2 yıl garantili türkçe kutular ve heats kartuşlarından var isteyene yardımcı olabilirim Ankara’dan saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

merhabalar;

bende aynı kit var

akıtma yapmıyor olması lazım contalarını bi kontrol etseydiniz gerekirse yanında gelen contalarla bir değiştirin isterseniz

ısınma problemi bendede oluyor iki sebepten oldu

-arka arkaya çekimler olduktan sonra
    - malum yaz ayı kumsal gibi dışarı alanlarda içtiğimde ısınma yapıyor.hava sıcaklığınında etkisi old düşünüyorum

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim,güzel bilgilendirmeniz için. Akıtma için aldığım yere yazdım.sağolsunlar onlarda ilgili aynı şeyleri söylediler.Full dolu kullanmayın dediler bende az az koyuyorum.pamuk çok ıslanıp kaçırıyor dediler.contaları kontrol ettim,contadan değil hava deliğinden kaçırdı ikidir.öyle ani den boşaldı .buda pamuğu işaret ediyor.Bende çekim yaparken bir kaç kere arka arkaya yapıyorum,sanırım sigara alışkanlığım yüzünden.Isınıyor bu yüzden.50 gündür sigara içmedim elime almadım,içmekte istemiyorum 30 yıllık bir içici olarak.Ama korkum bu seferde bu cihaza bağlanacağım :) ben daha çok duman içici modundayım.Birde iyi makine şu an hangisi,geliştirilmiş cihaz şu diyebileceğimiz varmıdır.

en azından sigara kokusu kalmadı,sabah balgam kalmadı (kaba ama sağlık olarak yazayım ) nefesim çok farketti.sigara gibide öyle elime almıyorum saatte bir az bir çekim şeklinde ama seri :) böyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devadam12 -- 24 Temmuz 2018; 23:15:7 >
  • Devadam12 D kullanıcısına yanıt
    Vaporesso revenger x fiyat performans bence en iyisi su an icin

Ben yedek olarakta bunun tek pilli versiyonu var onu almak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Değerli forum üyesi kardeşlerim selamlar bi kaç soru soracağım

-sigara içmeyen bi insanım keyfine e sigara almayı düşünüyorum, nikotinsiz likit kullanarak

1)ayda yılda 1 nargile içerim ama her içtiğim de çarpar bu yüzden duman zevki alamıyorum, bu e sigara da çarpma durumu varmıdır, yani baş dönmesi kusma falan yaparmı?

2)atamizer ve modu yurtdışından almayı düşünüyorum max bütçem 200-250 ne önerirsiniz, akıtmayan ve iyi bir mod? Hatta mümkünse link verirseniz süper olur

3)hangi likitleri önerirsiniz, güvenle alabileceğim bir site varmıdır

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar, teşekkürler
    Sanmam çarpacagını kusma falan hiç duymadım zaten nikotinsiz likit alacaksınız alın likit bulmak kolay. Yurt dışından alacaksınız orda çok değişik modlar oluyor burda bizim bile bilmediğimiz bence alacağınız mağaza yada siteden bakın az iceceksiniz sanırım dahili pilli bir cihaz alınabilir belki revenger mini.

• ogretmenx O kullanıcısına yanıt
    Sigarayı bırakmak için Mtl den başka çözüm yoktur. Daha önemlisi likit seçimidir. Hazır coilli kullanım kolaylığı ve problemsizliği yüzünden size Nautilus 5ml modelini tavsiye ederim. Güncel versiyonu olan Natilus 2 likit haznesi küçüktür ve acemi kullanımlarında sızdırma yapabiliyor.
    Bu arada likit seçiminde nikotinin 6mg dan az olması tatmin hissinizi azaltır, sigaradan uzaklaşamazsınız. Deneyerek almanız en uygunu olacaktır. Mod olarak tek pilli herhangi bir mod ile şarj etmeden 36 saat rahat geçirirsiniz diye düşünüyorum. 2 pilli alırsanız ara sıra ciğer çekim atomizer de kullanabilirsiniz. Ayrıca şarj süresi 2 katına çıkacaktır.
    Tek pilli mod olarak tesla wye85w tavsiye edebilirim. Hafif küçük derli toplu bir cihaz.
  • İzmir'de premium likit arayanlara yardımcı olabilirim pm den.Hiçbir karım yoktur, lütfen bu şekilde düşüyorsanız iletişime geçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

İzmir'de premium likit arayanlara yardımcı olabilirim pm den.Hiçbir karım yoktur, lütfen bu şekilde düşüyorsanız iletişime geçmeyin.
    Kefilim
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.