Bildirim
elektrik tasarruf cihazları??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tafsiye ederim dükkanlarımda kullanıyorum bu ayın sonunda eve de bağlatacam sana şöyle söylim 100 tl fatura geliyorsa 70 düşüyor zaten 4 ay sonra bu sana bedavaya geliyor yinede bir araştır çok çeşidi var -
üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık -
38" bir subwoofer mıknatısı kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
38" bir subwoofer mıknatısı kullan
ya dijitalse
quote:
Tafsiye ederim dükkanlarımda kullanıyorum
bunları tafsiye etmeniz mantıklı! -
quote:
Orijinalden alıntı: ReBeR
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
38" bir subwoofer mıknatısı kullan
ya dijitalse
onu düşünmedim hiçyaşadığım yerde dijital yok pek o yüzden aklma gelmedi (:
-
quote:
üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
quote:
üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık
+1
+ 2 -
Ev sayaçları reaktif gücü ölçüyor mu bilmiyorum, ki ölçse bile evde kullanılan yükün ne kadarı endüktif ki, bence gereksiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X