Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende yamaha pac aldım, bu emojiyi atıyorum ama alternate picking bile şu an zor geliyor pena tutmak falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herhalde senin önceden de tecrüben vardı ya. Valla ben notaları düzgün basınca seviniyorum ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Klavyeye uzaktan bakıyorum sadece . Yok hocam ilk elektro deneyimim. Kendin mi çalışıyorsun ya da kursa falan mı gidiyorsun
  • Kendim çalışıyorum, yousician diye bir uygulama var hem telefonda hem bilgisayarda sana notalar veriyor eğer doğru basarsan kabul edip puan veriyor oyun gibi bir şey ama gerçekten çok eğitici. Bunun dışında Youtubedan videolar izliyorum taktik falan alıyorum ordan da. Sen napıyorsun peki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Selim Işık gitar derslerine başladım,https://www.youtube.com/playlist?list=PLZ5oDExcjlqVagON8pxNBkn31uCYGkt4W . Bunu bitirdikten sonra bir değerlendirme yaparım artık.
  • Tamamdır hocam ben de bir bakarım belki daha yararlı olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam gün geçtikçe çalmaya alışıyorum ama elim perdeye alıştı ya da iyice açıldı diyemem daha. En azından pena ile sıkıntım yok artık. E teli ile ciddi sıkıntılarım var ama E/6. telini perdeye tam olarak değdiremiyorum, mesela bugün enter sandman çalıştım biraz, E teline basarken diğer tellere göre ses daha kolay bozuluyor, bundan kastım tele tam basamadığımdan sanırım tel çok titreşiyor kötü bir ses ortaya çıkıyor. Bunun nedeni tele yeteri kadar dik ve güçlü basamamak mıdır?
  • Valla aynı sorunu ben de yaşıyorum özellikle enter sandman de ortaya çıkıyor, çalındığı perdeyle alakalı bir sıkıntı herhalde. Smells like teen spirit de sadece üst 2 tel ile çalınıyor ama onda böyle bir sorun yok. Ben benim gitarda sap ayarından şüphelendim doğrusu. Gidip bir göstermek lazım. Zaten teller de paslanmış onları da değiştiricem bir de manyetik yüksekliklerini ayarlatınca dadından yenmez artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Perdeyle alakalı ise sizinki sap ayarından olabilir hocam. youtubedan falan izleyin, anladığım kadarıyla ses bir perdeye basınca bozuluyor sizde. Bende göstermek istiyorum. Göstermek gerekli de bir sıkıntısı yoksa boşuna para vermekte istemiyorum. Paslı kullanma hocam ne olur ne olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passız halini bilmediğimden paslı devam ediyorum değiştirince acaba büyük bir fark olurmu diye de merak etmiyor da değilim ama yakınımda hiç gitarcı da yok uğraşmak gerek biraz ya. Benim de zamanım yok sıkıntı yani. Ama pas falan sökmez yine de we rock hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Rexha -- 11 Nisan 2018; 15:23:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Sağlık olarak demiştim hocam.

    Edit:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 11 Nisan 2018; 16:58:59 >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Gitarı adam gibi öğrenmek istiyorsan yousician kullanma, ha yok eğlence için dersen kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden öyle dedin ya? Ben zaten bayadır yousician kullanmıyorum zaten rocksmith e geçtim aynı anda YouTube dan eğitici teknik videolar falan izliyorum. Rocksmith in kendi içinde zaten öğrenme bölümü var dersler falan var yousician a benziyor ama çok daha iyisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Rocksimith hakkında yorumda bulunayım. Programda kulak el değil de göz el refleksleri gelişiyor, yani kulağını geliştiren birşey yok ortada ama parmak egzersizleri için kullanılabilir tabiki. Onun yerine nota okumayı öğrenmeye çalışıp egzersizleri de metronom yardımlı ile bi etüt kitabından yapmak daha faydalı olacaktır.



