Şimdi Ara

Electronic Arts yeni Need for Speed oyununu duyurmaya hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • underground 2 de berduş araclari yapardik isikli misikli :)

• adım kadar eminim kötü olcak yine

• NFS 2015'teki next-gen'e geçiş oyunuyla bi' etki yaratmıştı ama o da görsel anlamda. İçerik ve amaç anlamında çöp ettiler seriyi. Forza Horizon'la birlikte de yok olup gidecek gibi.

Only next-gen geliştirilmiş, Japonya'da geçen ve deli dehşet bir modifikasyon sistemine sahip bir oyun gelmediği sürece hiçbir şey ifade etmeyecek bizler için. Bi' bakıp Forza'dan devam edeceğiz. NFS'yi Forza'laştırmaya çalıştılar ve rezalet işler ortaya çıktı. NFS'nin kendi benliğini yaratması lazım.

NFS'nin sahip olduğu 4 kimlik oldu;

1. Test Drive gibi stock car'lar ile, yarı simule racing
    2. Full modifiye, daha fazla arcade racing
    3. Shift dönemi, ağırlık simüle racing
    4. Son dönemde, Forza Horizon'laşmış racing

2. si dışında hiçbirini beğenemedik. Ya yeni bir kimlik yaratması lazım kendine, ya da 2. ile full detailed bir evren yaratıp kurtarmalılar markayı.

• Umarım Codemasters el atar da bir şeye benzer.

• EA'nin Codemasters'ı satın aldıktan sonraki ilk NFS oyunu olacak. Normalde EA'den bi beklentim yok ama Codemasters iyi iş çıkarır

• :D

• Online sevdiğim tek oyun CS:GO

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Remastered olanını oynuyorum hâlâ.

• M12OgLu M kullanıcısına yanıt

Most Wanted 2012 hayatta oynadığım en berbat oyun olabilir. Lag'lı oyun. EA eski özüne dönmeli.

• Yazı fontundan ve temandan çıkarım yapacak olursak muhtemelen prostreet yada shift tadında bi yapım olacak simcade tarzı bişey codemasters ekibi projeye dahil ise isabetli bir karar olur simcade işini güzel yapıyorlar örneğin grid serisi

• Hot Pursuit bayağı güzeldi şimdi remastered oynuyorum. Polis olarak kovalamaca iyi sarıyor.

• Umarım codemasters yapmıştır da oynamaya değer birşeyler ortaya çıkar

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Ben de şahsen Payback'i ara ara oynayıp keyif alıyorum. Atmosferi ve müzikleri çok hoşuma gidiyor. Off road araç seçeneği de güzeldi

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Hocam son oyunlara kıyasla bence daha iyi bir oyun. Bahsettiğiniz lag hissiyatı da arabanın ağırlığını hissettirmek için yapılmış. Heat'e baktığımızda 200le giderken viraj dönebiliyorsunuz. Oyun fizikleri olarak iyi olsa da MW 2012yi bitiren en büyük eksik modifiyenin olmamasıydı. Eski özüne dönmesi fikrinize de katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemie -- 4 Ekim 2022; 16:59:45 >
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

NFSU2 nin sürüş dinamiğine güncel grafikler eklenerek yeni oyun yapılabilir.

• Nfs yeni nesil konsollara hiç bir güncelleme vermedi Xbox series x te alayı 30fps. Ayrıca yeni oyun buj perşembe tanıtılıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA'in yapması gereken tek şey NFSU1 ve NFSU2'yi remake, bu kadar. Yapsanıza kardeşim şunlara birer remake.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladılar yine nfs anılarını destansi 400 cümle yorumlarıyla anlatmaya..

• Merakla bekleyen yok.... Bu sefer geçenkinden de kötü olur. Şaşırmıyoruz artık..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.