Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • rpg oyunlarında en iyi karakter diye bir şey olmaz

pes12 de vardı oyunu ps3 e install ediyodum yukleme sureli cok cok azalıyodu. var mı boyle bi durum bu oyunda?
  • beyler nihayet oyunu ps3 aldım herşy güzel.Görev icabı ilk ejderhayı öldürdüm sonra an görev hiç yapmadan baya yan görev yaptım clanlara darkbrotherhooda falan girdim.Ama dağın birinde Krosis diye bir boss var ölmek bilmiyor levelim 10 acaba kaç levelde öldürebilirim o bossu.Arkasında şu özel taştan var ama shout büyü kılıç ne kullanırsam kullanayaım çok az canı gidiyor.Kaç level da gitmeliyim ?
    Ana görevleri yapmıyorum çünkü oblivionda ana görevler bittikten sonra oblivion kapıları kapanıyordu bunda acaba ana görev bitince öldürmediğimiz ejderha ve prensler hala yerlerinde duruyormu yoksa oblivion gibi gidiyorlarmı ? ona göre biraz ilerleyeceğim.Özellikle o krosis midir nedr onu öldürmeden bitirmeyeceğim oyunu.
    Birisi alıntı yaparak açıklarsa sevinirim

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

beyler soruldu mu bilmiyorum. ps3te loading sureleri cok uzun geldi oyunu ps3 e install etme gibi bi olay var mı? load ekranı gorunce sıkıntıdan patlıyorum butun atmosfer kayboluyor.

pes12 de vardı oyunu ps3 e install ediyodum yukleme sureli cok cok azalıyodu. var mı boyle bi durum bu oyunda?

banada öyle geldi ama çok çok uzun değil.Alışılmıştan biraz uzun.

Orijinalden alıntı: F-G

skyrim'im ps3 versiyonunda bir sorun yok dimi ?

Sorundan kastınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Severuslion

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

skyrim'im ps3 versiyonunda bir sorun yok dimi ?

Sorundan kastınız?

save dosyası büyüdükçe kasma olayını soruyor sanırım.
  • arkadaşlar internetten REGION FREE SKYRIM PS3 alıcam. oyun dili ingilizceden farkı olabilir mi ? oyunu ilk taktığımda yapılan update de bir sorun olur mu çünkü makinam PAL. arkadaşlar yardım çaresiz kaldım.
  • Platinium trophy almaya calisiyorum. Birtek oblivion walker trophy si kaldi. 15 tane daedric artifacts lari toplamamiz gerekiyor. İlk oyunumda mehrunes razor haric hepsinitopladim mehrunes razor da yaptigim farkli bir secim sonucu alamadim itemi. Sonra yeni bir save actim ve mehrunes razor gorevini basariyla tamamladim fakat hala vermedi trophy i. Neticede iki save de 15 gorevide basariyla yapmis oluyorum. Anlamadigim trophy i almak icin 15 item i ayni save de mi toplamamiz gerekiyor.

1.7 yamasının yarın Xbox 360 için yayınlanacağı, Playstation 3 için ise ancak gelecek haftayı bulacağı söylendi. Yamanın PS3 sürümü, 1.6'da at üzerinde savaşmak gibi dinamikleri es geçmişti, ama 1.7 ile bunu oyunculara sağlayacak. Yamanın Xbox 360 cephesinde Kinect komutlarına yeni özellikler gelecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_17_Yamasi_X360_ve_PS3_icin_Onaylandi-30279.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: farcry95

Platinium trophy almaya calisiyorum. Birtek oblivion walker trophy si kaldi. 15 tane daedric artifacts lari toplamamiz gerekiyor. İlk oyunumda mehrunes razor haric hepsinitopladim mehrunes razor da yaptigim farkli bir secim sonucu alamadim itemi. Sonra yeni bir save actim ve mehrunes razor gorevini basariyla tamamladim fakat hala vermedi trophy i. Neticede iki save de 15 gorevide basariyla yapmis oluyorum. Anlamadigim trophy i almak icin 15 item i ayni save de mi toplamamiz gerekiyor.

Evet açtığın yeni oyunda hepsini toplamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Skyrim'in Steam'de yayınlanan 1.7 numaralı son yaması, Xbox 360 ve Playstation 3 için de bugün verilen rapor doğrultusunda onaylandı.

1.7 yamasının yarın Xbox 360 için yayınlanacağı, Playstation 3 için ise ancak gelecek haftayı bulacağı söylendi. Yamanın PS3 sürümü, 1.6'da at üzerinde savaşmak gibi dinamikleri es geçmişti, ama 1.7 ile bunu oyunculara sağlayacak. Yamanın Xbox 360 cephesinde Kinect komutlarına yeni özellikler gelecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_17_Yamasi_X360_ve_PS3_icin_Onaylandi-30279.htm

At uzerinde savasamamak beni cok sinirlendiriyordu, bu haberi ilk kez duydum super

• yeess

Bende yeni başladım sayılır.
    Okçuyum. Archery ve Sneake verdim perkleri Smithingde elven tarafından ilerliyeceğim değilmi ?

Uludağ Üniversitesi
  • Arkadaşlar herkese merhaba... Uzun zaman sonra oyuna sahip oldum.Önceden alacaktım ama RPG oynamak , hem gözüm yemiyor hemde pek deneyime sahip olmadığımı düşünüyordum... Oyun Dünyasında en sevdiğim türdür RPG...

Şimdi oyuna yeni başladım , ingilizcem oyun için yeterli seviyede ama anlamadığım bir kaç nokta var...

* Görevleri yapacağım yerleri bulamıyorum
    * Tepedeki harita pek yardımcı olmuyor
    * Şuan için lvl 6 , fakat sağlam bir item yok.Çabuk bayıltıyorlar ( Potta bitik )
    * Şuana kadar gittiğim tüm kasaba veya surlarda ki guard'lar saldırıyor.Onları bayıtlamıyorumda potsuzluktan...Neden saldırıyorlar anlamadım
    * Görevleri nasıl takip edeceğim.Daha 1 gün oldu oyunu alalı pek detaya inmedim ama cidden yorulacağa benziyorum...

Daha bitirmem gereken onlarca oyunum varken , Skyrım bitirecek beni
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar herkese merhaba... Uzun zaman sonra oyuna sahip oldum.Önceden alacaktım ama RPG oynamak , hem gözüm yemiyor hemde pek deneyime sahip olmadığımı düşünüyordum... Oyun Dünyasında en sevdiğim türdür RPG...

Şimdi oyuna yeni başladım , ingilizcem oyun için yeterli seviyede ama anlamadığım bir kaç nokta var...

* Görevleri yapacağım yerleri bulamıyorum
    * Tepedeki harita pek yardımcı olmuyor
    * Şuan için lvl 6 , fakat sağlam bir item yok.Çabuk bayıltıyorlar ( Potta bitik )
    * Şuana kadar gittiğim tüm kasaba veya surlarda ki guard'lar saldırıyor.Onları bayıtlamıyorumda potsuzluktan...Neden saldırıyorlar anlamadım
    * Görevleri nasıl takip edeceğim.Daha 1 gün oldu oyunu alalı pek detaya inmedim ama cidden yorulacağa benziyorum...

Daha bitirmem gereken onlarca oyunum varken , Skyrım bitirecek beni

Ilk baslarda oyin cok zor bence sonra healing hands tarzi bi skill acilacak pota ihtitacin olmayacak. guardlarin saldirmasininnedeni sehirdeki insanara tavuklara falan saldirdiysan bir sey caldiysan salsirirlar konusma tusuna aban parayi ode bence ya da hapse gir daha iyi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.