Şimdi Ara

Elano konusunda hata bizde mi dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fanatik'i okuyordum az önce, "Basın sözcüsü Elano!" başlığı altında Elano'nun tüm basın toplantılarını düzenleyen isim olduğunu söylüyor. Bir taraftan da görüyoruz, dünyanın İspanya'yla birlikte en iyi takımı olan Brezilya'nın teknik direktörü Dunga'nın vazgeçilmezi oldu, her maçta banko oynuyor. Şimdi şöyle bir bakıyorum da bu bahsettiğim isim Galatasaray'da. Adam bildiğin dünya starı, acaba hata bizde mi ?

• Sarp,Barış,Ayhan
    Bu adamı bizim takımda futboldan soğuttuk
  • yav niye elanoya bu kadar yükleniliyor?

açıkçası bende dünya kupasına gidecek olsam bende oynamam seneye görmek lazım elanoyu.
  • Mustafa Sarpın yanına Xaviyi koy, futbolcu olduğu güne lanet eder. Futbolcu olacağına asgari ücretle devlet memuru olmayı tercih eder.

Bizim takımda oyun bilgisi en üst düzey futbolcu.
  • Kupa'da iyi performans göstermese bile 1 sene daha takımda tutmamızdan yanayım.
    11 Temmuz'a kadar izleme şansımız var. Bakalım beklediğim patlamayı yapabilecek mi ?
  • 4 yıl bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Mustafa Sarpın yanına Xaviyi koy, futbolcu olduğu güne lanet eder. Futbolcu olacağına asgari ücretle devlet memuru olmayı tercih eder.

Bizim takımda oyun bilgisi en üst düzey futbolcu.

Ben de bu şekilde düşünüyorum. Şimdi Sarp-Barış'ın yanına Xavi veya Iniesta'yı koy Barcelona'daki performansını gösteremez. En azından bir sene daha alıcağımız "mücadeleci ve kaliteli orta sahaların" yanında sabredilmeli. Bakalım dünya kupasındaki performansı nasıl olacak, iyi oyuncuların yanında...
  • Gerrard'ı almalıyız.O zaman düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.