Şimdi Ara

elektro gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 500 tl kadar elektro gitar tavsiyesinde bulunursanız tarzım muse tarzı ilk gitarım olacak yarışmacılara başarılar dilerim

• 500'e İbanez-Cort gibi şeyler alırsın sağlam olarak...
  • İbanez grg170dx. (NOKTA) başka gitar alma pişman olursun hem 500 tl de değil daha iyi
  • yeni başlıyorsan ikici el al , ikinci el ibanez rg350 veya 370 lere bakabilirsin 500 liraya seni baya bi götürür o gitarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

İbanez grg170dx. (NOKTA) başka gitar alma pişman olursun hem 500 tl de değil daha iyi

İbanez gsa 60 diyorum.
  • Sıfır alma sakın.O fiyata 2. el güzel bir elektro gitar alabilirsin.
    www.turkrock.com alım-satım bölümüne bir bak.İstediğin tür elektro gitarı bulabilirsin.
  • Ben Ibanez GRGR121EX BKN ve Ibanez IBZ10G amfi düşünüyorum.(kendime tabi )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar Pedalı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ibanez alıyorsan Japon al. Çin gitarlardan uzak dur her zaman
  • Ibanez grg170dx var çok memnunum bende yeni başladım. Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Ben Ibanez GRGR121EX BKN ve Ibanez IBZ10G amfi düşünüyorum.(kendime tabi )

bende var aynı gitar marshall 15 likle kullanıyorum. güzel gitar yeni başlıyorsan ama bir süre sonra yetmez ikinci el daha yüksek modelini almanı tavsiye ederim sıfır gibi oluyor
  • bende cort X5 var hiç kullanılmamış... istersen satabilirim sana.
  • quote:

İbanez grg170dx. (NOKTA) başka gitar alma pişman olursun hem 500 tl de değil daha iyi

Şaka gibi valla ben daha bugün o gitarı aldım. Çok memnunum, klavyesi kullanımı fln çok iyi. Her tür çeşit için bu gitarı kullanabilirsin. Amfi olarak da randall Rx15M aldım tonlar falan gayet iyi. Bu gitarı öneririm.
  • bendede daha 2 ay önce aldığım ibanez grg121 var. ibz10g amfi ile birlikte 400 tl ye bırakırım...
  • arkadaşlar cort x6 mı yoksa ibanez rgr170 veya 270 mi yoksa jacson js20 mi yada ibanez sa serisi mi? ilk gitarım olacak
  • 0 diyorsan grg170dx önerebilirim,ama 2. el alacaksan ve bu özellikle ibanez olacaksa sakın rg370 falan düşünme.hatta floyd rose sistemi olan bir gitar hiç düşünme.sabit köprülü,az çizilmiş bir 2. el bulmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeahh

0 diyorsan grg170dx önerebilirim,ama 2. el alacaksan ve bu özellikle ibanez olacaksa sakın rg370 falan düşünme.hatta floyd rose sistemi olan bir gitar hiç düşünme.sabit köprülü,az çizilmiş bir 2. el bulmaya bak.

grg170dx manyetikleri kötü diyolar tabi benim bilgim 0 ama 2-3 sitede öyle gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

quote:

Orijinalden alıntı: yeahh

0 diyorsan grg170dx önerebilirim,ama 2. el alacaksan ve bu özellikle ibanez olacaksa sakın rg370 falan düşünme.hatta floyd rose sistemi olan bir gitar hiç düşünme.sabit köprülü,az çizilmiş bir 2. el bulmaya bak.

grg170dx manyetikleri kötü diyolar tabi benim bilgim 0 ama 2-3 sitede öyle gördüm

deve-boyun ilişkisi bu.her gitar belli fiyat aralığında olabildiğinin en iyisi olcak şekilde yapılır,en azından ibanez böyle yapar.manyetikler süpeerr diyemeyiz ama kötü de denmez.bu gitarda 2buçuk yıldır çalıyorum,5 ay önce EMG manyetik taktım şu an çok memnunum ama şimdi de ağacı yüzünden yetersiz gelmeye başladı.yani sen bunun emin ol eksikliğini başta hissetmiceksin,zaman geçtikçe beklentilerin büyür..sap rahatlığı,verdiği ses,makul bir tremolosu var,tek-çift yön ayarlayabilirsin fantazi yapacam dersen :) x6 var alternatif olarak,onu da çaldım ama 2. senesinde çalınmaz hale geldiğini biliyorum tremolo yüzünden,tabi kullanana da bağlı.tabi bana sorarsan ilk gitarın floyd rose lu olmamalı.

• quote:

madem bütçe geniş neden 170 alsın ki ibanez grg270 bakabilirsin hocam
  • peki jackson js 20 nasıl yani açıkcası

x6
    js20
    grg270 kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

peki jackson js 20 nasıl yani açıkcası

x6
    js20
    grg270 kaldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.