Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya kek gibi aldatıldık
  • [Deleted by Admins]
  • nedir arkdaşlar ben de burda anlamsız bi şekil beklentide kaldım gelen giden yok msn e bi freedom33 arkadas geldi az önce.

MSN de buluşma olayını neden beceremedik anlamadım ama sanırım ya msn e kullanıcı eklerken sorun yaşanıyor yada ilgi yok. Bu durumda katılamayacaklarına endişelenen arkadaşlar. Ortada konu yok konuşulan haliyle upload edilecek log da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeRioN -- 11 Aralık 2004, 18:08:09 >
  • barış naptın bu sessizlıkten anlaşılıyorki cihazı yapıyosun hadi hadi foto istiyoz.
  • Yazdıklarım kişisel bir sorun olarak görülebilir ama Pumaa eğreltisinden alışveriş yapacak arkadaşları uyarmak istedim.

Kendisine hitaben yazdığım mesaj kendisine çok dokunmuş olacak ki bana özelden ağza alınmayacak küfürler, hakaretler ve tehtidler savurma densizliğinde bulunuyor. Kurduğunu cümlelerden, verdiği faiş fiyatlardan, icinde lcd si olmayan, lcd yi kendimiz alsak bile kutu boyularına uyup uymadığını bilmediğimiz, ürünlerini tek tek değil komple satmak istemesinden vs vs.. ve bir mesajı onlarca defa göndermesinden, insanlara hitap şeklinden, alaycı tavrından nasıl bir satıcı ve aklıselim bir insan olmadığını belki anlamışsınızdır ama yarın arkadaşla bir probleminiz, en kötüsü alışveriş yapar anlaşmazlık yaşarsasanız bana yazdığı küfür,hakaret, tehditlere "havlayan köpek ısırmaz" ve seviyesiz yakıştırmalara maruz kalabilirsiniz.

Post işgali için özür diler, Pumaa dan alışveriş yapacak arkadaşları uyarır!!! ve bir kez daha düşünmelerini rica ederim...

Kolay Gelsin

• ayıp be hocam olmaski böyle bak @erangin hocam sinirlenmiş
  • Therion arkadasimizin yaptigi projeden sonra bende gaza geldim ve malzeme toparlamaya ciktim bir kac guzel malzemede buldum ayriyeten kullandigi lambanin aynisindanda ve kaliteli buyutecte buldum isteyen arkadaslara malzemeleri temin edip gonderirim Ankarada olanlara eldende teslim edebilirim malzemeler asagida.

Capi 100 mm cam buyutec : 8.5 milyon

Capi 75 mm cam buyutec : 6.5 milyon

Capi 75 mm cam buyutec ornek goruntu :

Therion'un kullandigi blv marka lamba + porselen duy : 10 milyon (Uv Filtreli 4000 saat calisma omru)
    Deneme amacli aldigim Osramin lambasi + porselen duy : 4.5 milyon (Uv Filtreli 2000 saat calisma omru)
    ikiside 12 v 50 watt gucunde

eger lazim olan birsey varsa ozel mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9080890 -- 12 Aralık 2004, 0:28:04 >

• işte bu formun en terbiyesiz seviyesiz kişisi ERGİN NİCKLİ ARKADAŞIN YAZDIKLARI
    SİZE PROJEKSİYON TV YAPMAK İÇİN BİLGİ VERMEDİĞİM İÇİNSE BU ŞEKİLDE KONUŞMAK MI DOĞRU OLAN YORUM SİZE AİT
    KİMSEYE BİLGİ VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM BEN MALZEME SATARIM HEPSİ BU

Kimden: erangin
    Kime: pumaa
    Tarih: 11 Aralık 2004, 17:21:59
    Başlık: Anlaşılan yazdıklarım sana çok dokunmuş....

