Şimdi Ara

elektrikli araba ve motor için ehliyet lazım mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ikisinede gerekiyor. ama sen yinede bilgi edin..
  • Gerekir tabi elektirikli bisiklet değil ki bu. Benzinli araçla çarpınca adam yaralanacakda bununla çarpınca yaralanmayacak mı
  • çoğu yerde elektrikli bisiklete gerekmiyor diye duydum ve polis durdurmuyor,araba olmuyor onu anladım da vespa tarzı bir elektrikli bisiklette hala kararsızım gerekip gerekmediğine
  • hocam 22 bin liraya normal bir araç alsan? ayrıca ilk defa elektrikli otomobil görüyorum. bu elektrikli araçlar kaç basıyor?
  • renault twizy diye bir araç var daha satışına başlanmadı sanırım 2 modal biri 75 km basıyo biri 45 45km lik olanı ehliyet istemiyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam 22 bin liraya normal bir araç alsan? ayrıca ilk defa elektrikli otomobil görüyorum. bu elektrikli araçlar kaç basıyor?

ehliyetim olmadığı için daha doğrusu yaş tutmuyor, saatte 85 civarında bana yeterli diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocyhy

quote:

hocam 22 bin liraya normal bir araç alsan? ayrıca ilk defa elektrikli otomobil görüyorum. bu elektrikli araçlar kaç basıyor?

ehliyetim olmadığı için daha doğrusu yaş tutmuyor, saatte 85 civarında bana yeterli diye düşünüyorum

e o kadar parayı nerden bulacaksın? ailen müsade ediyor mu 22 bin liraya?

• motorlara gerekmiyor. İzmitte dolu elektrikli motorlardan, plaka falanda lazım değil. Al sür yani. Ha Otoyollarda kullanmak yasak orası ayrı :D Arabalarda gerekli ama hangi sınıf fikrim yok, normal b2 ehliyet lazım herhalde, araştırmak lazım.

Fakat bu dediğim ufak motorlar için. Motorlarda güç sınırı var tam kaç hatırlamıyorum, ondan sonra ehliyet istiyorlar. O Aracada B1 Sınıfı ehliyet isteyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirbas -- 16 Ağustos 2013; 23:24:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocyhy

quote:

e o kadar parayı nerden bulacaksın? ailen müsade ediyor mu 22 bin liraya?

annemin arabası 45-50 civarı ediyor onu satıp bi tane 25 civarı dizel bi tane de bunlardan almayı düşünüyorduk ama ehliyet işi bozdu c4e devam :D

• 250 watt gücün üstü elektrikli araçların hepsi ehliyet gerektirir.cezası baya ağırdır benden söylemesi.kanunda böyle geçiyor
  • bildiğim kadarıyla gerekmiyo plakası olmadığı için sürücü kırslarına sormanı öneririm
  • yardımlarınız için teşekkürler
  • Elektrikli araba satışı var mı şu an türkiye de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

Elektrikli araba satışı var mı şu an türkiye de ?

daha dün yanında kocaman %100 elektrikli yazan fluence gördüm. Satışı olduğunu biliyorum ama nerede yapılıyor kimler satıyor bilmiyorum. Sanırım 80 bindi elektrikli fluence fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

daha dün yanında kocaman %100 elektrikli yazan fluence gördüm. Satışı olduğunu biliyorum ama nerede yapılıyor kimler satıyor bilmiyorum. Sanırım 80 bindi elektrikli fluence fiyatı

Hocam haklısınız da Amerika'da elektrikli arabalar için özel istasyonlar var diye biliyorum yani elektrik azalınca oraya girip şarj ediyorsun ardından yola devam ediyorsun bu şekilde diye biliyorum , yani Türkiye'de bu tarz bi araç kullanmak ne kadar mantıklı ki .
  • quote:

Bilmiyorum ama bu tür araçlar yaygınlaşırsa yerli otoyu kolayca üretiriz yerli elektrik motoru konusunda sıkıntımız yok çok şükür. Ayrıca ankaraya lityum iyon pil üreten yeni bir fabrika kuruldu yamulmuyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam haklısınız da Amerika'da elektrikli arabalar için özel istasyonlar var diye biliyorum yani elektrik azalınca oraya girip şarj ediyorsun ardından yola devam ediyorsun bu şekilde diye biliyorum , yani Türkiye'de bu tarz bi araç kullanmak ne kadar mantıklı ki .

Otoparklarda sarj istasyonları bulunuyor. Mahallemdeki otoparkta bile var eskişehirdeyim

Ekleme: Tabi her otoparkta ve yol üzerlerinde olmadıkça pek bi numarası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilsiz Gurme -- 17 Ağustos 2013; 22:27:49 >

• quote:

quote:

quote:

Bir ara araçların pilleri çanta gibi olacak ve tüpgaz gibi depozitolu olacak diyorlardı ne oldu acep??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.