Şimdi Ara

elazığ depremi ve rüyam :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece bi rüya gördüm, sabaha karşı şöyleydi: okulda sıramda oturuyorum birden sıralar duvarlar sallanmaya başladı heryerde siren sesi öğrenciler falan kaçıyor bense olduğum yerdeyim ve kalkamıyorum ve uyanana kadar aynı rüya hep başa sardı durdu ve sabah haberlerini izleyince tüylerim diken diken oldu resmen şok oldum o rüyayı gördüğüm sırada elazığda deprem olmus şuan bile bunu yazarken tüylerim diken diken oluyor. size burda yemin ediyorumki hiç bir abartı yok :S kimseyede anlatmadım bi buraya yazdım şimdi

• yani şimdi sen mistik güçlerinin olduğunu mu söylüyorsun?
  • ow yea man.
  • Bende horul horul uyudum çok zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

yani şimdi sen mistik güçlerinin olduğunu mu söylüyorsun?

hayır garip bir tesadüf ve beni etkileyen bi olay
  • paranormal activity
  • çocukken ruyamda wc işerken aynı anda altıma işemiştim onun gibi bişey:D ama deprem olması daha şaşırtıcı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 8 Mart 2010; 23:20:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bir abartı yok dediğim gibi 13-14 yasında macera kovalayan cocuk da değilim ama bu olay beni etkiledi ve can kaybının çok olmasıda cabası :/
  • benim de arkadaşım buna benzer bir rüya görmüş bugün de istanbulda hava bir garipti korkuyorum valla.
  • yaşadığın yer sallandıysa olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

benim de arkadaşım buna benzer bir rüya görmüş bugün de istanbulda hava bir garipti korkuyorum valla.

kızılımsı bi renkse izmirdede vardı + camurda yağdı
    @kırıkkılıç:izmirde sarsıntı yoktu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 8 Mart 2010; 23:26:40 >
  • bazen olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

dün gece bi rüya gördüm, sabaha karşı şöyleydi: okulda sıramda oturuyorum birden sıralar duvarlar sallanmaya başladı heryerde siren sesi öğrenciler falan kaçıyor bense olduğum yerdeyim ve kalkamıyorum ve uyanana kadar aynı rüya hep başa sardı durdu ve sabah haberlerini izleyince tüylerim diken diken oldu resmen şok oldum o rüyayı gördüğüm sırada elazığda deprem olmus şuan bile bunu yazarken tüylerim diken diken oluyor. size burda yemin ediyorumki hiç bir abartı yok :S kimseyede anlatmadım bi buraya yazdım şimdi

İnsan rüyasında böyle ilginç şeyler görüyo hepimizin hayatında 1 kere olsun başına gelmiştir.Bende bi keresinde yılbaşı gecesi rüyamda 24 tl ikramiye kazandığımı gördüm sabah baktım kupona gerçekten 24 tl çok şaşırmıştım Kimisi de rüyasında sayısal sonuçlarını görüyo nerde bizde o şans

• Rüyanda daha hayırlı şeyler görmek dileğiyleBizide görürsün artık
  • Ben de dün gece 1'de uyandım deprem oluyor sandım, hatta telefonumun flaşını yaktım lambaya tuttum sallanmıyordu ama o kadar gerçekçiydi ki çok korktum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.