Şimdi Ara

ELAZIĞ - FIRAT Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
20
Favori
100.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...45...93
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " Şehir nasıl ? " sorusunu soracak arkadaşlar konuyu okurlarsa kendileri için daha tatmin edici cevaplar bulabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: Hilal-i Ahmer

Yurtlar bu sene ne durumda bileniniz var mı? Sanırım Elazığ'da tek Yüksek Ücretli Yurt kızlar için yapılmış.

Edit; İmla

Elazığda KYK olarak 3 tane yurt var. 1 tanesi ve en büyük olanı mühendislik kampüsünde. (dandiktir)
    1 tanesi şehir merkezinde bahçesi olan güzel bir kyk yurdudur. (yanılmıyorsam sadece tıpçılar, veterinerler, ve 1. ogretim mühendisleri alıyorlar)
    1 taneside şehrin ana caddesi üzerindeki yurttur. (burasıda bu yıl düzenlendi biraz daha iyi durumda diye biliyorum)

Şehirde 5 6 tane özel yurt var. Cemaatin yurduna gitmeyin. İlbey yurdu var lüks sayılır ve Elazığda en rahat edebileceğiniz yurttur. Fiyatı pahalıdır akşam yemeği hariç aylık 550 liraya filan kalabilirsiniz.
    Bunun dışında Bilim, Çankaya (gitmeyin) yurtlarıda var ve 3 yurtta şehir merkezinde. Bu yurtlardan yüüyerek okulun rektörlük girişine ulaşmanız 15 20 dakika sürer.

Kampüs büyük sayılır ama içi boştur. 2 ye ayrılmış durumdadır;
    1-Rektörlük Kampüsü: Teknoloji Eğitim fen edebiyat,iletişim, falan fişman burada bulunur.

Arada bir mesire alanı-ağaçlık alan var ve sonraki kampüs

2-Mühendislik Kampüsü: Mühendislik Fakültesinin tüm bölümleri buradadır. Rektör dğeişimindne sonra burası biraz daha iyi hale geldi çevre düzenlemesi yapıldı. KYK yurduda buradadır.

Okul için şehrin ana caddes ile ulaşımı sağlayan halk otobüsleri var. Çoğu üniversite gibi öğrencinin okul içinde vakit geçirmesini sağlayacak pek birşey yok. Kültür denilen cafemsi bir kantin var. Burasıda fen edebiyatın kekoları, ve fen edebiyatın kızlarını düşürürüz kafasıyla gelen mühendislik öğrencileri tarafından işgal edilmiş durumda. Fen-Edbiyat fakültesinin çoğu öğrenciside ayrıca Elazığlıdır. Yazmak gibi bir hata yapmayın; zira gırla torpil, adam kayırma, hal hatır ile ders geçme, ortalama yapma döner.

3 senem Elazığda geçti. Bu yıl İstanbula geçiyorum. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bol şans. Her türlü sorunuza yardımcı olmaya çalışırım.

2015-Temmuz edit.

Arkadaşlar konuyu okuyun. şehirle ilgili aradığınız herşey mevcut konuda.

buna ek olarak şehir konunun açıldığı tarihe göre biraz daha gelişti, büyüdü. Yeni avm açıldı, cafe v.b yerlerin sayısı arttı. Ölü bir şehir denemez yani, tamam istanbul ankara izmir bursaya göre küçük tabiki ama hakkınıda yemiyelim şimdi. Adam olan güzel zaman geçirebilir şansını zorlarsa.

2016-Ağustos edit.
    Konuyu okumanız sizin için çok faydalı olacaktır, ek olarak makine mühendisliği alanında öğrenci arkadaşlar sorularını, stajlarla alakalı bilgi isteklerini ve gelecek planlarını tarafımla paylaşabilir hayrına kendi çapımda meslek koçluğu yapabilirim.

Konu Notu:
    İmkanı ve hırsı olan arkadaşlara Fırat Üniversitesini basamak olarak kullanıp, başka bir şehir ve üniversiteyide tecrübe etmelerini öneririm.
    Başarılar, iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 12 Ağustos 2016; 17:45:38 >

Orijinalden alıntı: speedman

geçmiş olsun

deme öle zaten tırsıyorum

Köfteciler sokağı denen yerde sadece ilk geldiğimde yemek yedim. Sonrasında 3 ayda 1 kere belki yemişimdir. Bir esprisi yok.

Misland, tesisin projesi çok güzel ancak uygulamada sıfır. İçinde aqua park,avm,karting,otel,halısaha,lunapark,restorant,cafe ve yeni eklenen paintball var ancak AVM resmen bitik. Düşün ki hiçbir sinema oraya bayilik bile vermedi. Zaten dükkanların %5 i dolu kalanı bomboş. İncin top oynar. Bilardo ve bowling var içinde. Bowling salonu güzel, işletmeside iyi. Bilardo için 2 masa koymuşlar kesinlikle oynanacak gibi değil. Çok bakımsız.
    Kartingi güzeldir. Fiyatıda istanbula göre çok uygun. Çalışanlarıda kafa adamlardır, gidip çayınızı içip muhabbet eder 2 tur atar çıkarsınız. Birde paint ball açılmış yeni daha gidemedim. Onun dışında misland 5 para etmez benim gözümde. Birde merkezden uzak buda var. Merkezden minibüse binsen 25 dk da falan ancak varırsın.

Akgün avm var. Sineması var içinde. Restoran sayısıda güzel. Oyun parkı falanda iyi jetonlarda ucuz. Genelde Misland yazın Akgün kışın iş yapar. Geçenlerde alt katına Tekzen açıldı. Akgün iyidir, arada gidilip iyi vakit geçirilebilir.Mağazalarıda doldudur ayrıca.

