Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.168
Cevap
234
Favori
539.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu aralar gumrukte bir sikinti oluyor mu? Aliexpress'ten Voopoo Drag siparisi verdim Turk kullanicilarin feedbacklerine guvenerek. Eger bu kadar kolay geciyorsa bir de Fasttech'ten mekanik mod siparis etmeyi dusunuyorum.
  • Twenty.One.Pilots kullanıcısına yanıt
    Aliexpress öncelikli yoksa fasttechten alın.Bugüne kadar sorun yaşamadım.
  • Siren v2 de 1 ohm tel sardım 11-15 arası kullanıyorum modum 80w tel pilli ilk çekişte doğru düzgün buhar gelmiyor 2-3 te ancak geliyor. Bu neyden kaynaklı olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Siren v2 de 1 ohm tel sardım 11-15 arası kullanıyorum modum 80w tel pilli ilk çekişte doğru düzgün buhar gelmiyor 2-3 te ancak geliyor. Bu neyden kaynaklı olabilir ?

vidayı iyi sıkmamışsınızdır yada kalın olmuş teli hemen ısıtamıyodur
  • Merlin mini alacak arkadaşlara tavsiye almayın. Aliexpresten aldım single olsun dual olsun farklı farklı tellerle denedim ama abarttıkları gibi 2017 nin en iyi atomizeri felan değil ürünü aldığım paraya sattım , benim düşüncem rtalardan fazla birşey beklemeyin çare rda veya rdta.

Peerless rdta ve Medusa rdta arasında kaldım peerless siparişi verdim gelince yorumlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ae den sıkıntısız geliyormu esigara?Ben çok şey aldım hepsi geldi fakat esigara döner para yanar falan diye biraz korkuyorum açıkçası.. Hangi mağazadan alıyorsunuz? Özelden yazarmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

Ae den sıkıntısız geliyormu esigara?Ben çok şey aldım hepsi geldi fakat esigara döner para yanar falan diye biraz korkuyorum açıkçası.. Hangi mağazadan alıyorsunuz? Özelden yazarmisiniz?

Şuana kadar yosta mod , goon rda , Merlin mini rta , 3-4 çeşit farklı tel aldım hiç biri takılmadı. Ürüne göre satıcılar değişiyor , istediğin ürünü arat en çok sipariş verilen satıcıdan al. Şans işi tamamen zaten satıcılar Türkiye’nin sıkıntılı olduğunu bildiği için ürün üzerinde fiyatı düşük gösteriyorlar ve balık malzemesi felan yazıyorlar

• selamlar,
    istick pico arızalandı. forumda anlayan var mı acaba. açtığımda otomatik olarak watt değeri sona kadar çıkıyor o şekilde kalıyor. tuş kilidi ya da stealh mode aç kapa oluyor o kadar. başka bir hareket yok. çözümünü bilen ya da başına gelen var mı böyle birşey.
  • Akıllı saate geçtiğim için elimde bulunan orjinal armani ar2434 ve fossil de5003 saatlerimi komple kit , likit veya benzeri e sigara ürünleriyle takaslamak istiyorum , kullanmadıgınız satmayı düşündüğünüz bıraktıgınız vs cihaz veya likitler için pm atın ekstra para harcamak istemiyorum ama pico nun yanına yeni seyler de almak istiyorum
  • arkadaslar cıhazım swag sıgara ıcım ıcın uygun atomızer ne onerırsınız?
  • Arkadaşlar vaporesso swag'ımı,sıkıldığım için satacağım. İlgilenen olursa pm atsın,fiyatta anlaşırız.
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    Aliexpress candır.Paranda yanmaz. Ver siparişi geç.
  • Teşekkürler arkadaşlar..

• Cok fazla arastirma yapmadan gecen gun vaporesso revenger aldim sifir 300 liraya iyimi yaptik acaba ?

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    240 piyasası...(pilsiz) Coili pahalı !!! Ekranı arızalanabiliyor. Mod güzel atoyu ilerde değiştirirsiniz zaten.Belkide değiştirmeye gerek kalmadan sigarayı bırakıp esigarayıda bırakırsınız belli olmaz.
  • Ben iki piliyle 300 e aldim. Normal o zaman hemen hemen. Bugun coil aldim yedekte dursun diye zaten icinden bitane 2 tane cikmisti. 5 li smoke q2 0.4 50 liraya aldim.

• sevgili arkadaşlar,

eleaf istick pico ?

eleaf i stick melo ?

vaperossa revenger ?

hangisini tercih etmeliyim. aklımda başka marka ve modeller de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 4 Nisan 2018; 22:47:5 >
  • Arkadaşlar Vaporesso switcher mı smok allien 220 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 6 Nisan 2018; 10:6:12 >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Pico mtl revenger dl değilmi? Benmi yanlış biliyorum ?

• Farklı bir ürüne geçeceğim için revengerimi satıyorum. Sorunsuz cihazdır. Ilgilenen ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.