Hocam namcoya yazmışsın adamlar cevap vermiş buna mı şaşırayım yoksa hâlâ forumda cevap aramana mı şaşırayım bilemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (406. sayfa)

-
-
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim,ben cevap alamadım ama sizin merakınızı gidereyim,
cihazım 6.02,olası bir kırılma durumundan yararlanmak istiyorum,bu her an gerçekleşebilir.
oyun 2399 tl alıp oynamak istiyorum ama güncellemekte istemiyorum.
-
Oyunda Lyndell e kadar ilerledim fang i +10 yaptım ama oyunun başından beri aynı silahı kullanıyorum. Build değiştirmek istiyorum hafif buildde fang kadar güçlü bir silah yok sanırım ama Faith de blasphemous blade gördüm baya öneriliyor fang kadar güçlü müdür bu silah? Statlarımı sıfırlayıp geçmeye değer mi başka önerileriniz var mıdır? Büyücü oynamak istemiyorum str build de istemiyorum kanama build bakayım dedim elanora poleblade kullandım saf hasarı fang e göre baya baya düşük.
Şöyle oynanışı zevkli, hasarı da fang e yakın olan bir silah var mı ona göre build bakarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanat tasarımı bu oyundan daha iyi olan başka bir oyun, film vb olduğuna inanmıyorum.
Doğa tasarımı, gotik mimari, devasa yapılar, bunların çeşitliliği.. İnanılmaz bir işçilik var ya, durup durup ss alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu oynadıktan sonra,hangi oyun oynanır,tavsiyesi olan varmı?
Diğer oyunlara baktığımda,lüks bir galeriden çıkıp,oto pazarına girmişim gibi hissediyorum.
Belkide bu oyunu oynayamayanlar daha avantajlı,alternatifleri daha fazla olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudan Sekiro'ya devam et
Game of Thrones kitap yazarı R.R. Martin'in oyun dünyasına ilk kez bu oyunla elinin değmesnden kaynaklı, tüm ana hikâye bossların baş harfleri R ile başlıyor adam böyle de imza atmış. Mağara tarzı yerlere girince de zaten direkt sanki Bloodborne DarkSouls oynar gibi oluyor o nokta da FromSoftware imzasını atmış.
coolgymnast800youtube
butterhttps://www.youtube.com/watch?si=LVnN_iBDUTG4bAz0&v=OYU-G_TGSD8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 5 Ocak 2025; 17:51:46 >
Sekiro serideki 6.favorim,en az üç kere bitirmişimdir.
Seriye bulaşıp virüsü kapmadan önce ne güzel far cry,tom raider,gow,takılıyorduk,
bu oyunlar yine oynanır tabii
Ancak,Elden Ring çıtayı çok yükseltti.
Malenia baya baya kalın boss muş gerçekten :D şimdiye kadar bu kadar zorlandığım boss olmamıştı
Gelmiş geçmiş en zor FromSoftware bossu diyorlar ona, opsiyonel boss olduğu için tek fazlı zannedip bunun neresine zor demişler dedikten sonra ikinci fazda gerçekle yüzleşmiştim
Hocam ilk girdiğimde tek seferde ilk fazını alıp dediğin gibi dedim bende. İkinci faza geçince bu çiçek açtığı saldırıda tek attı şimdi ikinci faza da geçemiyorum ilk girdiğimde nasıl ikinci faza geldim ona hayret ediyorum :D
Oyun zorluğu dinamik hocam bilerek ilk fazı kolayca geçmeni ve ikinci faza hızlıca ulaşmanı istiyor, ikinci fazda şifayı verip kaçınılmaz ölüm büyüsünü gösterip tekrardan geldiğinde ilk faz zorluğu artıyor, mimic tearı açmışsındır umarım aksi takdirde baya zorlar
Mimic bana yarardan çok zarar verdi bu bossta hocam. Malenia vurdukça can dolduruyor mimic dodge atmıyor bütün hasarı alıyor canını yarıya indirip mimic çağırdım malenia mimic sayesinde canını geri doldurdu :D
Nightreign için Network Test katılımları başlamış. Başvuruyu yaptım belki şansımı denk gelirde katılırım
