Şimdi Ara

elektrik tasarruf cihazları??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; Tv de gnery in reklamını izledim;ayrıca rexaktif gibi bir çok tasarruf cihazı olduğunu iddia ettikleri kullanılmayan elektriği süzerek tasarruf sağladığı iddia ediliyor;aranızda kullanan var mı?

• Tafsiye ederim dükkanlarımda kullanıyorum bu ayın sonunda eve de bağlatacam sana şöyle söylim 100 tl fatura geliyorsa 70 düşüyor zaten 4 ay sonra bu sana bedavaya geliyor yinede bir araştır çok çeşidi var
  • üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık
  • 38" bir subwoofer mıknatısı kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

38" bir subwoofer mıknatısı kullan

ya dijitalse

quote:

Tafsiye ederim dükkanlarımda kullanıyorum

bunları tafsiye etmeniz mantıklı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

38" bir subwoofer mıknatısı kullan

ya dijitalse

onu düşünmedim hiç yaşadığım yerde dijital yok pek o yüzden aklma gelmedi (:
  • quote:

üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

üç kağıt milletin bilgisizliğini kullanıyorlar. içinde bir kapasitör var, kompanzasyon yapıyor hesapta. ki kompanzasyon çok komplikedir. hatta 3 kapasitör bağlamakla olmaz. hadi geçtik evde hangi cihaz var buzdolabı mı? hadi onu geçtik bizim saatler reaktif gücüde ölçen sayaçlarımız var. yani saçmalık

+1

+ 2
  • Ev sayaçları reaktif gücü ölçüyor mu bilmiyorum, ki ölçse bile evde kullanılan yükün ne kadarı endüktif ki, bence gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.