|
Electronic Arts yeni Need for Speed oyununu duyurmaya hazırlanıyor (3. sayfa)
-
-
Nfsu2 ve mw oynarken hissettiklerimi artık hiçbir oyunda yaşayamam, ne güzel günlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza olduğu sürece bunların bu katagoride başarılı olması zor. Forza gibi bişey çıkarıp üstüne yeni şeyler eklemeliler yoksa başarılı olmaları zor.
-
İkisi aynı tarzdamı sence birisi forza dediğin oyun simülasyon NFS eski shift serisi haric hep arcede oldu
İkiside aynı oyun heat sadece makyajlı
https://www.youtube.com/watch?v=R3QvniaZ5qM&feature=youtu.be
Next gen böyle birşey istiyoruz sadece bu kadar zor olamaz bilerek yapmıyorlar inadına
NFS Underground 2 bırak remake remastered yapsalar yok satar. Kitlenin ne istediğinin farkında değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 4 Ekim 2022; 22:32:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forza bitmez hocam her oyunu çatır çatır satıyor .Adamlar grafik olarak oyun dünyasında farklı bir noktada sırf manzara için bile oynanir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 4 Ekim 2022; 23:24:41 >
Herkesin bir dönem sevdiği bir nfs oyunu vardır bunun sebebi o zamanlar yaşattığı duygu sen nf2 seviyorsan oynarken aldığın haz ve mutlu olduğun zamanı özlediğin içindir yoksa oyun aynı oyun sadece grafikleri gelişti araç modelleri değişti başka değişen birşey yok
-
NFS u 2 unutulmaz..
Pro street kalitesini yansıtırlarsa anında alırım.
-
🛻🛻🚐🚐
Direksiyondan kullanma özelliği gelmeli, forza her zaman önde kalır bu nedenle
1999'da çıkan NFS 4 High Stakes (Road Challenge) oyununu remake yapsalardı windows 10 ve üzeri için, hasar alma olayı harikaydı, ahh nerde o eski NFS 4 zevki!
Windows 10'da çalışan versiyonunu satan bir yer varsa link atar mısınız?
-
-
Dün indirimde olunca alıp indirdim, yarış oyunu açlığım da var diye sanırım bir girdim çıkamadım hocam. Polis kovalamacası olmamış ve müziklerin sayısı çok azdı ama ben yine de genel anlamıyla beğendim yüksek çözünürlükte yüksek grafiklerde 70+ fps ile çok zevk aldım.
Codemasters varsa biraz beklenti yaratabiliriz. NFS serisini adam ederler belki.
underground2 ve most wanted neydi öyle ya mükemmmel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X