Şimdi Ara

El yapimi ev amfisi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilgili arkadaslarin bilgi ve tecrubesine ihtiyacim var
    Ben kendime el yapimi ev amfisi yapmak istiyorum ve aliexpress ten profesyonel hi end oldugunu belirten 200*2 8ohm bi amfi ile hi end ve profesyonel ibaresi olmayan 250*2 8ohm amfi buldum fakat hangisini tercih etmeliyim karar veremedim bana bu konuda yardimci olup arti ve eksilerini soylerseniz sevinirim
     El yapimi ev amfisi yardim El yapimi ev amfisi yardim El yapimi ev amfisi yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 12 Kasım 2016; 22:43:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    http://www.aliexpress.com/item/2019258052/2019258052.html

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    http://www.aliexpress.com/item/32751725304/32751725304.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ilk ilandaki kit, AB sınıfı bir amplifikatördür simetrik voltajla çalışır, verimli çalışması için ortalama 2x40v 300-350watt değerinde transformatöre ve yeterli boyutta soğutucuya ihtiyaç duyarsınız. Bir kasada toplanıp kurgulanması nispeten daha zahmetli ve maliyetlidir. ikinci ilanda belirtilen kit ise D sınıfı bir amplifikatör olup 70v 8A 300watt gibi smps güç kaynağı ile çalıştırılıp soğutucu gerektirmez. Diğer kite göre kurgulaması daha basit ve daha az maliyetli bir seçim olur. Ses kalitesi konusunda bir yorum yapmak zor, AB sınıfı ampliler nispeten D sınıfına göre daha sıcak daha naturel ses verirler. Ama malzeme kalitesi ve mühendislik yapısı iyi olan bir D sınıfı amplifikatör ezber bozabilir. İnternette bu tip satılan kitlerle yapılan projelere ve yorumlara bakmak faydalıdır. Mevcut kitler üzerinde bazı değişikler yapılarak performans yükseltilebiliyor, Diy amp projelerine bir göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilhan -- 16 Kasım 2016; 10:49:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.