Şimdi Ara

Elektronik Diş Fırçasına 2.5k Verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oral b lere bakıyorumda pro 3 denilen modeli 1200tl
    Yapay zekalı bilmem neli dedikleri io5 de 2400tl
    Yapay zeka var varda neye var yani napıyo yapay zekası onu bi yazmamış oral b
    Temizliğe bi etkisi varsa daha iyiyse io5 alacam değilse pro 3 kullanan varsa bi yorumlasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben Philips daha çok beğeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oral b nin bi modelini 2-3 sene önce 400 e almıştım hala kullanıyorum gayet memnunum ama yapay zekalı falan gereksiz bence

• Yapay zeka değil de sessiz çalışması ve bataryası önemli.

• Diş fırçasını elektrikli almak yerine ağız duşunu tavsiye ederim. Faydası daha fazla. Ama bütçe el veriyorsa hem elektrikli diş fırçası al, hem de ağız duşu. Ben fırça olarak Oral b Pro 750 kullanıyorum. Model arttıkça ışıklı basınç sensörü falan geliyor, devir sayısı artıyor. O yüzden Pro 750 çok ideal diyebilirim. Fazla bastırınca sesinden anlıyorsun, devir sayısı da giriş seviye fırçalar gibi de değil ve bataryasının bitmek üzere olduğunu ya da şarjın dolduğunu gösteren ışık da var. Model artınca Bluetooth ile telefona bağlanıp sayaç falan sayıyor da kaç kişi kullanacak öyle.

• sizin modellerinizde şarjı azaldıkça performans düşmesi oluyor mu, ilk şarjdaki çevirmesiyle sonrasında fark oluyor mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J3ASKAN -- 8 Eylül 2023; 21:40:16 >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

sendeki pro 1 o zaman

io8 kullanan bir arkadaşta prolardan birini al yeter dedi yapay zeka falan hikaye reklam satıyolar falan demiş

iyi o zaman pro 3 ü alıyorum basınç sensörü 3 temizlik modu zart zurtu var kafi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün Fırçalamayı biliyorsanız normal fırça alın. Hakimiyeti daha kolay ve daha işlevsel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Pro 3 almak yerine pro 1 alıp aradaki fiyat farkını ağız duşuna verirsen ağız bakımında çağ atlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Pro 3 almak yerine pro 1 alıp aradaki fiyat farkını ağız duşuna verirsen ağız bakımında çağ atlarsın.

ağız duşu saçmalığı ne la
    pro1 dandik pro 3 altını almam

Diş ipi kullanmıyorsan dişlerini ne kadar fırçalarsan fırçala yine de çürür. Ağız duşu dediğin şey de diş ipinin tazyikli su ile olanı. Cahil cahil konuşma 🙂 Pro 3’ün yanına o zaman ya diş ipi kullan ya da bir Waterpik al. Demek istediğim de şu zaten. Tazyikli su ile dişlerini temizleyince sırf kabasını almak için fırçalıyor olacaksın. Birinci ağızdan tavsiye işte. Ağız bakımı önemli sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Diş ipi kullanmıyorsan dişlerini ne kadar fırçalarsan fırçala yine de çürür. Ağız duşu dediğin şey de diş ipinin tazyikli su ile olanı. Cahil cahil konuşma 🙂 Pro 3’ün yanına o zaman ya diş ipi kullan ya da bir Waterpik al. Demek istediğim de şu zaten. Tazyikli su ile dişlerini temizleyince sırf kabasını almak için fırçalıyor olacaksın. Birinci ağızdan tavsiye işte. Ağız bakımı önemli sonuçta.
    2000 tl ye o su fışkırtma makinesini alırsam adım low iq ya çıkar aga ortamında gey derler

Yav fakir fakir koşuma. İçine bir de alkollü ağız çalkalama suyu da koydun mu ejderha gibi nefesin olur. Sen bilirsin işte f/p olan makineyi söylüyorum. Asıl parayı Waterpik'e vermen lazım. Sonra istersen tuvalet fırçasıyla fırçala ağzını, yine bir şey farketmez.  

• vay be 30 liraya almıştım

• kesinlikle verilir. normal fırçalamakla arasında çok çok fark var.

• 10 sene evvel Oral B professional' ı 35 Liraya Kipa' nın sattığını öğrenince hemen arabaya atlayıp soluğu SAW yakınındaki Kipa' da aldım.

Reyonda kalan 10-12 adet cihazı derhal sepete attığım gibi kasaya gidip ödedim.

Ardından forumdakilere 35 TL karşılığında (Kargo alıcıya ait) gönderdim.

Ev halkı bile kargo kolilerini hazırlamaya yardım etmişti...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Peki attığın daş, ürküttüğün gurbağaya, yani yaktığın mazot, elde ettiğin kâra değdi mi...

• Bence önemli olan bir kaç fırça fonksiyonu olması ve batarya kullanım süresi.

Genel anlamda elektronik fırça sahibi değilseniz sadece şunu söyleyebilirim; kendi adıma hayatımda parasına en çok değen elektronik ürün. Mutlaka alın.

• 650 liraya vitality 100 cross action diye bir modeli varmış. O da iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence verilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.