Şimdi Ara

ElectroWorld KONYA Datron C2D Notebook Dehşet fiyat!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

27 Eylül Yani Yarın sabah Konya'ya Electroworld açılıyor. İndirim furyası devam ediyor...C2D bir notebook için dehşet bir fiyat sözkonusu...

DATRON PL520M8WCVS Notebook

Intel Core2DUo T7200 (2.0 GHZ, 4MB, 667MHZ FSB)
    1024 MB DDR2 Bellek
    120 GB 5200 HDD
    15.4'' WXGA LCD
    ATI RC410Me Paylaşımlı 128 mb ekran kartı
    Dvd-+RW Double Layer
    10/100 Ethernet
    Windows Vista Starter Edition

FİYAT: 799 ytl peşin ya da 85x10ay= 850 ytl KDV DAHIL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 26 Eylül 2007; 11:07:10 >

• cok süper fiyat

umarım mediamakt gibi 100 tane dagıtıp 30 dk da bitti acıklaması yapmazlar ...media dan 134 ytl pahalı ama bin kat daha iyi core2duo
  • mükemmel fiyat
  • elektro world bu sene sonuna kadar şişli esentepede yükselen astoria ikiz binalarında istanbuldaki ilk mağazasını açacak. az kaldı az.
  • iyi ya açsın istanbulda da biz de nasiplenelim...
  • resmi yok mu makinanın model numarası ile cıkmıyor da...
  • media markttan tek farkı işlemcisi, adam akıllı bi ekran kartı olsa şaşardım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper fiyat keşke konyada olsaydım
  • oley konyadayım. laptopum var başka neucuz haberiniz varmı?

• Şemsettin bak demedim mi sana, bu millet uslanmaaaaaaz
  • konyada olmak vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Şemsettin bak demedim mi sana, bu millet uslanmaaaaaaz

uslanmamakla ne alaksı var şimdi olayın.konya bu tür kampanyaların sıkça olmadığı bi yer ki onu geçin elektronik konusunda ise büyük şehirlere oranla fiyatların yüksek olduğu bir yer. vatanda kampanya olur istanbul,ankara,bursa yararlanır,başka bi ilde kampanya olur bizde yine durum aynı.ordakiler güzel fiyatlara güzel ürünlerin sahibi olurlar biz de burada anca uzaktan izlemekle kalırız.bırakında biz de şansımızı deneyelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swapper -- 26 Eylül 2007; 19:31:26 >
  • mağaza yarın açılıyor ama henüz pek bir bilgi yok. indirimli değişik ürünler nelerdir acaba
  • Az reklam yaptılar herhalde bende bureadan öğrendim.İnşallah orada üzücü olaylar yaşanmaz.Konyadaki arkadaşlara şimdiden başarılar.
  • canon a100 dvd kamera var 499ytl (piyasa fiyatı nette 800 civarı)
    Bence pek işe yarar bir ürün yok bir konyalı olarak daha uygun ürünler almak isterdim..bahsi geçen datronu aynı fiyata olmasada yakın fiyatlara her yerden alabilirsin diye düşünüyorum..Neyse kampanya kampanyadır herşeyin hayırlısı onların olsun..
    reklam konusuna gelince tüm yerel radyolarda reklam yayını vardı..
    1 haftadır her yerde afişi vardı..Bugünde sanırım açılıyor diye değiştireceklerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 26 Eylül 2007; 23:42:51 >
  • Benim distribütöründen duyduğum ElectroWorldun 50 nin altında notebook stoğuna aldığı şeklinde. Yarın sabah netleştiririm bu bilgiyi ama kaynak sağlam.
  • quote:

evet macit haklısınaman aman yeni bir facia olmasında buda
  • quote:

Orjinalden alıntı: swapper

quote:

uslanmamakla ne alaksı var şimdi olayın.konya bu tür kampanyaların sıkça olmadığı bi yer ki onu geçin elektronik konusunda ise büyük şehirlere oranla fiyatların yüksek olduğu bir yer. vatanda kampanya olur istanbul,ankara,bursa yararlanır,başka bi ilde kampanya olur bizde yine durum aynı.ordakiler güzel fiyatlara güzel ürünlerin sahibi olurlar biz de burada anca uzaktan izlemekle kalırız.bırakında biz de şansımızı deneyelim .

Sevgili swapper,

elbette yapılan kampanya, bu ürüne ihtiyacı olan tüketiciler açısından çok cazip ve rakipsiz bir kampanya Konya ili çerçevesinde düşündüğümüzde...

Ancak şu var, sizce de garip değil mi?

Ben Konya'yı az çok bilirim, Konya küçük bir şehirimiz değildir, ayrıca sanıldığından daha fazla teknolojiye aç bir şehir bence, zira doğru düzgün bir teknoloji mağazası yok. Ve ilanda görüldüğü üzere yine bu üründen kaç adet satılacağı, stok durumu gibi bilgiler verilmemiş...

