Şimdi Ara

El yazım çok kötü. Düzeltmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli yazım kötüdür. Kağıtta dizgi yapmayı, göze güzel görünen girinti paragraf boşluğu ve çizgisiz kağıda düz yazmayı ve şekil çizmeyi filan beceremem.

Önce yazımı düzeltmeye çalıştım ama, klavyede çok hızlı yazdığım için elle yazarken bir sabırsızlık hasıl oluyor ve elim acele ediyor.

Ayrıca ellerim çok kasılıyor ve ağrı oluşuyor.

Bundan çok şikayetçiyim, düzeltmek istiyorum.

Bu konuda neler yapılabilir?

• Harf aralarını biraz aralıklı yazarak belki biraz düzeltebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzersiz gibi bişey olmadan bu bile zor bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Egzersiz gibi bişey olmadan bu bile zor bence...
    Niye reis
    Al bak şu videodan bir iki bir şey kaparak baya düzeltmiştim ben
    Duygu'nun DIY Günlüğüyoutube
    Güzel Yazı Yazmak için 6 İpucu!
    https://www.youtube.com/watch?v=gVaGGQvt7Vo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 26 Mayıs 2020; 9:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 1. sınıftayken hatırlıyorum öğretmen ödevi benim yaptığıma inanmamıştı yazım o kadar güzeldi sonra hızlı yazmak zorunda kalınca şimdiki yazım bayağı karınca duası gibi harflerin çoğu birbirine benziyo bazen ben bile okuyamıyorum hem hızlı hem güzel yazılmıyo yani acelen yoksa beğendiğin yazı stilindeki harfleri defalarca yaz bi deftere zamanla oturur zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    Ellerimin acımasıyla ilgili ne yapabilirim peki? Dikkat etmeye çalışırken el kaslarım o kadar yanıyor ki anlatamam...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Elini çok sıkıyosun demek ki rahat bırak çokta takıntılı olmamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şirket mülakatında el yazım ile kompozisyon yazmamı istemişlerdi verdikleri konu üzerine. Yazım da inanılmaz kötüydü, zaman zaman kendim bile okuyamazdım geri dönüp baktığımda aldığım notları. Bayağı bir araştırma yapmıştım. Kimilerinin yazı yazmanın ince kaslarla alakalı olduğunu söylemesi, belli bir yaştan sonra düzeltilemeyeceğini belirtmesine karşın, diğer bir kesim ise belli kurallar eşliğinde bunun gerçekleşebileceğini savunuyordu. Ben de yazı yazmayı yeni öğrenen çocuklar gibi ellerimin kopacak duruma gelmesine aldırmadan belli kurallar çerçevesinde yazdım, yazdım, yazdım. Sonuçta işi alamamıştım fakat artık bana yazı yazmayı sevdiren bir yazı stiline sahiptim. Kendinize yazı yazmayı sevdirecek bir kalem ve bir defter alıp bu işe başlayın bence. Kim bilir bir gün koreograf bile olabiliriz 🥴

• daha bu sabah başıma geldi. bankaya dilekçe yazdım babam ilkokul mezunu tarlacı dilekçisi mi bu dedi. hiçbir konu da iyi değilim ölsem de kurtulsam

El yazım çok kötü. Düzeltmek istiyorum
  • afacanlouiee kullanıcısına yanıt
    Aga hece kitabını yeni bitirip okuma kitabına geçen çocuk yazısı bu

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Elini sıkma, rahat bırak biraz da sal. Dolma kalem kullanırsan elini çok bastırmaman ve sıkmaman gerektiğini öğrenirsin. Ben Bic markasını kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.