Herkese merhabaaa Turbo başlıklı süpürge almak istiyorum. dyson aldık ama tüm evi temizlemeyecek şarj süresi yeterli değil. |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (244. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arçelik TRB6986 1 ay önce aldım, çekişi güzel, torba geniş. Ancak halılarınız çok inceyse en düşük güçte bile halıyı toplayabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar.
bu fakir ranger, electronic ve comfort var. hangisi alınabilir acab? aradaki farklar neler. bi d bunun atria olanı var. kullanan, bilen tavsiyelerinizi bekliyorum.
akakce.com
Fakir Ranger Electronic 890 W Toz Torbasız Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-fakir-ranger-electronic-890-w-fiyati,247515420.html -
Arkadaşlar 5000'e kadar bütçem var sessiz ve güçlü robot veya elektrikli süpürge arıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
-
Robot süpürge önermiyorum. Bir çoğunda harita sıkıntısı var ve ayrıca kısa sürede pil performansları ciddi orada düşüyor.
Toz torbalı Miele candır 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 9 Ocak 2022; 19:6:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9332/07 philps aldım trendyolda 1454tl.
Bakalım nasıl çıkacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ürün fena değil, turbo başlığı için almıştım açıkçası markasız dandik turbo başlığım var sürekli dönüyordu philipsin orjinal turbo başlığı acayip vasat geldi gözüme, dönmüyor duruyor resmen?
-
takip
-
Merhabalar
Doktorumuz çocuğumun astım alerjisi olduğunu söyledi. Bu nedenle de bir haftadır bu alerji için kullanabileceğimiz elektrik süpürgesi bakmaktayız. Doktor sulu elektrik süpürgelerini tavsiye etti. Kullanmak yararlı ancak pratiklik anlamında doldurması boşaltması temizlemesi zahmetli.
Bu nedenle elektrik süpürgesi alan/kullanan tavsiye edebileceklerin tavsiyelerini dinlemeye açığım.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
-
miele cx1 blizzard powerline serilerinde başlık harici farklar mevcut mu? Dökümanlara baktım başka fark göremedim. önceden fiyat farkı fazla olmayınca alınıyordu ama şuan aradaki fark ile başka bir süpürge alınabilecek seviyeye gelmiş 🙃🙂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun araştırmalarım sonucunda, Media Markt'an 4.599 TL'ye, MIELE Complete C3 Cat & Dog Powerline 890W Elektrik Süpürgesi Bordo, alarak süpürge arayışıma son verdim. Ankarada Kentpark AVM'den aldım. İki adet kalmıştı, birini ben aldım.
Bu süreçte bu grupta yazılanların çoğunu okudum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
@Ezgin_kral hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Toz torbalı süpürge alma fikrim hiç yokken onun söylediklerini düşününce toz torbalı almaya karar verdim. Daha önce(bekarken) Fantom toz torbasız kullanmıştım, onun temizliğinde yaşadığım şeylerin aslında bir işkence olduğunu hatırlayıp kendime acıdım :) Yanlış anlaşılmasın Fantom süpürgemden çok memnundum. Burada sorun o tür süpürgelerin, sırf torba maliyeti uğruna bize işkence etmesi(benim görüşüm) ve benim de öğrenci kafasından yıllar geçse de kurtulamamam.
Süpürge hakkındaki ilk izlenimlerime gelince;
Turbo başlıklı modelini aldım. Bana göre turbo başlık büyük keyif.
Süpürgeyi halıda turbo başlıkla, parkede ise normal başlıkla denedim. Ayrıca oturma grubunda küçük aparatıyla denetim. Sonuç harika. Üstelik 3. ve 4. kademede denedim. maksimum seviyeye gerek bile kalmayacağını düşünüyorum. Belki torba dolunca yüksek kademeye ihtiyaç olabilir. Bilemiyorum.
Bu süreçte çok kararsızlık yaşadım ama fakir'in süpürgesini alıp sorun yaşayan arkadaşı görünce risk almamaya karar verdim ve herkesin kalitesi konusunda ittifak ettiği ürünü aldım.
Satıcı kadın, filtrenin seyrek kullanımda 5 yıla kadar dayanabildiğini söyledi ama bana pek mantıklı gelmedi. Kullanan arkadaşlar filtreyi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? Bir de benimkin de karbon filtre var, değişim zamanı bunu hepa filtreyle değiştirebilir miyim? Değiştirmemi önerir misiniz?