Anlayacağınız üzere bu laptoptan 3 tane bile olabilir mağaza açılışında! Sonuç olarak sizin gibi binlerce kişi gidecek açılış saatinden önce, peki orada biriken ve belkide sadece bu ürünü almak için bekleyen onca insanın mübarek ayda, oruçluyken orada bekletilmesi ve ürün stoğunun bile söylenmeden bunun yapılıyor olması size biraz Media Markt rezilliğini hatırlatmıyor mu?

Bakınız Vatan Bilgisayar yaptığı son kampanyada bütün şubelerinde tek tek stok miktarını veriyordu aradığınızda günler öncesinden, hatta biten ürün olduğunda aşağıdaki depodan tekrar çıkartılıp müşteriyi mağdur etmemek adına satıldığını ve kampanya gününden önce mevcut stoğun arttırıldığını ben biliyorum...

Şimdi bu şartlar altında yaptığım yorumlamada haksız mıyım yoksa eleştirmeden kabullenmeli miyim sizce?

Saygılarımla

• Sevgili _uMaY_

Bazen gerçekten Vatan Bilgisayarla direk bir bağlantın varmış gibi. Çünkü Vatan bilgisayarda %25 indirim günü yapılanları da biliyorsun eminim. O yüzden mağazaları birbirine karşı korumak yerine bizleri mağazalara karşı korumak bence mantıklı olanı.

Söylediklerimi yanlış anlama. Ama hiçbirisi sütten çıkma ak kaşık değil...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: swapper

quote:

Sevgili swapper,

elbette yapılan kampanya, bu ürüne ihtiyacı olan tüketiciler açısından çok cazip ve rakipsiz bir kampanya Konya ili çerçevesinde düşündüğümüzde...

Ancak şu var, sizce de garip değil mi?

Ben Konya'yı az çok bilirim, Konya küçük bir şehirimiz değildir, ayrıca sanıldığından daha fazla teknolojiye aç bir şehir bence, zira doğru düzgün bir teknoloji mağazası yok. Ve ilanda görüldüğü üzere yine bu üründen kaç adet satılacağı, stok durumu gibi bilgiler verilmemiş...

Anlayacağınız üzere bu laptoptan 3 tane bile olabilir mağaza açılışında! Sonuç olarak sizin gibi binlerce kişi gidecek açılış saatinden önce, peki orada biriken ve belkide sadece bu ürünü almak için bekleyen onca insanın mübarek ayda, oruçluyken orada bekletilmesi ve ürün stoğunun bile söylenmeden bunun yapılıyor olması size biraz Media Markt rezilliğini hatırlatmıyor mu?

Bakınız Vatan Bilgisayar yaptığı son kampanyada bütün şubelerinde tek tek stok miktarını veriyordu aradığınızda günler öncesinden, hatta biten ürün olduğunda aşağıdaki depodan tekrar çıkartılıp müşteriyi mağdur etmemek adına satıldığını ve kampanya gününden önce mevcut stoğun arttırıldığını ben biliyorum...

Şimdi bu şartlar altında yaptığım yorumlamada haksız mıyım yoksa eleştirmeden kabullenmeli miyim sizce?

Saygılarımla

• Sabah o tarafa işim nedeni ile gitmiştim..Baktım pek bir kalabalıkta yoktu..Marketin dışında sıra yapmışlar daha derli toplu olmuş.300-400civarı kişi vardı o sırada içeridede kordor ve elektroworld içindede bir o kadar varsa 700-800 kişi ilgi göstermiş..Çıkanlara baktığımda ellerinde en çok yoğun gördüğüm fırın ve arçelik mini süpürge idi elektrowolrd içine girmedim o kadar sıra bekleyemem diye.zaten o fiyata datron laptopta almam hiç kimse kusura bakmasın.Gider ikinci el başka marka alırım datron almam..Çünkü eskiden bir tv kartı almıştım aldığıma alacağıma pişman olmuştum garanti bittikten sonra her ay servise göndermekten usanmıştım..Belki laptopları iyidir ama ben marka olarak soğudum..
    Datron laptoplar ya sabahın ilk saatlerinde bitmiş yada başka bişi olmuş..Sadece kompleksten çıkarken 2 kişi de gördüm..onlarda nerden ne zaman almışlar bilmiyorum.
    Aynı kompleksteki Teknosada bu arada Konya da 4 günlüğüne %5 indirime geçmiş.(tüm konya genelinde).Yazık Konya ya verdiği indirimi görüyorsunuz değilmi İstanbulda %20 indirimler yapıyor Konyaya %5 Bence o indirimide yapmasınlar..Datronların fiyatını girişlerine asmışlar bizdede var hesabı sorduğumda elimizde kalmadığını diğer mağazalardan toplayıp getireceğiz dediler.Yanlız saah bayağı alan olmuş sanırım artık kaç adet vardı bilmiyorum..ben girdiğimde 1 kişi datronla çıkmıştı..Kasanın yanınada 2 adet ayırmışlar soranlara satıldı diyorlardı..Sonuçta tüm elektronik mağazalarının Konyaya hiç bir zaman değer vermeyeceğiini anladım.Bir Konyalı olarak bu tip mağazalardan alacağıma gider Konyalı esnaftan alırım..Tüm Konyalı arkadaşlarında bunu yapmasını isterdim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.