Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Revenger x ten hangisine geçilir beyler ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dna ya da yihi cipsetli cihazlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    eğer pico+melo ve revenger kit bağlamında sorduysanız, ikisi de ciğer çekimidir.
  • Bir kaç sene önce sigarayı e-sigara ile 2 ay kadar içmemiştim. O zaman evic vtc mini vardı. Yine bıraktım 8 gündür içmiyorum revenger kit aldım 260 liraya forumdan birinden 3lü coil aldım yedek 40 lira yine forumdan orjinal kaliteli bir likit aldım 60ml 75 lira verdim gayet güzel fiyatı uygun. Fiyatları yazıyorum ki yeni alacaklara bilgi olsun gidip çok paralar vermeyin.

CANIM SU GİBİ EKMEK GİBİ SİGARA İSTİYOR GOD DAMN
  • Genelde modlar gösterdikleri watt değerinin altında güç verdikleri için mtl yani sıkı / sigara içimi sevenler tek pilde düşük watt kullanıp doğru değer almak isterler.Bu yüzden dna ya da yihi chip tercih ederler.
    DL kullanıcıları için ise böyle bir şey söz konusu değil.

Dna ya da yihi pazarlamasına aldanıp gereksiz masraf yapmayın.

Bu demek değildirki dna yada yihi cihip dışındaki modların verdiği watt farkı çok fazladır.
    Örnek piconun gösterdiği ve gerçekte verdiği watt değerleri vardır.

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • eğer aşırı sigara içme isteğiniz varsa yanlış oranlı likit kullanıyorsunuz demektir. nikotin mg.'nı doğru seçmek şart. yoksa isteği kesmez.
  • sevgili arkadaşlar bu konuya bi anket yapsak, hangi markalar gibisinden. en çok tercih edileni bulabiliriz böylelikle.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    siz yine yapın anket istiyorsanız, ama bu olay tamamen kişisel bir şey. çoğunluk kullanıyor diye alıp, pişman olamk da olasılık dahilinde. ben çok kişinin övdüğü atomizerlerden nefret ettim örneğin.
  • Elimde aromamizer rdta limited edition ve kayfun prime clone atomizer var almak isteyen veya takas yapmak isteyen pm atsın.

(mtl ato veya tek pilli ato ile takas edilir)

• smok tfv12 prince atomizerimi satıyorum 5 coil yanında verilicek ilgilenen PM
  • Arkadaslar bircok evyap likit markasi denedim kendi yaptigim likitler en guzeli en azindan icinde ne oldugunu biliyorum icim rahat.

Nbase ve mix aroma aliyorum 100ml evde bes dakikada demliyorum toplam bana 30 40 tl ye maloluyor. Disardan aldigim likitlerden cok daha guzel oluyor nbase i hugbuhar dan aliyorum kesinlikle guvenilirler whatsapp hatlarindan herzaman ulasabilirsiniz linkleri ekliyorum

www.hugbuhar.com/nbase/

www.hugbuhar.com/mix-aromalar/

Fiyatlari gayet uygun istanbul esenlerdeler dukkanlarina gidip alisveris yapabilirsiniz

• Merhaba, ani bir karar ile elektronik sigaraya geçme kararı aldım. (Yaş 19 ama aile işte söz geçirilmiyor) Sigarayı bırakıyorum. Youtubesda videolar izledim ama açıkçası kafam fazla basmadı. Fazla vaktim olmadığından detayli araştırma vaktim olmadı. Daha önceden sorulduysa çok çok özür dilerim.

1- Bir coilin ömrü ne kadardır? İlla değiştirmek gerekir mi?

2- Değiştirmek gerekiyorsa bir coil kaç ay dayanır?

3-Coil değiştirme zorunluluğu olmayan bir model oneriniz var mı? Veya öyle bir şey var mi?

4- İzlediğim bir yerde wattı çok düşük ve çok yüksek olabilen modeller alın bir daha değiştirmeyin diyorlardı. Bütçe max 250tl hangi modeli önerisiniz açıkçası hukut gibi buhar çıkarma olayına çok ozeniyorum.

Cevaplayacak olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar 🙏

• ist343434 kullanıcısına yanıt
    Daha uygun fiyata daha kaliteli ürünler tercih edin likit kaliteniz yükselir içim keyfiniz artar.Hemde daha ekonomik kazıklanmayın boşuna.

Nbase
    Alev Kimya İç ve Dış Ticaret
    Alev Kimya İç ve Dış Ticaret
    https://alevkimya.com/tr/c/NBase/15

https://www.ilkekimya.com/Phoenixnbase

Aroma
    https://aromania.com.tr/

http://www.aromaciyizbiz.com/
  • E sigara ile ilgili bir kaç sorum olacaktı bilenler yardımcı olursa sevinirim.
    1-)E sigara olarak eleaf istick pico alacam fakat ana başlıkta 20 günde bir coil değişmesi gerekiyor diyor coil dedikleri alttaki linkteki ürün mü? TR de coil fiyatları biraz pahalı geldi.Linkteki ürün ise picoyu alacam.Pico için kaç günde bir değişmei gerekir birde başka değişmesi gereken parça var mı?

Eğer linkteki ürün doğru ise kaç adet yedek olarak alayım?
    2-)Pil olarak ;https://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/sony-vtc5-18650-37v-2600-mah-li-ion-sarjli-pil-P217814117
    buna baktım herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
    3-)Babam günde 1-1.5 paket marlbora ya da parlement içiyor günde ne kadar likit gider tahmini birde bu marka sigara içenler hangi likiti kullanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 9 Nisan 2018; 8:36:56 >
  • Revenger X için rda/rta kolay sarım atomizer tavsiyesine ihtiyacım var. Tavsiyesi olan var mı ?
  • sağlık kaygısı olanlar ve basitçe bilgi isteyenler okusun Elektronik Sigara Nedir?
  • Revenger mod satan var mı alien mod var elimde çok ağır taşıması problem oluyor o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum takas da edebilirim dm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebyed -- 9 Nisan 2018; 2:59:30 >
  • thebyed kullanıcısına yanıt
    Duruma göre kit olarak satabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edebilecek yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt_Kaya

E sigara ile ilgili bir kaç sorum olacaktı bilenler yardımcı olursa sevinirim.
    1-)E sigara olarak eleaf istick pico alacam fakat ana başlıkta 20 günde bir coil değişmesi gerekiyor diyor coil dedikleri alttaki linkteki ürün mü? TR de coil fiyatları biraz pahalı geldi.Linkteki ürün ise picoyu alacam.Pico için kaç günde bir değişmei gerekir birde başka değişmesi gereken parça var mı?
    https://tr.aliexpress.com/item/5-Adet-tak-m-iStick-Pico-I-in-Yedek-ELeaf-EC-Bobin-Kafas-0-18-ohm/32853632475.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.nKqJab
    Eğer linkteki ürün doğru ise kaç adet yedek olarak alayım?
    2-)Pil olarak ;https://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/sony-vtc5-18650-37v-2600-mah-li-ion-sarjli-pil-P217814117
    buna baktım herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
    3-)Babam günde 1-1.5 paket marlbora ya da parlement içiyor günde ne kadar likit gider tahmini birde bu marka sigara içenler hangi likiti kullanıyor?
    En azından ilk soruya cevap verecek var mı ona göre alıcamda.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.