Kullandıkça iyi-kötü yönlerini eklemeye çalışacağım. Herkese iyi alışverişler...
-
1500-2000 TL Arası sorunsuz f/p kalite bir süpürge tavsiyesi arıyorum.
-
philips 9332/07
1500'e geliyor bir bak istersen memnunum şu anlık.
-
teşekkürler, inceleyeceğim..
-
yukarıdaki soruyu, verdiğim cevabı ve eklediğim linklere göz atarsanız filtre hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl çocuklarımın birinde bu problemi yaşadım. Bizde mayt(akar) alerjisi de çıktı. Evdeki tüm halı ve kilimleri kaldırmak zorunda kaldık. Halı ve kilim kalkınca turbo başlık gereksiz kaldı.
Halıları kaldıracak iseniz; yani turbo başlık gerekmezse; sadece hepa filtreli çok fazla seçenek var.
Not; bu tür alerjik astımlı çocuklara, hemen kapsamlı alerji testi şart. Mayt (akar) alerjisi çıkarsa; halıları kaldırıp, kitap ve kütüphaneyi çocuklardan uzak tutmanız, yatağında ve yatak kıyafetlerinde yünlü ve pamuklu yerine sentetik ürünler kullanmanız gerekir. Bunun sonucu olarak da çok terleyebikecek çocuğun üstünü gece değiştirmeniz gerekebilir. Çünkü maytlar; yünü, pamuğu, kitabı, halıyı, sıcak ortamı ve nemi seviyor.
Bunun yanında bağışıklık arttırmaya odaklanılabilir, başta bağırsak florası olmak üzere vücuttaki yararlı bakterileri arttırmaya önem verilebilir. Bunun için kefir, turşu vs gıdalar işe yararken antibiyotiklerin bu yararlı bakterileri öldürdüğü hatırda tutulabilir.
Alerjik astımda mayıs ve ekim ayları (+/- 1 ay) civarında (polen vs) alerjik tepkiler çok artabilir. Bu dönemdeki soğuk algınlıkları ve gripler, bu çocuklarda hızla sinüzite dönüşebilir. Sınıf arkadaşlarından grip kapar ama o daha da ileri giderek sinüzit olabilir.
Burun temizliği için kullanılan plastik, tuzlu su fışkırtıcı alıp her okuldan gelişme burnu tuzlu su ile temizleme alışkanlığı kazandırmak yararlı olabilir.
Ben bütün aileye grip aşısı yaptırıyorum. Antibiyotik kullanımının aşı etkisini de azaltabileceğini unutmayın ama...
Doktorumuz alerjenlerin yoğun olduğu mevsim geçişleri haricinde, özellikle yazın, çocuğu mümkünse köye götürüp bırakın (teşbihle anlatıyor), doğal bağışıklığı güçlensin, aynı kaptan yemek yiyin, çok steril olmayın (polen olayına dikkat ederek) bile dedi bize...
Extradan dağ papatyası ve sinüzit ilişkisini googlellayabilirsiniz.
Geçmiş olsun dileklerimle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 17 Ocak 2022; 13:27:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
torbasız mielede, halı için turbo başlık isterseniz turbo başlıkla gelen Cat&Dog modeli (ayrıca turbo başlık alıp eklemeye göre) daha hesaplı.
Halınız yoksa turbo başlık gerekmez, en ucuz torbasız mieleyi alıp standart başlığı ile kullanabilirsiniz. Torbasızlarda hepsi hepa filtreli diye hatırlıyorum.
bütçe uygunsa miele torbo başlık ekli "c3 cat&dog" en iyisidir.
En ucuzunu almak istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir de hepsinde ecotech başlık var, sadece renk farkı var 2 3 modelde. 300 lira gibi fark oluyor aslında sonradan alınca. Ama tasarım özürlü bir başlığa da 1400 lira vermek(orta şeker süpürge parası) mantıklı gelmedi. Kasım başı philips 9751 almıştım kardeşime 1600 liraya, annemin hoşuna gitmiş bilsem bir tane de o zaman alırdım ekstradan. Malzeme kalitesi ve performansına güvenemedim dayalı döşeli eski kafa ev ortamında. Ama cidden iyi bir ürünmüş. tek eksiği bana göre tekerlek sistemi 360 derece değil, miele de tüm bu tür eksiler yok. Neyse bakalım içime sinen bir şeye denk gelirsem alacağım. Bizimkiler toz torbalı istemiyor, öyle olsa alternatif çok :/ Çok teşekkür ederim, kolay gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X