Şimdi Ara

''Elalem ne der'' baskisi var mi uzerinizde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sac uzatip, kupe takabiliyor musunuz ? Yoksa top derler diye delikanli ayagina mi yatiyorsunuz ?

Renli pantolon giyiyor musunuz ? Bne derler diye cekiniyor musunuz ?

Sevgilinizle sokakta sariliyor musunuz ?

Bla bla bla.

Kisacasi diger insanlarin dusunceleri, toplum baskisi, dedikoducu ev hanimlari, kahve adamlari sizin hayatinizda ne derece etkili ?

Benim acimdan zerre etkili degil. Hayatin merkezinde ben varim ve benim haricimdeki hicbir insanin olumsuz dusuncelerine kulak asmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Aralık 2013; 0:37:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç yok... Benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez, aynı şekilde milletin kendi hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez.
  • 1) Saçımı uzatırım kimse bir şey diyemez. Diyene sert bir dille cevabını veririm.
    2)Renkli pantolon giyiyorum. Kimse bir şey diyemez.
    3)Sevgilim yok. Olsa sarılırım, öperim vs.

Diğer insanlar benim için etkisiz elemandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 5 Aralık 2013; 0:29:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hepsini yapıyorum küpe hariç.
    Gelip laf edicek adam varsa buyursun gelsin onun mallığını tartışalım.
    Kimse bana bir şey diyemez kimse kimseye karışamaz ama maalesef Türkiye'de herkes namus bekçisi.
  • Genellikle evet. Yok arkadaş gidecem bu memleketten yav. Bak yine dertlendim.

• Küpe taktığım için ve saçımı boyattığım için okulda gay olarak adım çıktı tabi kızlar saçın güzel olmuş diyorlar. Ama erkekler adımı çıkartılar gebersinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 5 Aralık 2013; 0:47:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Genellikle evet. Yok arkadaş gidecem bu memleketten yav. Bak yine dertlendim.

en uzak neresi varsa oraya uçak bileti al parasını dh deki arkadaşlar toplanır birlik olur öderiz sadece gidiş ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Hiç yok... Benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez, aynı şekilde milletin kendi hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez.

+1 doğru olani da budur.

ama toplu mekanlarda biraz baski hissediyorum.sebebi de insanlarin bana bakiyormuş gibi hissetmem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

en uzak neresi varsa oraya uçak bileti al parasını dh deki arkadaşlar toplanır birlik olur öderiz sadece gidiş ama

Sende mi brutus

• Bazen oluyor ama olduğu zaman kendime kızıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

quote:

Hiç yok... Benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez, aynı şekilde milletin kendi hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez.

+1 doğru olani da budur.

ama toplu mekanlarda biraz baski hissediyorum.sebebi de insanlarin bana bakiyormuş gibi hissetmem..

Sosyal fobiden kaynaklaniyor o.

Mesela arkadasinla iddiaya girsen 50 lirasina. En kalabalik bir yerde, ona kucak dansi yapabilir misin 1-2 dk'ligina. Cevabin hayirsa sosyal fobin var. Toplumun dusuncelerini onemsiyorsun.

Bu sadece ekstrem bir ornek. Ama bilincaltinda ''ulan oyle yaparsam beni gay sanarlar'' dusuncesi var. Hic tanimadigin insanlarin dusuncelerini onemseme.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

+1 doğru olani da budur.

Mesela arkadasinla iddiaya girsen 50 lirasina. En kalabalik bir yerde, ona kucak dansi yapabilir misin 1-2 dk'ligina. Cevabin hayirsa sosyal fobin var. Toplumun dusuncelerini onemsiyorsun.

Bu sadece ekstrem bir ornek. Ama bilincaltinda ''ulan oyle yaparsam beni gay sanarlar'' dusuncesi var. Hic tanimadigin insanlarin dusuncelerini onemseme.

olm hem öyle düşünürüm hem de türkiyedeyiz la döverler

• Şu sıralar bazen oluyor bazen olmuyor. Her an düşüncelerim değişiyor. Ama çoğu zaman kimsenin dediğini umursamam. Küpe takmayı, saç uzatmayı ya da renkli pantolon giymeyiyse sevmiyorum.
  • Gibi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 5 Aralık 2013; 1:11:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Sende mi brutus

yoksa sen beni diğerlerinden farklı mı görüyordun iremciğim

üzüleceğin bir hareket yapma irem

kızları al gel gitar çalıyoruz şarap da var

barkın'a o konuda ben de dargınım

• quote:

Ne kadar bir baski var uzerinizde ?

Sac uzatip, kupe takabiliyor musunuz ? Yoksa top derler diye delikanli ayagina mi yatiyorsunuz ?

Renli pantolon giyiyor musunuz ? Bne derler diye cekiniyor musunuz ?

Sevgilinizle sokakta sariliyor musunuz ?

Bla bla bla.

Kisacasi diger insanlarin dusunceleri, toplum baskisi, dedikoducu ev hanimlari, kahve adamlari sizin hayatinizda ne derece etkili ?

Benim acimdan zerre etkili degil. Hayatin merkezinde ben varim ve benim haricimdeki hicbir insanin olumsuz dusuncelerine kulak asmiyorum.

saçlarımı uzatıyordum yiyosa laf etsinler.küpe bana yakışmıyor. sokakta sevişmişliğim çoktur . hatta tavsiye ederim kim ne diyecek sanki
  • Metallica kapşonlumu giyer keçi sakalımla dolaşırım kimse de bir şey diyemez.Derse sonuçlarına katlanır.
  • quote:

quote:

quote:

+1 doğru olani da budur.

1000 tl de verse herifi kucağıma oturtmam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende mi brutus

yoksa sen beni diğerlerinden farklı mı görüyordun iremciğim

üzüleceğin bir hareket yapma irem

kızları al gel gitar çalıyoruz şarap da var

barkın'a o konuda ben de dargınım

tamam

• : )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.