< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 17 Nisan 2020; 13:28:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 17 Nisan 2020; 13:28:59 > |
Devletin nakite ihtiyacı var. Bastı faturalara zammı.
|
Elektriğe gelen zammı 2019/04 ve 2020/02 dönemindeki neredeyse aynı tüketim miktarına gelen fatura ile görebilirsizni yaklaşık %25
ancak sizin sıkıntınız gelen faturadan ziyade tüketim tutarı.. normal tüketim tutarının 3 katına çıkmışsınız son ayda.. ya gerçekten kullandınız yada sayaç yanlış okundu.. fatura ve sayacı karşılaştırmanızı tavsiye ederim .. benimde sabit 300 gelen doğazgaz 590 gelince olduğum yere yığılacaktım.. meğerse sayacı yanlış okumuş arkadaş ! |
400 milletvekilini verin ve bu iş huzur içinde çözülsün.
Sizin seçiminiz bizim kaderimiz. Şimdi bizlere huzur içinde faturalarımızı ödemek düşer. |
hocam bir yıllık faturalarım da bir istikrar mevcuttu fakat nisan dönemi faturasında bir gariplik olduğunu düşünüyorum .
tam da altta yazılan durum söz konusu . daha doğrusu en son ki faturalandırma döneminde herkesin faturalarında bir gariplik var ki twitterde da da görüyorum yazanları şikyetvarda da . ekşisözlükte bir yazarın yazdıkları (tanımıyorum yazarı) 2931 tl ilk okuma 13 mart son okuma 14 nisan 10 odalı küçük butik bir otel işletiyoruz. corona dolayısıyla mart'in ortasından itibaren kapattık. sadece bir personel güvenlik dolayısıyla kalıyor. şubat ayında %80 doluluk ta gelen fatura 2700 tl otel kapalıyken gelen fatura 2931 tl. itirazda bulunduk bakalım ne çıkacak. edit : ortalama bir fatura değil baya gelip saati okumuşlar. edit 2: sms geldi itiraz yersiz bulunmuş odemezsek elektriği kapatacaklar. 15.04.2020 01:31 ~ 15:47 xuadrox |
Büyük ihtimalle Doğu'da da kaçak elektriğe yüklediler acısını bizden çıkıyor. Şimdiye kadar ki en yüksek elektrik faturam geldi bu ay itibariyle.
|
Ben şoklardayım. Normalde 100 lira gelen fatura 200 geldi. Ne karlı iş bu elektrik dağıtımı ya ses çıkaran yok, daya faturayı. |
Çoğunun faturası yüksek gelmiş, banada normalde 120 lira gele fatura 230 lira geldi bu ay, bu işte bir iş var.
|
Hiç konuyu bile okumadın dimi?
Başlığa göre bir yorum yazdın. Tipik troll.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|