Sana yazdığım mesaj sanırım içine oturmuş yok yok hatta içinde patlamış seninle laf ebeliğine soyunup seviyemi düşürmiyeceğim ama nasıl bir üçkağıtçı satıcı olduğun ve aklı selim bir insan olmadığın forumdaki kurduğun cümlelerden ve hitap ediş şeklinden belli, hadi guzelim ikile sen yürü , içinde lcd si bile olmayan hatta lcd yi koysan bile çalıştığını sanmadığım, satıpta hakkında bir tek iyi bir yorum görmediğim, birden fazla mesajı birkaç defa göndererek goya insanların dikkatini cekecegini sanıp milletin nefretini kazandığı, piyasadan pahalı, denemeler yapıp elinde patlayan derme çatma bos kutularını "senin tabirinle projeksiyonunu" yürü salı pazarına don kilotla birlikte orda satarsın ....

Artık bu forumda yazı yazabileceğini ve satış yapabileceğini sanmıyorum bana gönderdiğin bu mesajı forumdaki tüm dostlarıma repply ediyorum, zaten forumda hoş karşılanmıyordun şimdi artık hiç uğramazsın, forumda bir eğrelti eksildi bundada etkim olduysa ne mutlu bana..

• BENİM VERMİŞ OLDUĞUM 500 USD FİYATININ İÇİNDE EN KALİTELİ LCD VAR AYRICA SADECE 1 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİSİ YOKTU
    600 USD YE 1 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİSİ VARDI SİTEDE LİNKİ VERİLMİŞTİ BURADA HERŞEYİ YAZMIŞTIM BURASININ NASIL BİR FORUM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DAHA ÖNCE 3 MESAJ ATIYORLAR DİYENLERE YANLIŞLIK OLDU YENİYİM DEDİM AMA KİMSE ANLAMADI SÜREKLİ HAKARET EDİP SAÇMALADILAR BENİM YAPTIĞIM CİHAZIN İÇİNE EĞER LCD GİRMEZ İSE 3 ARKADAŞA 10.000 USD VERMEYEN ŞEREFSİZDİR
    HİÇ DURMADAN CİHAZI EN SICAK ODADA ÇALIŞTIRIP 1 YIL SONRA EĞER LCD YANSIN NOTER HUZURUNDA TAHAHÜT LE YİNE AYNI MİKTARI ÖDEMEYE GARANTİ VERİRİM EVLERİME ARABAMA İPOTEK KOYABİLİRLER BEN SİZE SİZ MONTAJ YAPIN DERKEN ÜRÜNÜ KENDİNİZ TOPLAYIM YİNE MEŞGALE OLUN DENEYİN UĞRAŞIN DİYE YAZDIM PEKİ BUNA NASIL GARANTİ VEREBİLİRİM AMA BEN YAPARSAM GARANTİSİ BİZE AİT DEDİM BUNDA NASIL BİR KÖTÜLÜK VAR ANLAMIŞ DEĞİLİM AYRICA KESİNLİKLE BURADA SATIŞ YAPMAYACAĞIM BURADA SAMİMİ OLUPTA GERÇEK ARKADAŞLARI BUNLARIN DIŞINDA TUTTUM ONLARA BİLE HİÇ BİR MALZEME VEREMEM

benim yanlış anlaşılmama sebep diğer ürün satıcılarıdır en kaliteli ürünü ben veriyorum ama artık yok satış yok arayın bulun bolbol mercek alın elinizde kalacak sonra atınca yaw yazık oldu diyeceksiniz ben bunların hepsini yaşadım siler boşuna uğraşıyorsunuz neyse bana ne bundan

BU MAİLDEN SONRA NE ÖZELİME NEDEN FORMA BENİM İÇİN ARTIK BİR ŞEY YAZMAYIN SİZDEN RİCA EDERİM YOKSA BU KİŞİLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUM SAVCILIĞA ŞİKAYET EDERİM BİLESİNİZ BUDA BENİM EN DOĞAL HAKKIMDIR

• desilver lambayı aldığın dükkanın adresi- adını verebilir misin ? Ben de Ankara dayım gidip alayım.
  • arkadaslar fıkr vermesı acısından tepegozumde yaptıgım modıfıkasyanları verıyorum..gonul ısterdıkı liliputuda bıtırebıleyım ama haftada sadece bırgun ayırabılıyorum bunun ıcın oda c.tesılerı...ve cook yavas ılerlıyorum..

kolay gelsın...

1-resımde tepegozumun arkasına fanlarımı koymak ıcın genıs bır yer actırdım..
    2-reseımde 6 mm mdf ye fanlarımı yerlestırdım...

