Teğmen
27 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Lenovo M900z SSD model all in One bilgisayarıma 250GB bir SSD almayı planlıyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz.
Arkadaslar xenon farli aracımda arıza verdi. Muhtemelen xenon beyni de sorun var. Daha önce değişen varmi acaba? Servise gidecem yarin bakalım ne kadar fiyat çıkartacaklar. Daha uygun nereden bulabilirim onada bakacam.
www.torkyapi.com adresindeki sitemde değişiklik yaptırmak istiyorum. Site hazır bir site ve php Tabanlı temel bir kaç sorunuda var. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar bana pm den ulaşabilirse detaylı olarak istediklerimi anlatabilirim. İyi akşamlar
Arkadaslar işyerimin vitrinine fotograf kaplatacagim ama çözünürlüğü yuksek fotolara ihtiyacım var. Vitrin ebati 260*210 nereden temin edebirlrim ve Bu ölçülere gore kaç pixel olmalı
2008 model volvo s40 aracımda fabrika çıkışı 2 takım hoporlor var ben bunlara 1 adet mid amfisi takmak istiyorum. Acaba bu hoporlorlere amfi takabilirmiyim bu işlerden hiç anlamam. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaslar bir haftalık telefon iPhone 4 ön cami yere düşüp kırıldı. vodafone dan alınma bende teleservisi aradım durumu anlattım bana verdikleri cevap "biz tamir etmiyoruz hasarın bedelini cihazın fiyatından düşüyoruz kalan kısmı sizden talep ediyoruz ve sıfır cihaz veriyoruz verdigimiz cihazın garantiside 6 ay oluyor" benim ağzım açık kaldı bu telefon görüşmesinden sonra. Sizden ricam ben istanbul dayim ve bu on cami en uygun ve orijinal camla nerede değiştirebilirim? Cevaplarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.
arkadaşlar ofisim için çok fonksiyonlu renkli laser yazıcı alacam aşağıdaki ürünler arasında kaldım. hangisini almamı önerirsiniz?

samsung
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd61859

xerox
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd48762

oki
http://www.okisatis.com/asp/show_stock.asp?product=C3520MFP
arkadaşlar, ben mp3 player ve 2+1 ses sistemi alacam. yalnız alacağım mp3 playeri alacağım 2+1 ses sistemine direkt bağlıyacağım özellikerde olacak. diğer bir özellik olarak alacağım mp3 player evimde ve teknemdeki amfili ses sistemine bağladığımda ses alabileceğim bir mp3 player olmasını istiyorum. böle bir mp3 player varsa bana buradan yardımcı olabilirseniz sevinirim. ortalama bütçe olarak 400 € ayırdım. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bana w850i pc suit programının vista versiyonu lazım. nereden temin edebilirim? kutu içinden çıkan cd vista için uyumlu değil. bana yardımcı olabilirmisiniz.?
arkadaşlar elimde Qtek S200 pda var. ben şirketteki wireless internet bağlantısını görebiliyorum ama bağlantı kuramıyorum. acaba bu aletin ayarları nasıl olmalı bilgi verebilecek birisi varmı? "geçici durumlar pocket Msn servisine bağlanılmasını etkiliyor" yazıyor.
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 282
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 29.944 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.