Merkezde yeni bowling salonu açıldı. Güzel bilardo salonuda vardır. Zaten bilardo bowling onun dışında sosyalleşeceğiniz pek bişey yok

Güzel nargile kafeleri vardır ama. İşletenleri pek sevmesemde ortamları güzeldir.

Elazığda mümkün olduğunda insanlarla tanışmaya sosyalleşmeye bakın. Yoksa hayat geçmez.

• fırat üni. kimya müh. geldi bölüm ve üni. için ne dersiniz.
    GİRESUN TIP
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben elazığlıyım.İstanbuldan geldikten sonra bura sana yetersiz gelebilir ama inan çok güzel ve sakin bir şehir.İnsanları çok sevecen ve cana yakın.

Orijinalden alıntı: dangerousman

Bizde geçen sene kazandık geldik konu açtık hep aynı muhabbetler işte

Köfteciler sokağı denen yerde sadece ilk geldiğimde yemek yedim. Sonrasında 3 ayda 1 kere belki yemişimdir. Bir esprisi yok.

Misland, tesisin projesi çok güzel ancak uygulamada sıfır. İçinde aqua park,avm,karting,otel,halısaha,lunapark,restorant,cafe ve yeni eklenen paintball var ancak AVM resmen bitik. Düşün ki hiçbir sinema oraya bayilik bile vermedi. Zaten dükkanların %5 i dolu kalanı bomboş. İncin top oynar. Bilardo ve bowling var içinde. Bowling salonu güzel, işletmeside iyi. Bilardo için 2 masa koymuşlar kesinlikle oynanacak gibi değil. Çok bakımsız.
    Kartingi güzeldir. Fiyatıda istanbula göre çok uygun. Çalışanlarıda kafa adamlardır, gidip çayınızı içip muhabbet eder 2 tur atar çıkarsınız. Birde paint ball açılmış yeni daha gidemedim. Onun dışında misland 5 para etmez benim gözümde. Birde merkezden uzak buda var. Merkezden minibüse binsen 25 dk da falan ancak varırsın.

Akgün avm var. Sineması var içinde. Restoran sayısıda güzel. Oyun parkı falanda iyi jetonlarda ucuz. Genelde Misland yazın Akgün kışın iş yapar. Geçenlerde alt katına Tekzen açıldı. Akgün iyidir, arada gidilip iyi vakit geçirilebilir.Mağazalarıda doldudur ayrıca.

Merkezde yeni bowling salonu açıldı. Güzel bilardo salonuda vardır. Zaten bilardo bowling onun dışında sosyalleşeceğiniz pek bişey yok

Güzel nargile kafeleri vardır ama. İşletenleri pek sevmesemde ortamları güzeldir.

Elazığda mümkün olduğunda insanlarla tanışmaya sosyalleşmeye bakın. Yoksa hayat geçmez.

bu ve diğer konudaki "realist" yorumların için teşekkürler

• Geçen yıl bayağı bilgi eksikliği vardı Elazığ ile ilgili. Bunu birinci ağızdan gidermeye çalışıyorum. Geçen yıl forumun yöneticilerinden Numan bile köftecileri övmüştü

Geçen yıl bayağı bilgi eksikliği vardı Elazığ ile ilgili. Bunu birinci ağızdan gidermeye çalışıyorum. Geçen yıl forumun yöneticilerinden Numan bile köftecileri övmüştü

nesi varki köftecilerin at eti flianmı yediriyorlar
  • Bende bôyle bir konu acmayı dusunuyordum iyi oldu. fırat üni yazılım müh. io mtok kazandım yurt felan hakkında bilgi verirseniz cok guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok olay at eti falan değil. Kime elazığ desen hemen köfteciler sokağı var diyor. Sanırsın istiklal. 300 mt sağlı sollu dönercilerin olduğu bir sokak. Yaklaşık 20-25 dükkan. O kadar yani.
    Ancak bir dipnot geçeyim. Köfteciler sokağında günde 3 bin somun ekmekten daha fazlası tüketiliyor.

3 bin somun iyiymiş

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

sitesinde yazmıyor yada ben görmedim intibak olucakmı acaba bu sene

O konu çok muallakta ancak şahsi görüşüm bu sene intibak olmayacak. Çünkü geçen sene intibak olmasının nedeni ygs ile öğrenci alınmasıydı. Şimdi lys ile alındığı için hazırlıkta okutulan 2. bölüm konuları direk geçilmiş oluyor.
  • yalnız sen sen ol köftecilerde bişey yeme yinede.merkezde balım kahvaltı döner salonu var yine köftecilerde beykonak var.cafe olarak üni öğrencilerin gittiği hayyam kafe bunn yanı sıra hayal,hasbi hal,sandal cafe idealdir.üniversitenin içinde tost çeşitlerti ve adana kuşbaşı tavuk döner yapan kantinler mevcut.ayrıca üniversite evinde çorba+etli yemek+meyve+yogurt & tatlı veriyorlar. fiyat olark ta 1,750 lira(sınırsız ekmek + su :)))

Orijinalden alıntı: Chæm1stry

yalnız sen sen ol köftecilerde bişey yeme yinede.merkezde balım kahvaltı döner salonu var yine köftecilerde beykonak var.cafe olarak üni öğrencilerin gittiği hayyam kafe bunn yanı sıra hayal,hasbi hal,sandal cafe idealdir.üniversitenin içinde tost çeşitlerti ve adana kuşbaşı tavuk döner yapan kantinler mevcut.ayrıca üniversite evinde çorba+etli yemek+meyve+yogurt & tatlı veriyorlar. fiyat olark ta 1,750 lira(sınırsız ekmek + su :)))

öneriler- isimler için teşekkürler not alıyorum hepsini

EDİT: İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazzoow -- 19 Ağustos 2011; 19:12:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.