• 1-resımde delık actıgım yere fanlarımın konulmus halde gormektesınız fanalr 12 v la calısan fanlardn baya sessızler..hatta o kadar ıyı hava emıyorlarkı..tepegozun altında delıkler mevcut hava sırkulasyonu ıcın oraya koydugum kagıt yere dusmuor..ellerınden gelse fanlar kagıdıda emecekler..
    2- resımde premıer pr-700 tft yı lcd kontrol kartı ve ana kartınıarka kapaga topladım..lcd kontrol kartını sıcak pvc ıle sabıtledım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmby -- 12 Aralık 2004, 3:21:02 >

• 1-resımde az once usten vermıs oldugum premıerın onden gorunusu..ön panelde bulunan tusları kestım ve japon yapıstırıcısı ıle ekledım baya sık bır sey oldu acıkcası...

2-resımde lcd yı ve sogutma fanlarını goruyorsunuz arkadaslar..bu fanlar bıldıgımız ekran kartı fanları onlarda baya sessızler...rahatsızlık vermıyorlar.. 12 v la calısıyorlar..

• 1- resımde tepegozun uzerıne koydugum 6 mm lık madf yı goruyorsunuz..onun uzerınde lcd ve premıerı goruyorsunuz..premıerı bır cekmece gıbı yaptım..uzerıne yıne aynı malzemeden kenarlarına ayak koydurarak kapak yaptırdım..hem uzerı ortulldu hemde sık bır gorunus sagladı..

2- resımde lcd yı kontrol kartından cozdukten sonra nasıl cıkartııgıma daır bır resım oydum..aynı cekmece gıbı asılıyorsunuz gelıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmby -- 12 Aralık 2004, 3:47:15 >

• 1- resımde elektrık bolumu arkadaslar.. 150 watt osram ıgne ayaklı metal halıde(13.000 ansılumen)..metal halıdeyı tutan duy(kı bu duyu bulmak neredeyse 2 saatımı aldı,neden dersenız..cook fazla gıtmedıgı ıcın bu duyl ancak sıparıs uzerıne getırtılıyormus, duyu sansıma bırısı getırtmıs ama vazgecmıs.. bırde baskenteyım ) ve reflektor..

2-reflektoru verıyorum..hanı ugruna reflektor reflektor dıye öldügümüz refletör..kendısı bır zamanlar kepce olup 1 milyona alınmıstır..ama sımdı ızzotekte satılan 8 € reflktor gıbı oldu parlak celık ve gercekten cook ıse yarıyor..bızzat denendı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmby -- 12 Aralık 2004, 3:46:03 >

• buda evımın en toplu hali...sıze goruntu vermıyorum cunku webcamle foto cekebılıyorum..oda baya uzakta kalıyor...ama premıer benı baya tatmın etttı dıyebılırı..ama kesınlıkle teknık destek sıfır adamlarda fırma olarak benden taaam koca bır sıfır aldılar..neden dersenız gecen ayın 9 da sıprıs verdıgım bozulan lcd dım daha yenı geldı..onuda barıs arkadasıma borcluyum kendısıne buradanda tesekkur etmek ıstıyorum..

resım vermeyısımın ıkıncı nedenıyse..eve cook gec gelmıs olmam vay tahtaları kestırt..fanları al..ıgne uclu metal halıdeyı ara oradan cık duyu ara...derken ancak busaate kadar bunları yetıstırebıldımm...ama 100 watt normal bır ampuulle denedım geyet ıyıdı butun ısıkları kapattıktan sonra cnn turku seyrettım bırsure..hemde kendı antenıyle tv nın..

bırde kısısel fıkrım..tepegoz kullanacaklara lcd flex kablosu altta veya ustte olan bır lcd kullansınlar..yanda olursa tepegozunuz pek sık durmuyor..zaten yeterınce yer kaplıyor...bunu liliyle denedım ılk once..onun lcd cıkısı yanda oldugu ıcın cook kotu durdu..

onumuzdekı c.tesıde lilinin kutusunu ınsallah yaptırabılırım..mesaıden 14:30 da cıkıyorum oraya buraya kostur derken bana zaman kalmıyor..malum h.ıcıde iş..pazar heryer kapalı..

umarım sızlere faydası olur..enazından tepegozle bırseyler yapacaklar ıcın...