+10 yaptın mı hocam mimic tearı, bir de kullanılabilir eşyalar arasına raw dumpling meat koyarsan mimic kendine can basar ölümsüz olur bir de buildine göre yağ eklersen o yağları da silaha sürer, burada amaç aslında mimic tear bossu oyalarken senin ona hızlıca saldırıp hızlıca boss kendine can basmadan öldürmek
OnlyWaifuyoutube
There's a secret interaction between Mimic Tear and the RAW MEAT DUMPLING! If you have it equipped when summoning Mimic Tear, it will be able to infinitely use it! Roderika tells you all about it! Art by: https://twitter.com/Nortuet/status/1521867787702087688 https://space.bilibili.com/19056459/dynamichttps://www.youtube.com/shorts/g4vL6ZDrH8Q?si=ZXVfxe4BBAOrEmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 10 Ocak 2025; 23:20:15 >
Bu oyun hakkında kafamda çok soru işareti var, 3 kişiye kadar oynanabiliyorsa ve takım oyununa göre dizayn edildiyse tek kişilik oynanışta takım oyunu eksikliği hissedilmeyecek mi, eğer tek kişilik oynamakla 3 kişilik oynamak arasında fark olmayacaksa 3 kişiyle oynamanın ne artısı olacak ve 3 kişilik takım sadece parti kurarak mı yapılabilecek yoksa random eşleştirme olacak mı, ekibin başında miyazakinin olmaması da tamamen ayrı bir soru işareti, bunları daha en başta tanımlamamış olmaları oyunda büyük çatlaklar olacağına delalet gibi ama umarım gene bir başyapıt çıkar ne diyeyim
Mimic +10 hocam ama raw dumpling meat deneyeceğim teşekkürler
-
Herkese merhaba, bu tarz souls tarzında ki ilk oyun deneyimim ve aslında 2-3 ay önce başlamıştım, başlangıçta ne yapacağımı nasıl ilerleyeceğimi tam olarak bilemediğim için bir rehber ile iletmek istedim ama bu beni pek sarmadı ve bıraktım, bu haftasonu yeniden başladım ve bu sefer youtube üzerinden yine eski bir samuray build ile başlamak istedim ve build ise özel silah olan moonveil'i baz alıyordu ancak bazı noktalarda tıkandım.
Çift el katana kullanıyorum ve sol elimde samuray başlangıç silahı sağ elimde moonveil var lakin boos fight'larda asıl vuruşu moonveil'in özel saldırısı ile yapabiliyorum ve bu bir tık beni sıktı çünkü hangi stats'ları kasacağımı bilmiyorum ve savaşlarda moonveil'in özel saldırısı yerine düz vuruş ile oynanabilir bir silah ile devam etmek istiyorum misal bloodhound fang gibi ve şuan oyunun geldiğim noktasında pek çok silaha sahibim ancak genel bir bilgi yetersizliğim var bu konuda.
Akademiye gidip sifirlayabilirim ancak yeni alacağım silahı tam olarak nasıl geliştireceğimi hangi ash of war'ı kullanacağımı veya diğer şeyleri nasıl yapacağımı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun da yaklaşık 200 saatim var ilk PC de sonra konsol da bitirdim şimdi üçüncü turu dönüyorum hep videolar da gördüğüm iki tür build var her ikisi de dlc ile geldi
- claws of night
- hand to hand
Öyle değiştirdi ki oynayışı sanki yeni oynuyor gibiyim aşırı zevkliymis mutlaka deneyim etmeniz gerek aşağıya oynayış videolarini bırakıyorum
Müthiş kanama hasari veriyor bildiğiniz wolverine oluyoruz
Fextralifeyoutube
Claws of Night Build - Nightclaw Shadow of the Erdtree Build (Elden Ring Build)https://www.youtube.com/watch?si=ya5tJHAvJ-hwv9BM&v=G0KO8bBsAYY&feature=youtu.be
Hand to hand ise bildiğiniz kung-fu karete adına ne derseniz bu build ile mohg kan tanrısıni büyük keyifle alt ettim
monkyoutube
Testing EVERY HAND-TO-HAND WEAPON for your enthusiasm (Elden Ring DLC)https://www.youtube.com/watch?si=lSUUrXbAKKRoXW8G&v=iCi1H8BlEU4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 15 Ocak 2025; 9:46:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X