    Bas çalacak arkadaşlar için bass fitness kitabını öneriyorum bu arada onu da söylemiş olayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coroic kullanıcısına yanıt
    Metronom ile çalışma zaten yapıyorum, dediğiniz gibi rocksmith el alışkanlığı yaratıyor ve başlangıçta da çok lazım olan bir şey bu. Bir yandan da Metronom artı nota kağıdı ile parçalar çalmaya da çalışıyorum. Youtube dan teknik videolar izleyerek tutuş vs. Gibi hatalar yapmamaya çalışıyorum. Peki hocam önereceğiniz başka bir şey var mıdır? Şunu yaparsan çok faydası olur diyeceğiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitar çalmayı öğrenmek istiyor ancak hem kaliteli hem de uygun, bütçeni yormayacak bir eğitimi nereden alabilirim diye mi düşünüyorsun ?
    Kısa sürede hızlı bir şekilde gitar öğrenmek ister misin ?
    Hem de aşırı sosyal, kendini geliştirebileceğin bir yerde ?
    Merak etme aradığın her şey Gitar kursu İzmir'de !
    İstersen bire bir özel olarak istersen de sınıf derslerine katılarak kısa sürede hızlı bir şekilde ilerleyebilirsin.
    Sadece bununla da kalmıyor ! Temel teknikleri öğrendikten sonra ders içerikleri tamamen senin dinlemeyi sevdiğin ve çalmak istediğin parçalardan oluşan bir kişiye özel müfredat ile işleniyor. Böylelikle çalmak istemediğin parçalardan ya da sürekli egzersiz çalışmaları yaparak sıkılma durumun ortadan kalktığı gibi sevdiğin parçaları çalmayı öğrendiğin için müziğe ilgin ve motivasyonun artıyor.
    Tabi ki de İzmir gitar eğitimleri bunlarla sınırlı değil !
    Ders zamanların dışında önceden haber vermek koşulu ile dilediğin kadar gelip sınıflarımızda ücretsiz bir şekilde etüt yapma imkanına sahipsin. Artık “ evde gitar nasıl çalışılır ? “ ya da “ evde komşuları rahatsız etmeden gitar nasıl çalışırım ? “ düşüncesi ortadan kalkıyor.
    Onlarca sanat eğitimi tek bir çatı altında ! Bu da demek oluyor ki sanatın her dalında kendini geliştirmek isteyen kişilerle iç içe olacaksın. Böylelikle sadece gitar hakkında değil diğer enstrümanlar ya da diğer dallar ile ilgili onlarca bilgiyi yeni arkadaşlıklar edinerek ve sosyalleşerek öğreneceksin.
    Vardiyalı çalışıyorum, çıkış saatlerim çoğu zaman sabit değil diyebilirsin. Merak etme böyle bir durumda da sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Normal öğrencilerin ders gün ve saati sabit iken vardiyalı çalışan öğrencilerimiz ile önceden haberleşerek sanat merkezimizin, öğretmenimizin ve senin uygun olduğun ortak gün ve saatlerde dersleri kolaylıkla işleyebiliyoruz.
    Sabah erken kalkanlardan mısın ya da en iyisi akşam diyenlerden mi ?
    Sanat merkezimizin aktif olarak ders verme zamanı haftanın 7 günü sabah 09.00 akşam 23.00 arası hem de 12 ay boyunca değişiklik göstermeden.
    Her şey güzel ama ben ders almanın yanı sıra kafamı dağıtmak, sosyalleşmek, güzel insanlarla güzel muhabbet etmek istiyorum diyorsan yine doğru yerdesin !
    Sanat merkezimizde sürekli düzenlenen bazı etkinliklerden bahsedecek olursak ;
    - Her hafta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile film izliyoruz
    - Bunun yanı sıra bolca çiğdem ve midye etkinliği yapıyoruz ve sen sadece içeceğini getiriyorsun
    - Düzenli gerçekleşen halı saha maçlarını unutmamak gerek
    - Bunlara katılamıyor olsan bile geldiğin zaman bahçemizde oturarak kafeteryamızdan ücretsiz bir şekilde çay, kahve alıp yeni insanlar tanıyabilir ve onlarla uzun uzun sohbet edebilirsin.
    Aklında hala “ gitar nasıl çalınır? “ ya da “ yeteneğim yok çalabilir miyim ? “ diye düşünüyorsan hiç çekinmeden iletişim numaramıza mesaj at ve Gitar kursu İzmir ücretsiz deneme derslerine kayıt ol. Hem ders alacağın ortamı önceden görmek senin için iyi olacaktır hem de öğretmenin, kurumdaki diğer kişileri görmen aklındaki bütün soruları cevaplayacaktır. Unutma ücretsiz deneme dersleri için asla bir ücret talep edilmemektedir. DENEMESİ BEDAVA !

    Ayrıca keman kursu İzmir konusunda da aynı durumlar geçerli olmaktadır.İzmir keman dersi ya da diğer ilgili bağlantılara tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.




  • Merhaba iyi günler. Malum dolarda sürekli yükseliyor bu nedenle önceden çok çok daha hesaplı alınabilecek enstrümanlar artık daha fazla maliyet gerektiriyor. Başlangıç gitarı olarak cort x1 ya da x2 modellerina bakabilirsin. Fiyat performans ürünü denilebilir, ilk gitar olmak için gayet ideal bir seçim olur.

    Gitarı aldıktan sonra en azından temeli oturtana kadar eğitim almanı tavsiye ederim. İnternetten çalışabilirsin belki ama emin ol tekniklerin büyük çoğunluğu yanlış oturacak ve düzeltmesi zaman alacak. Eğer İzmir içerisinde yaşıyorsan sana gitar kursu İzmir Hatay ya da Söz Konusu Sanat gitar kursu İzmir 'i tavsiye edebilirim. Anlaşmalı olunan müzik evlerinden çok daha hesaplı bir şekilde enstrümanları temin edebiliyorlar.




  • G-Rexha kullanıcısına yanıt
    Ne durumdasın
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.