Şimdi Ara

ElectroWorld'te Popcorn Hour 399 TL ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electroworld te A-110 399 TL , Egreat M34A'nın 299 TL kampanyalı etiket fiyatı var , bilginize ..
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm
    Sayfa 15

• helal olsun arkadaşım sana söyledin söyledin ama sonunda popcornhour'u electroworld fırsat sayılabilecek bir fiyata verdi.
  • bu EW internetten satış yapsa, yada İzmire şube açsa da bizde fırsatlardan faydalansak?!
  • valla bundan kral fırsat olmaz bence
    Öbür Mağzalarda gözünü açsın millete dandirik dundirik cihaz satmayı bırakıp böyle kaliteli ürünler vermeye başlasınlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 25 Eylül 2009; 11:08:12 >
  • Popcorn A-110'u fg-audio'nun kampanyasından 250 usd'ye (yaklaşık 370 TL) satın almıştım. Ayrıca şu an deveyükündeki kampanyasız fiyatının 410 TL civarında olduğunu düşünecek olursak, ortada çok da sıcak bir fırsat yok bence. Bu arada, deveyükünde egrate 274 TL.
  • sevgili @coyote ortada fg-audio mu kaldı ?
    O zaman bile cihazlara 415-420 TL lerden nakit satıldı hatırladığım kadarı ile ..
    Adamlar 1 parti getirip sattı devamı gelmedi sanırım zarar ettiler ..
    Umarım elinizdeki cihaz arıza yapmaz .. ( ve FG'den cihaz alanlar )
    Şayet yaparsa başınız çok ağrır diye düşünüyorum.
    Birde electro'de taksitle satıldığını düşünürseniz ..
    Ben şahsen bu cihazların bu fiyatları tekrar göreceğinden kuşkuluyum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 25 Eylül 2009; 18:20:39 >
  • Yanlış anlaşılmasın, benim electroworld ile bir alıp veremediğim yok. Daha 1-2 hafta öncesine kadar, geçen yıl ew'nin inanılmaz kampanyasından yarı fiyatına satın aldığım Harman Kardon avr145 amfiyi kullanıyordum. Ben popcorn'un fiyatının hakettiğinden daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu sadece tr'de değil tüm dünyada böyle. Sırf bu sebepten kendi popcornumu sattım. Şu an için yeni bir nmt satın almayı düşünmüyorum, ancak alacak olursam da, markasının popcorn olacağını zannetmiyorum.

fg-audio firması popcorn'u satarken de, benim ihmalimden dolayı almadığım faturamı aylar sonra bana verirken de, çok ilgili ve iyi niyetliydiler. Bu nedenle onlardan popcorn alan arkadaşların mağdur olacakları yönündeki tahmininize katılmıyorum.

Son bir not, windows 7'nin mkv ile arası çok iyi. Yeni grafik kartlarının hd görüntü işleme yeteneklerini de düşünecek olusak nmt'lerin eski parlak günlerinin sonu yaklaşıyor olabilir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 25 Eylül 2009; 20:22:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu nmtnin sonu geldiği falan yok. Htpc ile uğraşmak istemeyenler için birebir bu alet üstelik tükettiği watt'ı ve torrent,rapid,emule gibi yeteneklerinide saymıyorum.Düşünenler varsa beklemesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 25 Eylül 2009; 20:40:58 >
  • bende kullanıyorum 1-2 haftadır okadar ufak bir cihaza bu kadar para nasıl verdim diyorum ama mükemmel kumandası ile hangi filmi istersem onu izliyorum
    lcd tvsi ve maddi imkanı olanlara öneririm içindeki ufacık devre ile müthiş iş çıkarıyor...
  • yarın gidiyorum almaya viaporta inşallah vardır eğer kalmışsa haber veririm.
  • bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bende 424 tl ye almıştım 1 ay önce fakat bende coyote nickli arkadaşa katılmıyorum cihazın gayet başarılı olduğunu düşünüyorum nmtler içinde yazılım desteği en iyi olması popcornu seçme nedenlerimin başında geliyor.
  • sevgili @coyote ben size katılmıyorum.
    NMT lerin fiyatının yüksek oluşu sadece donanımından değil içindeki müthiş yazılımından ileri geliyor diye düşünüyorum.
    WD ülkemizde 330 TL den satışa başlayıp daha ilk rauntta NMT ler karşısında nakavt olunca (satamayınca) WD neredeyse yarı fiyatına kadar düştü.
    Şahsen NMT ler ülkemizde satılmasaydı WD nin fiyat düşüreceğini düşünüyormuydunuz ?
    Aslında pahalı olan NMT ler değil WD ve Novatron türü yazılımı son derece başarısız cihazlar..
    ElectroWorld teki 399TL ( 183 € ) fiyatı Avrupa'da ki 250€ civarındaki fiyatların yanında kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor.
    İleri ki zamanlarda fiyatların düşüşü ile HTPC bence tarih olacak gibi
    Egreat EG-M34A mesela bunun ilk habercisi ..

• konuda FG nin adı geçtiği için yazma gereği duydum biz bu ürünü türkiye ye getiren 2. firmayız herkese söz verdiğimiz gibi ürünü 250$ dan verdik şu anda halen popcorn satışımız devam ediyor..

şuanda eğer fırsatınız olursa cebit fuarına gelebilenler FG standında C-200 modelinide görebilirler satışınada başlıyoruz cebit fuarına bekleriz

ayrıca stand da tamamen hd ürünler olacak.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper6161

konuda FG nin adı geçtiği için yazma gereği duydum biz bu ürünü türkiye ye getiren 2. firmayız herkese söz verdiğimiz gibi ürünü 250$ dan verdik şu anda halen popcorn satışımız devam ediyor..

şuanda eğer fırsatınız olursa cebit fuarına gelebilenler FG standında C-200 modelinide görebilirler satışınada başlıyoruz cebit fuarına bekleriz

ayrıca stand da tamamen hd ürünler olacak.....

Fuarda a110 için eski kampanyayı tekrarlamayı düşünuyormusunuz acaba?
  • C-200'ün satışı olacak mı fuarda ?
  • Arkadaşlar bu popcornhour un oyntamadığı format varmıdır?

bide bu a110 c200 nedir...

NMT nedir?

divxplayerle olmicak bu işler... Sağlam bi player almak lazım... Bu konuda alabileceğimiz maks. 500 liralık aletler nelerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkanu

Arkadaşlar bu popcornhour un oyntamadığı format varmıdır?

bide bu a110 c200 nedir...

NMT nedir?

divxplayerle olmicak bu işler... Sağlam bi player almak lazım... Bu konuda alabileceğimiz maks. 500 liralık aletler nelerdir...

NMT Networked Media Tankın kısaltması, bu tarz cihazların genel adı.

Bu cihazlar hemen her türlü dosya formatını destekliyor, belki RMVB dosyaya denk gelirseniz bildiğim kadarıyla dönüştürmeden çalamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 27 Eylül 2009; 15:09:46 >
  • networked olması evdeki ağımıza bağlayabileceğimiz anlamına mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

networked olması evdeki ağımıza bağlayabileceğimiz anlamına mı geliyor ?

Evi bırak ben apartmana bile bağladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.