• Ben özürü bilgimin yanlış olduğundan değil senin üzüldüğünü düşündüğüm için büyüklük bizde kalsın anlamında demiştim.Aman ha yanlış anlaşılma olmasın..Yinede doğru bildiklerini sen yine savun.Ayrıca HOŞBULDUK????
    SELAMLAR
    quote:

Orjinalden alıntı: alifree2

TURKPRO

OZUR DİLEMENİZE GEREK YOKTU. ben dedigim gibi dogru bildiklerimi savunuyordum. Neyse hosgeldiniz tekrar:)

diger malzemeler gelince herkesle paylasacagım bunu sizin de siparisinizi aldım sayılır:)

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkpro -- 12 Aralık 2004, 7:42:40 >
  • !! BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ ARKADAŞLARIM!!
    BU İŞ ÖYLE BÜYÜTEÇLE OLMAZ KENARLAR FLUĞ KALIR.TÜRK OLARAK KENDİMİZE GÜLDÜRMEYELİM.KEZA YURT DIŞINDA BU İŞLE UĞRAŞAN BİR CONİ GÖRÜRDE.BAK ŞU TÜRKLERE YAPTIĞINA :KIH KIH KIH !! DEMESİNLER.BU SİTEDE TÜM KONULARDA ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER VAR.SİTENİN BİLGİ SEVİYE ÇITASINI AŞAĞIYA İNDİRMEYELİM.. RESİMLERİNİ GÖNDERDİĞİNİZ 50 WATLIK AMPULLE ÇOK KARANLIK GÖRÜNTÜ ALIRSINIZ.50 WATTLIK AMPUL DAHA LCD Yİ DELİP GEÇEMEZ.50 WATTIN 40 WATI LCD DE TAKILIR.GERİ KALAN 10 WATTLIK GÜCÜ UFAK EL FENERİNİN VERDİĞİ IŞIK OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ..UCUZUNU YAPACAĞIZ DERKEN KALİTEYİ DÜŞÜRMEYİN.50 WATTLIK AMPUL 10 MİLYON İSE 250 WATTLIK AMPUL 23 MİLYON .ARADAKİ 13 MİLYON İLE KAR MI ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ.YAPMAYIN BÖYLE :BİZİM YURT DIŞI SİTELERDEN DAHA GÜZELİNİ DAHA KALİTESİNİ YAPMAMIZ GEREKİR..
    HEPİNİZE DAHA İYİSİ İÇİN BAŞARILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkpro -- 12 Aralık 2004, 8:47:22 >

• @ TurkPro

Herkesin farklı hedefleri var kendi bütcesine göre. Gönül isterki hepimiz en iyisini yapabilelim. Bu bir hobi pek çoğumuz için SATILABİLİR kalitede olması gerekmiyor (mukavva olsa da olur). Benim aldığım görüntü pek çok arkadaşı tatmin etmiş durumda. Listelenen parçalardan en ufak bi fazlası yoktur o görüntü alınırken. Kişisel tecrübenize saygı duyarım ancak bunun 50w ile yapılabileceğini en başta söyledigimi bilirler (mesajlarımı silmiştim). Siz nasıl yapılamaz demek te kendinizi rahat hissediyorsanız ben de uygun bi sistemle yapılabilir demekte kendimi rahat hissediyorum. Büyütece gelince ben de kesinlikle objektif öneriyorum ancak yeteri büyüklükteki bir büyütecin sadece göbeği kullanıldığında sonuç çok rahatsız edici olmuyor.

@ All
    PS One için kendi deneme projemi (ekonomik olan) word ile yazıya dökmeye başladım yakında tüm sorularınıza cevap olabilecek bir kaynak geliyor. (alternatif parçalar kıyaslanarak)
    Bir nevi bu hobiye yeni başlayanlara rehber gibi bişey olacak. (DIY projecktor beginners' guide :P)

Yaw hastayım diye pek kasamadım ilgilenen arkadaşlar bi baksın elimden bu kadar gelio malum okul mokul projeleri var daha...

http://sos.hopto.org/therions.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeRioN -- 12 Aralık 2004, 13:03:39 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.