Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

@BursaGençlik

yaşını belli etmesen olmayacak di mi

NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ AÇIKÇA SÖLERMİSİNİZ ÇÜNKÜ BEN KÖTÜ BİŞEY DEDİĞİMİ SANMIYORUM SADECE HER ROCK ÇIYA SAYGI DUYULMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGençlik

quote:

@BursaGençlik

NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ AÇIKÇA SÖLERMİSİNİZ ÇÜNKÜ BEN KÖTÜ BİŞEY DEDİĞİMİ SANMIYORUM SADECE HER ROCK ÇIYA SAYGI DUYULMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM...

Öncelikle internet ortamında hep büyük harf kullanma.Okulda deftere sürekli büyük harflemi yazıyorsun ?
    Yaşın küçük olduğundan dünyanın en iyi grubu duman dünyanın en iyi gitaristi dumanın gitaristi diyebilirsin.Hepimizin saygı duymasını da istiyorsun.
    Bende senin yaşındayken sagopa kajmer,ceza dünyanın en iyi şarkıcıları derdim , Ya şimdi ?
    Dumandan başka hiç rock/metal grubu görmedin heralde ? Birkaç parçasını dinliyeyim dedim çok az enstürman(melodimi riffmi artık bişeyler çalmaya çalışıyorlar) dandik bir vokal
    Şimdi ben bunlara saygı mı duyayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rock&metal

ben 260 liraya bir set buldum urun ozellıklerı bunlar sızce ıyımı?

JWIN XEG 3901 ELECTRO GİTAR SET

Standart "S" stil elektro gitar
    Manyetik: 3 single,
    Kontrol: 1x volüm, 2x ton

Manyetik Switch: 5 kademe
    Gövde: Masif Kızılağaç
    Sap: Sert Akçaağaç
    Klavye: Gül Ağacı
    21perde
    Klasik Eşik, "s" stil tremolo kolu

yanındada bunları verıolar

AKSESUARLARI

15W ANFİ

METRONOM
    YEDEK TEL

ASKI APARATI

PENA
    TREMOLO KOLU

Hocam o paraya alınan setten hayır gelmez
    Başlangıç için cort x2 veya ibanez grg170 bakabilirsin.
    Ben kendi kullandığım x2yi tavsiye ederim.Klavyesi rahatsız diyorlar ama bana aksine kullandığım çoğu gitardan rahat geldi,üstelik başlarken bu gitarla başlarsanız diğer klavyeler çok rahat gelir,araba kullanmayı şahinle öğrenmek gibi.
    Sert tonlardan da ibanezden çok çok daha iyi bir gitar.Bu fiyata alabileceğiniz en iyi gitar x2dir

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

ben 260 liraya bir set buldum urun ozellıklerı bunlar sızce ıyımı?

JWIN XEG 3901 ELECTRO GİTAR SET

Standart "S" stil elektro gitar
    Manyetik: 3 single,
    Kontrol: 1x volüm, 2x ton

Manyetik Switch: 5 kademe
    Gövde: Masif Kızılağaç
    Sap: Sert Akçaağaç
    Klavye: Gül Ağacı
    21perde
    Klasik Eşik, "s" stil tremolo kolu

yanındada bunları verıolar

AKSESUARLARI

15W ANFİ

METRONOM
    YEDEK TEL

ASKI APARATI

PENA
    TREMOLO KOLU

Hocam o paraya alınan setten hayır gelmez
    Başlangıç için cort x2 veya ibanez grg170 bakabilirsin.
    Ben kendi kullandığım x2yi tavsiye ederim.Klavyesi rahatsız diyorlar ama bana aksine kullandığım çoğu gitardan rahat geldi,üstelik başlarken bu gitarla başlarsanız diğer klavyeler çok rahat gelir,araba kullanmayı şahinle öğrenmek gibi.
    Sert tonlardan da ibanezden çok çok daha iyi bir gitar.Bu fiyata alabileceğiniz en iyi gitar x2dir

Kesinlikle X2nin aşağısında talaş çin gitarları var zaten fiyatına göre kalitesi çok iyi.Kötü diyenlere bakma başlangıç için bir gitara 1000tl vermek ne kadar iyi olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

quote:

@BursaGençlik

Öncelikle internet ortamında hep büyük harf kullanma.Okulda deftere sürekli büyük harflemi yazıyorsun ?
    Yaşın küçük olduğundan dünyanın en iyi grubu duman dünyanın en iyi gitaristi dumanın gitaristi diyebilirsin.Hepimizin saygı duymasını da istiyorsun.
    Bende senin yaşındayken sagopa kajmer,ceza dünyanın en iyi şarkıcıları derdim , Ya şimdi ?
    Dumandan başka hiç rock/metal grubu görmedin heralde ? Birkaç parçasını dinliyeyim dedim çok az enstürman(melodimi riffmi artık bişeyler çalmaya çalışıyorlar) dandik bir vokal

Ama büyük insanlarda dinliyor biliyorum duman grubunun şarkıları pek hareketli değildir ancak çok anlamlıdır ... TAMAM bişey dicem ozaman BANA yaban cı rock gruplarından ayrıca önerirmisiniz biraz da hareketli şakılar dinliyeyim

• quote:

quote:

quote:

@BursaGençlik

dünyanın en iyi grubu olmayabilir ama türkiye şartlarında adamlar iyi müzik yapıyor ve yaptıkları birçok sağlam/hit parça var. çok enstrüman kullanmaları birşey ifade eder mi, bu senin şahsi düşüncen belki yanlış belki doğru fakat bunları gerçek buymuş gibi savunamazsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@BursaGençlik

Ama büyük insanlarda dinliyor biliyorum duman grubunun şarkıları pek hareketli değildir ancak çok anlamlıdır ... TAMAM bişey dicem ozaman BANA yaban cı rock gruplarından ayrıca önerirmisiniz biraz da hareketli şakılar dinliyeyim

Hafiften başla sen

@34 İyi veya kötü.Bu ülkede hit olan parçaları görüyoruz .Pentagram harici hiçbir türk grubu beğenemedim.

• quote:

@34 İyi veya kötü.Bu ülkede hit olan parçaları görüyoruz .Pentagram harici hiçbir türk grubu beğenemedim.

dünya genelinde de bu böyle, sen Amerikaların yada İngilizlerin hit parçalarının farklı olduğunu mu düşünüyorsun? dediğim gibi bu şartlarda ve bu kitle ile yapılabilecek en iyi şeyleri yapmaya çalışan birçok grup var. kurban, duman, gripin... vs. gerçi o tarz müziği layıkıyla yapabilen birçok Türk piyasa olamamış gruplar var.

sen metal seviyorsun diye herkes dinlemek zorunda değil, veya en kaliteli müziği onların yaptığına inanmak zorunda değil. gerçek olan da bu değil zaten.

zevk meselesi, mesela arkadaşa örnek olarak koyduğun parçalar için; bu tarzı hiç dinlememiş biri olsam nefretle bakardım dinlediğin müzik türüne.

• quote:

Orijinalden alıntı: -radiohead-

quote:

quote:

BELER BEN ELEKTRO GİTARA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HALA GİTAR ALMIŞ DEĞİLİM 3-4 AYLIK BİR CLASIC EGITIMIM WAR FİYAT ARALIGIM 200-350 NE ALABİLİRİM SİZCE

300-340 Arası Cort x2 alabilirsin başlangıç için iyi.

+1 o paraya alabilceğin en iyi gitardır heralde

bak sen birileri benim gitarımımı tavsiye edermis ( banı niye koydum bende anlamadım )

• ARKADAŞLAR ben cort x2 almak yerine cort g210 u almayı düşünüyorum 0 cort x2 çok ağır ton geldi bana yani yapmak istediğim müzik tarzı için çok ağır tonları var . CORT G210D yi almamaı önerirmisiniz araştırmalarıma göre 5 diksiyon lu falan mış bide ( DİKSİYON NE BİLMİYORUM AMA)

EVET SİZCE YRNİ BAŞLIYACAK BİRİNE ÖNERİRMİSİNİZ???
  • quote:

ARKADAŞLAR ben cort x2 almak yerine cort g210 u almayı düşünüyorum 0 cort x2 çok ağır ton geldi bana yani yapmak istediğim müzik tarzı için çok ağır tonları var . CORT G210D yi almamaı önerirmisiniz araştırmalarıma göre 5 diksiyon lu falan mış bide ( DİKSİYON NE BİLMİYORUM AMA)

Eğer clean çalacaksan veya hafif müzik yapacaksan g210 iyidir.Cort x2 genelde metal vs. için iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

dünya genelinde de bu böyle, sen Amerikaların yada İngilizlerin hit parçalarının farklı olduğunu mu düşünüyorsun? dediğim gibi bu şartlarda ve bu kitle ile yapılabilecek en iyi şeyleri yapmaya çalışan birçok grup var. kurban, duman, gripin... vs. gerçi o tarz müziği layıkıyla yapabilen birçok Türk piyasa olamamış gruplar var.

sen metal seviyorsun diye herkes dinlemek zorunda değil, veya en kaliteli müziği onların yaptığına inanmak zorunda değil. gerçek olan da bu değil zaten.

zevk meselesi, mesela arkadaşa örnek olarak koyduğun parçalar için; bu tarzı hiç dinlememiş biri olsam nefretle bakardım dinlediğin müzik türüne.

+1

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR ben cort x2 almak yerine cort g210 u almayı düşünüyorum 0 cort x2 çok ağır ton geldi bana yani yapmak istediğim müzik tarzı için çok ağır tonları var . CORT G210D yi almamaı önerirmisiniz araştırmalarıma göre 5 diksiyon lu falan mış bide ( DİKSİYON NE BİLMİYORUM AMA)

Eğer clean çalacaksan veya hafif müzik yapacaksan g210 iyidir.Cort x2 genelde metal vs. için iyidir

EVET METAL ÇALMAK İSTEMİYORUM GRUNGE ROCK YANİ DUMAN TARZINA G2010 UYGUN BENCEDE SAĞOLUN

• ARKADAŞLAR elektro gitar ı aldığımda ilk başta notaları öğrensem gitarla kaynaşsam gerisi gelir demi YANİ Biraz dcety a girince bazen zor gibi gelio ama yapacağıma inanıyorum ...
  • Selim ışık derslerine sırasıyla bak yeter. 13 . derste çok önemli alıştırmalar var oraya iyi çalış
  • quote:

Selim ışık derslerine sırasıyla bak yeter. 13 . derste çok önemli alıştırmalar var oraya iyi çalış

hmm evt gördüm ÇOK GÜZEL 13. DERS ORAYI ZATEN YAPARSAM GERİSİNİ GETİRİRİM HERHALDE
  • yha beler ben hala bi karara waramadım ıkı gıtar arasında kadlım

ıbanez grg-121 bkn
    heavy metal serısı washburn wm-10v b

hemen cvp verırsenız

bıde bu gıtarları cort x2 ve cort x6 yla kıyaslarsanız 4gitardan hangısını almamaı ınerırsıınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock&metal -- 7 Mart 2011; 22:59:56 >
  • master of puppets calarken 0 1 2 0 1 3 0 1 4 .. yaparken alt üst mü yapıyorsunuz yoksa hep ustten mı vuruyorsunuz ?

bi de orda 0 - 1 hammer on ile mı yapılmalı
  • @IuFuKI

şimdi masterı filan boşver, bi tane metronom al, mesela 60'a ayarla başta, hammer on/pull of çalış metronomun atımlarına uygun olarak, bileğine ağrı girince dur ve masaj yap, sonra devam, sonra alternate picking çalış, nette araştırsan döküman olarak alıştırma bulursun zaten, sonra palm mute çalış, "palm mute yaparken hep aşağı vur" diyen gördüm, benim aşağı yukarı yaptığım oluyor
  • @IuFuKI
    Evet öyle çalınıyor. Konser veya amatör cover videolarından birine bakman yeterliydi. heavy metal boy'u dinle sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 28 Şubat 2011; 4:10:16 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.